Granule pro kočku Coshida z Lidlu

3
1.9.24 13:12

granule pro kočku Coshida z Lidlu

Dobrý den, jak jste spokojeni s granulemi Coshida z Lidlu? Chutnají? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1341
1.9.24 13:37

Noooo, Coshida má 4 procenta masa, jsou solené a barvené. Je to šunt. Z marketovek když už tak Purina One anebo Perfectfit. Není to taky to nejlepší, ale pokud chcete kupovat granule normál v obchodě, tak aspoň tyto. Oboje kupuju a střídám je s lepšíma, protože mým kočkám se brzo všechno přejí, veterinář s tím souhlasil, ptala jsem se. Speciálně na Perfectfit nedám dopustit, to bylo první krmivo, které moje ruské modré kotě sneslo a nemělo z něj průjem. Určitě ti tady ale někdo poradí víc. V každém případě je třeba vyzkoušet, co kočičce bude sedět. Měla jsem kocourka, který vyzvracel vše, kromě Whiskasu a musela jsem se s tím smířit. Nesnědl ani maso a když už, tak letělo ven.Na veterině mi řekli, že to mám nechat tak, když na tom Whiskasu prospívá, tak se nedá nic dělat. Kocourek se dožil požehnaného věku, víc, jak 20 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
1.9.24 13:38

Jinak ještě kupuju Proplan a Wild.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
1.9.24 13:50

Pokud tím chceš krmit vesnickou kočku, co běžně chytá myši, tak možná ano. Ale čistě bytovou kočku bych tím teda nekrmila, to potřebuje kvalitní stravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5633
1.9.24 14:28

Kupuju granule na veterině, složení neznám, ale snad by tam neprodávali nějaké šmejdy.
Důvěřuji. Míchají mi různé druhy z různých pytlů, kocourovi chutnají. Lidl bych nekupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
2.9.24 18:10

Blechy u kotěte

Dobrý den, ujali jsme se toulavého zraněného kotěte, tipují tak 4 měsíce starého.
Pod krčkem mělo klíště, dnes jsem mu našla ve stejném místě blechu a výkaly od blech. Zatím jen na jednom místě. Poradil by, prosím, někdo, jak zlikvidovat, který přípravek se osvědčil? Plánuji nechat naočkovat proti vzteklině, předem musí být ale zvíře odčerveno. Kotě není v bytě, jsme na vesnici. Objednala jsem Caniverm. Má někdo zkušenost? Děkuji za odpověď. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
2.9.24 20:08

Proti blechám pipetu za krk, mají je v lékárnách nebo zverimexech, odčervit, kočky se proti vzteklině neočkují. Krmit konzervami, granule nejsou pro takhle malé kočky vhodné. Mléko nedávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný