Green Gate

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2499
12.1.14 10:45

Green Gate

Také milujete výrobky této firmy? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16694
12.1.14 12:30

@Majinka7 Výrobky neznám, ale na základě této diskuze se jdu podívat, o co se jedná. Nádobí budu příští rok kupovat nové, tak jestli umí i vhodné na indukci, tak mě zajímá.

Editováno adminem - z důvodu smazání jiných příspěvků v diskusi část příspěvku pozbývala smysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
12.1.14 12:33

@Kakika S tím nádobím budeš zklamaná, hrnce nevyrábí, jen bytový textil, nějaké doplňky a hlavně porcelán

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
12.1.14 12:35

@Majinka7 aháááá :lol: Já že v Albertu dávají za známky za lepší cenu nějaké nádobí, v jehož názvu je taky green, tak jsem automaticky přepla, že je to nádobí :oops: :mrgreen: No co, budeme stavět celé své bydlení, takže i textil a doplňky budou potřeba :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
17.3.16 08:35

Ano, miluji ho, mám několik výrobků od GG, vzhledem k ceně jich není mnoho, ale líbí se mi, že se mohou kombinovat v rámci jedné značky různé kolekce a přesto to vypadá úchvatně. Máme na chalupě, doma v bytě mám směsku všeho „normálního“. Stylem se vyřádím jen na té chalupě, jelikož abych udala směr i bytu, musela bych mít teda jiné příjmy, než máme. Tudíž mě napadá, je tu nějaký znalec, který by ohodnotil kvalitu výrobků od Green gate? Nemyslím design, ale opravdu stojí za to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný