Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dnes je Mezinárodní den žen, tak VŠECHNO NEJ…, UŽIJTE SI DEN PLNÝ POHODY A ŠTĚSTÍ.
http://www.hanulka.cz/…0/004423.gif
Hezkou nedeli. Prave se s chlapem doma dohadujeme o takove blbosti.On tvrdi, ze kdyz prejete k narozeninam sve mamce, otci, sourozenci, partnerovi, tak se ruka nepodava.Ze to se dela jen u znamych, ale ne v rodine.Ja zas tvrdim, ze podavam ruku vzdy a to i svym rodinnym prislusnikum.Jak to teda delate vy???
nikdy jsem to neslyšela… Vždy podávám ruku každému, komu přeji ![]()
@Jajvy píše:´taktéž podávám ruku každému s kým se vítám a je starší nebo i když potkám staršího příbuzného na ulici. Nevím třeba jdu po ulici a potkám svého dědu, kterého jsem třeba dva měsíce neviděla tak příjdu k němu, řeknu ahoj dědo, podám ruku a dám pusu na tvář nebo někdo slaví narozeniny třeba babička a je tam celá rodina tak ke každému příjdu řeknu ahoj a podám ruku, ale jen těm starším třeba stejně staré sestřenici ne, ale někdy se najde vyjímka a podám i stejně starému či mladšímu, záleží na situaci
Hezkou nedeli. Prave se s chlapem doma dohadujeme o takove blbosti.On tvrdi, ze kdyz prejete k narozeninam sve mamce, otci, sourozenci, partnerovi, tak se ruka nepodava.Ze to se dela jen u znamych, ale ne v rodine.Ja zas tvrdim, ze podavam ruku vzdy a to i svym rodinnym prislusnikum.Jak to teda delate vy???
@Jajvy jo a když přeji někomu tak absolutně každému ať to je kdokoliv
Já tedy také ruku podávám při přání vždy.
Jak na to manžel přišel?