Granule Pro plan

6555
15.8.10 22:33

Granule Pro plan

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s granulemi Purina Pro Plan? Zajímalo by mě, jestli je to jen dobrá propagace nebo jsou granule opravdu kvalitní.
Ideálně pokud máte pejska s alergií jako my, tak jak na ně reagoval? Chceme zkusit ty s lososem a rýží, ale je tam i kukuřice a tu by , co jsem tak četla, vzhledem k své alergii neměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1711
15.8.10 22:40

ahoj, bereme pro psa hlavne proplan- tez na alergie. i pro cicaka a naprosta spokojenost. ma problemy se srsti- delaji se mu bolaky a od te doby nic a jeste srst ma nadherne lesklou. cicak zase problemy se zanety mocaku a je ted ok :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
15.8.10 22:42

My jsme je kupovaly,ale máme berňáka,takže jsem brala granule pro velká plemena.Jinak asi jsou dobrý,pes je baštil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
15.8.10 22:57

Náš pes je dlabe, je alergik - na trávy a pyly a je to albín. Máme velkýho psa - křížence dalmatina s boxerem.

• Citovat
  • Upravit
597
16.8.10 08:13

Tyhle granule jsme kupovali naší fenečce,když čekala štěňata a když kojila,máme rhodéského ridgebacka,3krát porodila 11 krásných štěňátek a sama odkojila,bez přikrmování,mohu jen vřele doporučit,mi kupovali ty pro velká plemena,pro psy v zátěži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17745
16.8.10 08:18
terinqa píše:
Tyhle granule jsme kupovali naší fenečce,když čekala štěňata a když kojila,máme rhodéského ridgebacka,3krát porodila 11 krásných štěňátek a sama odkojila,bez přikrmování,mohu jen vřele doporučit,mi kupovali ty pro velká plemena,pro psy v zátěži.

Naše fena nejí nic jiného.Veterinářka mi řekla, že jsou to velmi kvalitní granule.Srst má lesklou a myslím, že ji prospívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
16.8.10 08:27

Když jsem měla ještě hafana, taky nebaštil nic jiného než Proplan, obzvlášť ryba jí strašně chutnala. Určitě nejsou Proplanky jen reklama nebo nejsou zbytečně drah, je to jedno z nejkvalitnějších krmení na našem trhu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
16.8.10 09:00

Taky krmíme, střídáme lososa a kuře. Jsou sice jedny z nejdražších, ale jsou vyráběné z kvalitních surovin (maso, ne žádné moučky) a denní krmná dávka není tak vysoká, jako u levnějších granulí.
Psi po nich mají krásně tuhá, tmavá a pevná hovínka :palec:
Aniž bych chtěla dělat reklamu, doporučuju z vlastní zkušenosti www.nakupzdomu.cz - mají ProPlan opravdu za dobrou cenu a často akce typu 15+3 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxZuzana
16.8.10 09:11

my kupujeme pro plan na trávení, naprostá spokojenost - fungují. Srst je krásně lesklá a pejsek v kondici, takže rozhodně v nich budeme pokračovat.

• Citovat
  • Upravit
30364
16.8.10 09:44

My tedy krmíme fenku granulema Arden grande, ale když jsem zjišťovala čím krmit tak Proplan byly taky jako jedny z nabízených.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
16.8.10 10:01

xangel87 jsou to velmi kvalitní granulky tak se jich neboj, a taky hill´s jsou na alergie super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
16.8.10 20:38

Děkuji mockrát za odpovědi, asi je zkusíme, ještě to proberem s veterinářem, páč je v nich ( v losos + rýže) i kukuřice a to nevím, jak by alergický pes snesl.Každopádně díky, šlo mi právě o to, jestli je to jen krásná reklama nebo i kvalitka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
28.8.10 16:45

Ahoj, už jsem reagovala i na tvé jiné dotazy - ohledně potíží se srstí u hafana. Pokud chceš vyloučit alergii, tak to musí být krmení jen z jednoho druhu masa a příloh. Např. ryba x brambor, jehněčí x rýže. Pro plan na toto vyloučení rozhodně vhodný není. Na víc hodně platíš za značku, ne za kvalitu. Pro mě není rozhodující, co kdo vychvaluje, ale co si přečtu na složení. Ale je fakt, že oproti Hillsu, Eukanubě nebo Royalu se mi složení zdá ještě nejlepší.Pokud chceš hypoalergení a za rozumnou cenu tak je vhodný Trovet např. VPD,LRD - jedná se přímo o veterinární diety. Chápu že FirstMate, co jsem doporučovala má už cenu dost vysokou. Ale ještě jedna rada, i než na cenu je dorbý koukat na množství granulí za den, protože pak zjistíš, že i když pytel je o hodně dražší, tak vzhledem ke kvalitě surovin stačí dát mnohem méně a dostaneš se na cenu jako u levnějších granulí. Jinak dobré počtení je zde:
 http://www.krmivo-pro-psy.com/…-psy/47.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný