Sedací pytel, vak, polštář Jysk

178
11.1.14 10:36

Sedací pytel, vak, polštář Jysk

Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost se sedacím pytlem z Jysku. Zajímalo by mě, jak drží tvar, jestli se výplň časem neslehne. Prostě jak jste s tímto výrobkem spokojení, jaké má vady. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5315
11.1.14 10:55

Zrovna dneska jsem je držela v ruce…malý mi přišel celkem slušný, velký měl hrozně nepříjemný povrch…náplň se slehne určitě…jestli je tam díra na doplnění jsem si nevšimla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
12.1.14 00:02

Nevím, jak vaky této značky jsou kvalitní, ale časem se ti slehne určitě každý. Pokud je tam díra na doplňování, můžeš si dokoupit tu výplň. My jsme to dokupovali snad jednou, po zjištění, že je to obyčejný polystyren, jsme nic nekupovali a mamina začala drolit a strouhat staré polystyreny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.1.14 10:12

Ahoj.. ten v Jisku jsem take mela v ruce. Ale podle me nic moc. Takovej moc hadrovej mi prisel.
Pred vanocema jsme narazili na sakypaky.cz a vzali vak tam. Muzu doporcit.
S naplni to jiste bude tak, jak tu pisete..casem se sesedne kazda, protoze je to obycejny polystyren. Ale kdyz jsem koupil vak na e. shopu u tech sakypaky, tak tam potom garantuji zakaznikum lepsi ceny naplne. Je to tusim 250k pro registrovane. coz je v pohode oproti cenam jinde. :palec:
jinak vak super…jak jsem psala. dokonce i barva odpovida tem vyfocenym vakum.
A nase mimina jsou nadsena.. vcetne naseho pesana tedy :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MAka.K8
25.11.14 17:05

Jak už jsem v jiné diskuzi tady na emiminu psal rozhodně balvnu nebo nějaky jiny měkčený material právě mam jeden čerstvě zakoupen a je to rozdil orpoti nylonu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný