Granitový dřez skvrna

7
5.4.24 17:17

Granitovy dřez skvrna

Ahoj holky, asi mi jebne. Mám nový dřez asi 3 měsíce a dnes jsem si všimla skvrny viz fotka.. asi to bude od horkého hrnce :zed: :zed: :zed: jinak mě nic nenapadá. Šlo by to něčím vydrhnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3164
5.4.24 18:50

Čím už jsi to čistila? Mně se nestalo, že bych něco nevyčistila. Dřez máme více něž rok a půl v provozu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
5.4.24 18:57

Mi se podařilo nedávno něco podobného. Obrys hrnce. A udělalo to taky flek. Ani nevím, jak se to podařilo. Jsem zvyklá, že se používají podložky různé na horké. Chlap nadával, že zas příště koupíme značkový dřez za plno peněz, aby vydržel dva roky hezký. Já jsem chytala infarkt. Několik dní to furt vystupovalo. Byl vidět ten obrys hrnce. Úplně stejně světlý flek. Furt jsem se to snažila umýt, vyleštit. A představ si, že to fakt časem zmizlo. Nevím, jak se to podařilo. Ale naštěstí to zmizlo. Držím palce, ať to taky zmizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
5.4.24 18:57

@AnnieTRoj ocet, nano houbicka, drhla jsem to s jarem. Mám v plánu si koupit speciální čistič na granit dřez, ale bojim se, ze ani to nezabere..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
5.4.24 18:59

@Kelsey fakt? Tyjo, tak to mi teď dalo naději :lol: :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
5.4.24 19:51

Švédskou hadrou myju dřez. A ten jar používám.
Mi se to stalo na té odkládací části dřezu. Kdyby to bylo, kde se pouští voda. Ale zrovna na viditelném místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9302
5.4.24 20:56

Já to vždycky vezmu Domestosem na wc a zatím jsem vyčistila vždycky všechno :mrgreen: Ale mám bílo šedivý. Nevím jak to funguje u těchto tmavých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
5.4.24 21:40

@Kelsey tak to jsi mela stesti a uprimne ti to zavidim. Ja vypalila kolo hrncem do drezu za 40tis, divim se, ze me manzel na miste neodpravil :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15443
6.4.24 00:00

Msm světlý granitový dřez, stříkám octovým čističem, jen nechám působit. Jednou za čas vydrhnu tekutým pískem a houbičkou. Když je hodně zašlý, stříkám Savem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5797
6.4.24 00:12

@Natahata jak tu někdo radí domestos, tak na ten bych si u tmavého dřezu netroufla.

Měla jsem podobný flek také, i když absolutně netuším od čeho. Když to nešlo ničím běžným vyčistit, bylo mi jasné že to špína není. Hodně jsem četla že se granitový dřez dá oživit olejem, tak jsem skvrnu a okolí napatlala olejem, nechala přes noc a ráno jenom umyla jarem a flek byl pryč.
Nevím jestli to bude fungovat i tobě, ale za zkoušku nic nedáš a ani nemusíš nic extra kupovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.10.24 18:19

Granitový dřez

Prosim pomoc!!!
Na granitovém dřezu jsem mela silikonovou přísavku s kartáčem a udělal se pod ni tenhle flek 😪 😪půjde to nejak dolů? je malý ale manžel je puntičkář a já bych také ráda aby tam nebyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.25 08:43

Jak moc je to v háji? :( Mohl by pomoct ocet? :think:

• Citovat
  • Upravit
6444
21.4.25 08:53
@Anonymní píše: Více

Asi podle toho, čím je to způsobeno. Pokud to byl horký hrnec, tak těžko říct. Zkus vyčistit a natřít olejem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9890
21.4.25 09:00

Jak jsem psala. Nám se takový flek objevil. Jen teda v menším provedení. Obrys hrnce. Zmizlo to. Čím a jak. To fakt nevím. Ale zmizlo to. Zkus ten olej :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.25 09:13

Děkuji, zkusím

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat