Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Náš malej sice v postýlce spí, ale mám u kočárku také ten požedavek, aby byl delší a nožky mu nevisely přes podpěru nožiček. Měli jsme Tako a chtěli v něm i dojezdit, ale bohužel je krátký a jak je opěrka na nožičky, tak je úplně mimo . Tak náš malej má nožky pověsené z kočárku a o tu opěrku na nožičky si akorát tak vyzouvá botičky. Teď jsme si vyhlídli Baby design Sprint, nebo baby drems Viky(ty názvy nejsou asi přesné). Tak jsem Vám asi moc nepomohla, ale nejste v tom sama.Přeji hezký denPS. Malýmu je 15 měsíců a váží 11kg, měří 80cm.
Ahoj, jsem ráda, že vidím někoho, kdo to má stejně jako my - měla jsem pocit, že jsme s kočárkovým spaním exoti
. Syn spí po obědě také v kočárku, je tam takový pěkně zakutaný, spokojený /první 4 měsíce života byl rád v zavinutí/, v postýlce pořád vstává. Máme Hartana RS one, je to 4kolka s nafukovacími koly, ložná plocha je velká, teď ji nemohu změřit, neboť syn v kočárku práve spí, ale syn má 90 cm. Lenka
Taky mi začala dcera spát po obědě v kočárku.Mám Cortinu 3× evolution a prý patří mezi nejdelší.Zatím nemohu posoudit..Dceři je 7M a má 72 cm a je fakt, že je jí kočár ještě hodně dlouhý.Takže si lebedí.
Díky za rady. Na kočárek Baby design sprint jsem už koukala, ale je hrozně krátký. Vůbec tam není kam dát nohy, takže ten nedoporučuji.
My máme už přes 2 roky Danny sport Dorjan, malá v něm klidně chrní i teď pokud jedem na celý den pryč (jinak už nekočárkujem), nevím kolik měří teď, ale v roce a půl měla 90cm, patří mezi dlouhány. . . .A vejde se tam. . .
http://www.batolata.cz/detail.php?…
A co tenhle? Ložná plocha 92 cm?
Malá spala v kočáru do 3 let.Každý den po obědě tak 3 hodiny. Měla jsem Dema quatro, dole jsem jej vždy ještě podložila polštářkem.
Ráda bych se zeptala na Vaše zkušenosti s kočárky na spaní. Máme jasné požadavky, ale nějak né a né najít co hledáme. Zvykly jsme si spát po obědě v kočárku a v postýlce né a né usnout. Tak potřebujeme sportovní kočár dostatečné dlouhý (určitě přes 80 cm) a prostorný na spaní, ale zároveň vhodný pro naše výlety do přírody. Pokud někdo takový kočárek máte, budu vděčná za Vaše typy. Předem díky