Gravimilk- na co se používá

30
18.7.05 17:02

Gravimilk

Ahoj,

neviete niekto nahodou - je Gravimilk urceny len na prisun vitaminov pre kojacu (tehotnu) zenu, alebo aj na podporu tvorby mlieka?

Dakujem,

Jana & Lukas 3,5 m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22
18.7.05 17:59

gravimilk

pokud si jeste pamatuju, tak na krabici je obrazek jak figura s briskem tak i kojici mamina. Urcite pitim nic nezkazis, ale jak je to tvorbou mleka neporadim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
18.7.05 19:02

Gravimilk je pro těhotné a kojící. Obsahuje spoustu vitamínu, které by těhu či kojo žena měla mít a dávat je dál miminku prostřednictvím mléka. Nám pomáhal tedy i s tvorbou mléka a tuto zkušenost nemám jen já, jen tady na emimču je mamin, kterým pomohl, dosti…kombinovala jsem pití obou druhů (vanilka a čokoláda) a čaj pro kojící od Hippu (Leros nám moc nepomáha).
GaB, 9,5měs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.7.05 19:42

Ahoj,
pokud chceš čaj na podporu kojení, výborný je od Weledy - mají sypaný i sáčkový.
 Pavla

• Citovat
  • Upravit
152
19.7.05 12:19

Ahoj Jani,

myslím, že primárně asi na tvorbu mléka není /na to jsou už zmíněné kojící čaje/, ale určitě to může dobře podpořit - když si člověk uvědomí, že mj. je důležitá výživa a dostatek tekutin…

Pa

Viťka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
19.7.05 13:45

gravimilk

Mě se spolehlivě nabetonují prsa mlíkem, když sním tvaroh. Účinek stopr.
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
26.7.05 21:30

Ahojky, já gravimilk taky piji i různé čaje z lékárny na kojení + móóóóc piji a mám mlíčka dostatek, někdy až moc, musím i v noci odstříkávat, neb se budím mokrá. Prostě zkouším co se dá. veverka + míša + péťa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
15.8.05 21:24

Ahoj,

gravimilk je jen pro doplnění vitamínů a minerálů, na podporu tvorby mlíčka jsou dobré různé kojící čaje - já piji jen od Lerosu a pomáhá a taky obyčejná melta (bílý kafe). Kořen cikorky,který je v ní obsažen,totiž podporuje laktaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
9.1.06 01:28

Kojeníčko

Na Gravimilk mám chuť vždycky, když vidím nějaké reklamy, ale v obchodě si ho vždycky zapomenu koupit, takže o něm nevím nic, ale na podporu kojení je také MELTA (prodávají i v sáčcích - jako čaj).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.9.16 12:52

Ahoj holky, chci se zeptat jaké máte zkušennosti s Gravimilk nebo jestli existuje něco lepšího? Teď ho mají v akci za 59Kč Gravimilk Sunar Akce ale pokud by bylo něco lepšího tak předem dík za doporučení

Edit admin - nefunkční odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
21.9.16 13:34

Gravimilk je za mě super. Chutnal mi tedy jen vanilkový, čokoládový má takovou divnou pachuť. Jednak doplníš potřebné vitamíny a mě pomáhal i s tvorbou mléka - bylinkové čaje jsem pít nemohla. A ta cena je taky dobrá. Jinak jsem ještě vyzkoušela Nutrimama /nebo jak se to jmenovalo/ a to letělo do koše, šíleně to smrdělo rybinou :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
21.9.16 13:52

@Andreakub - já jsem ho pila v těhotenství i při kojení a chutnal mi.. :-)

Můžu se zeptat, kde je teď ta akce? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
15.5.17 22:13

Pila jsem vanilkové, by´t mám ráda čokoládové věci, tak ta jejich čoko příchuť mi tedy vůbec nejela a skončila v koši :( ale je to už rok, co gravimilk nepiju, tak se třeba polepšili ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí