Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Majinka7 Výrobky neznám, ale na základě této diskuze se jdu podívat, o co se jedná. Nádobí budu příští rok kupovat nové, tak jestli umí i vhodné na indukci, tak mě zajímá.
Editováno adminem - z důvodu smazání jiných příspěvků v diskusi část příspěvku pozbývala smysl
@Kakika S tím nádobím budeš zklamaná, hrnce nevyrábí, jen bytový textil, nějaké doplňky a hlavně porcelán
@Majinka7 aháááá
Já že v Albertu dávají za známky za lepší cenu nějaké nádobí, v jehož názvu je taky green, tak jsem automaticky přepla, že je to nádobí
No co, budeme stavět celé své bydlení, takže i textil a doplňky budou potřeba ![]()
Ano, miluji ho, mám několik výrobků od GG, vzhledem k ceně jich není mnoho, ale líbí se mi, že se mohou kombinovat v rámci jedné značky různé kolekce a přesto to vypadá úchvatně. Máme na chalupě, doma v bytě mám směsku všeho „normálního“. Stylem se vyřádím jen na té chalupě, jelikož abych udala směr i bytu, musela bych mít teda jiné příjmy, než máme. Tudíž mě napadá, je tu nějaký znalec, který by ohodnotil kvalitu výrobků od Green gate? Nemyslím design, ale opravdu stojí za to?