Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
? Otázka? ![]()
Po takovém incidentu bych psa už nikam kde bude švagrová nebrala. A co, že to bude nespravedlivé. No bude no ale zaručeně bude klid a psi nepřijdou k úhoně. Taková reakce může nastat kdykoli. Nemusí to být zrovna v rodině.
Zrovna dneska mi kamarádka říkala, že tohle zažili taky. A taky si vyskočil jejich pes na dost silnějšího. S tím prostě musíš počítat i když je pes neútočný.
Nadavka padla ve stresu a strachu. Osobne bych sklopila uši, zaplatila a dál to nerozmazávala.
Pro tebe sou to možná " jen dva stehy", pro ni to ale muze byt „můj nejmilovanější člen rodiny mohl přijít o život“.
Psa bych po navstevach nevozila a nenechavala bez dozoru s jinymi, po této zkusenosti uz tuplem ne.
Taky mohla byt v soku a mohla se bat, ze jde o neco horsiho, nez teda zjistila, ze jde o dva stehy. Kazdy ve stresu reagujeme jinak ![]()
No zaplatila bych to, když váš pes zaútočil a už ho na setkání, kde bude i svagrova nebrala. Z nadávky bych si nic nedělala, byla určitě v šoku a třeba se omluví
No, z příspěvku nějak nechápu, zda byla oslava u vás nebo u švagrové?
Psa už nikam neber, když je nevychovaný a útočí na jiné psy. Otázka je, kdy takový zmetek zaútočí i na lidi. Takže si dej pár facek, začni psa vychovávat, omluv se celé rodině (určitě jim všem tenhle zážitek zkazil oslavu) a švagrové proplať všechny účty související s pokousáním tvým psem.
Tak ty si nechceš nechat nadávat?? Psa už nikam neber, je nevychovaný a bůhví kdy kousne člověka. Mě jednou napadl volně probíhající pes moji fenku na vodítku. A číča bylo to nejmenší, co si majitelka vyslechla.. mohla být ráda, že mě manžel držel, jinak bych ji dala po držce. Protože měla přesně tvůj přístup… vzdyt se skoro nic nestalo ne..
Sprostá slova řekla v afektu, ve stresu. Na těch bych se teď vůbec netočila. Zaplať, co máš. A víc se soustředit na svého psa. Vzít ho na cvičák. Individuální i skupinové hodiny. Ať se nestane, že bude útočit po všech psech, pak i na lidi, děti. A nebrala bych ho, kde bude pes švagrové. Ten by taky měl chodit na cvičák. Ale švagrovou těžko přinutit, že má se psem někde chodit.
Omluvit se, že tvůj pes zaútočil? Tak by to řešil každý normální člověk.
V takové chvíli se člověk neudrží, svagrovou chápu. Nevím, kde byla oslava. U vás, u ní nebo někde úplně jinde? Zvířata z většího množství bývají vystresovana, pokud na to nejsou zvyklá. Jak je váš pes starý? Určitě by chtělo chodit na cvičák, ať je zvyklí na více lidí i psů.
Pokud byla oslava u vás, tak ať ho příště nebere.
Myslím, že 100% nevíš proč to udělal…určitě jste ho neměli nonstop na očích. Ve strachu se řekne mnoho…ale to oslovení za mě…dost značí váš vztah.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
.
Příspěvek upraven 05.05.25 v 14:32