Vytahané prádlo po praní?

69
11.1.14 21:20

Vytahané prádlo po praní??

Přeji všem pěkný večer :) doposud jsem to neřešila ale už mě to začíná štvát ať peru jakkoliv, tak se prádlo vytahá a já prostě nevím proč… Máte někdo zkušenost?? Budu ráda za každou radu… děkujiii :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3175
11.1.14 21:22

A je to urcite prackou? Nevesis to blbe treba? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
11.1.14 21:26
@jakuve píše:
A je to urcite prackou? Nevesis to blbe treba? :oops:

Věším doma, protože venku mi do prádla lezli pavouci a já mám fobii :mrgreen: ale věším myslím správně… Stejně jako mamka, tchýně a teta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
11.1.14 21:28

Jak vytahané? Mě se občas stane, že je třeba oblečení z blbého materiálu a po praní je víc široké než dlouhé, takže při věšení se jej snažím natáhnout. Ale většinu věcí máme držáky a jim ani nevadí, když to pověsí manžel a ten se s tím neprdí a vypadá to spíš, jako by to na sušák jen tak vypadlo z pračky ;.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
11.1.14 21:29
@Simisa píše:
Přeji všem pěkný večer :) doposud jsem to neřešila ale už mě to začíná štvát ať peru jakkoliv, tak se prádlo vytahá a já prostě nevím proč… Máte někdo zkušenost?? Budu ráda za každou radu… děkujiii :kytka:

Nepereš to na moc? Nebo pak blbě dáváš na věšák, a nebo je to nekvalitní oblečení :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
javelinka
11.1.14 21:30

Na praní spodního prádla se nesmí používat aviváž, obsahuje elasthan a po aviváži se spodní prádlo vytahuje..tak jestli to není tím?

• Citovat
  • Upravit
69
11.1.14 21:32
@michee píše:
Jak vytahané? Mě se občas stane, že je třeba oblečení z blbého materiálu a po praní je víc široké než dlouhé, takže při věšení se jej snažím natáhnout. Ale většinu věcí máme držáky a jim ani nevadí, když to pověsí manžel a ten se s tím neprdí a vypadá to spíš, jako by to na sušák jen tak vypadlo z pračky ;.-)

Třeba když jsem si koupila tričko, tak po praní se mi vytáhlo v rukávech od loktů a pak když si ho obleču, je na mě krásně přitisklé jako nové ale po chvilce se vytahne a vypadám, jak když mám na sobě pytel a stačí jen trochu zatahnout za triko ze strany a hned je to vytáhlé, jakoby do špičky… Strašný… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
11.1.14 21:34
@Simisa píše:
Třeba když jsem si koupila tričko, tak po praní se mi vytáhlo v rukávech od loktů a pak když si ho obleču, je na mě krásně přitisklé jako nové ale po chvilce se vytahne a vypadám, jak když mám na sobě pytel a stačí jen trochu zatahnout za triko ze strany a hned je to vytáhlé, jakoby do špičky… Strašný… :nevim:

tak to asi není praním ale tričkem - materiálem ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
11.1.14 21:35

Jakou mas pracku? Na kolik peres? Jak mas nastavene otacky? Mozna vesis moc mokre a vytahava se to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
11.1.14 21:36
@jdukolem píše:
tak to asi není praním ale tričkem - materiálem ne? :think:

Určitě ne, mám lepší oblečení pro prcka z dobrého materiálu a některé věci i po známé a když jsem ho od ní brala, bylo krásně natahovací a vrátilo se do původního stavu ale jakmile jsem to vyprala já bylo v háji :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
11.1.14 21:38
@Simisa píše:
Určitě ne, mám lepší oblečení pro prcka z dobrého materiálu a některé věci i po známé a když jsem ho od ní brala, bylo krásně natahovací a vrátilo se do původního stavu ale jakmile jsem to vyprala já bylo v háji :,(

na kolik ždímáš otáček mě napadlo ještě.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
11.1.14 21:38
@jakuve píše:
Jakou mas pracku? Na kolik peres? Jak mas nastavene otacky? Mozna vesis moc mokre a vytahava se to :think:

Když jsem si pořídila mojí první pračku BEKO, optala jsem se na vše kamarádky, jak pere atd… Tak to dělám podle ní, peru na 40 a otáčky jsem ze začátku měla na 1200 ale myslela jsem že to je moc, protože mi pračka strašně bouchala, tak to dávám na 800…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
11.1.14 21:41

Ja treba podprdy, zaclony, satenovy kosilky apod. peru na program, ktery nezdime…nechavam to volne okapat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
11.1.14 21:47
@Simisa píše:
Když jsem si pořídila mojí první pračku BEKO, optala jsem se na vše kamarádky, jak pere atd… Tak to dělám podle ní, peru na 40 a otáčky jsem ze začátku měla na 1200 ale myslela jsem že to je moc, protože mi pračka strašně bouchala, tak to dávám na 800…

Hmm, tak to mame stejne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
11.1.14 21:49
@Hanka79 píše:
Ja treba podprdy, zaclony, satenovy kosilky apod. peru na program, ktery nezdime…nechavam to volne okapat… :nevim:

Jasne, ale to nejsou „tezke“ veci. Kdyz vyperes treba svetr a nevyzdimes, jen povesis, tak ta tiha vody ho vytaha nez uschne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný