Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj
Na jaře si chceme koupit štěňátko labradora a tak hledám pro něj nějaké granule. Doporučili byste prosím nějaké štěněcí granulky do 750 korun a hmotnost tak 10 až 15 kilogramů?
Pejsek bude dostávat ještě masíčko, které mu budeme vařit. Děkuji.
Příspěvek upraven 30.01.14 v 15:46
@Ani123 My máme labrouše a kupujeme mu Chicoppe, musím říct, že srst má po tom krásnou a zdravý je taky. Je mu teda už 8 let, ale celou dobu kupujeme převážně to Chicoppe. Jen doporučuju dávat od malička kloubní výživu, my to nedávali a asi před dvěma roky začal mít šílený problémy s kyčlema. Mysleli jsme, že už to nerozchodí, ale Alavis to zachránil.
@LuckyKat A můžete mi prosím poslat nějaký odkaz na tu kloubní výživu? Je to nějaký prášek, který se nasype do jídla nebo jsou už na to nějaké speciální granule?
@Malike Děkuji. No, koukla jsem se na ten Alavis, ale je tam moc těch přípravků a nevím, který by měl být ten správný. ![]()
Nakupuju na spokojeným psovi.. nicméně bych granule 750,– za 15kg, ani za 12kg svýmu psovi nedala.No rozhodující je složení ne cena..Pak nebude mít ani problémy s kloubama..pokud je teda s pp.
@ntkv Bohužel cena nikdy nemusí odpovídat kvalitě. Ani jestli to je superprémiové. RC se řádí mezi superprémiovky a při tom v složení má houby maso. Teď se RC vyrábí v Polsku, tak se nedivím proč to je takový hnus. ![]()
@Ani123 píše:
@Malike Děkuji. No, koukla jsem se na ten Alavis, ale je tam moc těch přípravků a nevím, který by měl být ten správný.
Já osobně bych kloubní výživu nedávala, pokud nemá pes zdravotní problém.
Ono taky záleží na dávkování. Levnější krmiva mají často dávkování vyšší. Jinak kloubní výživu bych taky nedávala, případně jen hydrolyzovaný kolagen.
Jinak v téhle cenové kategorii s ohledem na kvalitu jedině snad Brit… Nebo připlatit stovku a koupit Markus Mühle ? Ty mi přijdou fajn za tu cenu (navíc zastudena lisované, takže v nich všechno zůstává, narozdíl od vypražených klasických granulí, který mají sice vyšší podíl masa, ale tak tepelně upraveného, že to snad ani nemá smysl)
@Fjodorka Nebo je pak dobrý i Chicopee. Právě si projíždím mall.cz a tam jsou za 700,–Kč. ![]()
@Ani123 Jo, Chicopee jsem kupovala, když jsem živila 3 psy (všem třem dobře sedl), ale štěněti bych určitě pořídila něco kvalitnějšího ![]()
Určitě se vyplatí investovat do lepších granulí typu Brit premium atd. Labrador je větší plemeno trpící na klouby, kyčle ( náš má bohužel i přes dobrou stravu vrozenou dysplazii ) potřebuje opravdu kvalitní stravu.