Matka diktátor

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
81
9.1.14 17:23

Matka diktator

Obracim se na vas s tim, ze tu najdu spoustu zen, ktere mi porozumi. S kamaradkou jsme nemohly najit reseni, proto to zkousim-e tady.

Ziju s rodicemi. Pritele mam v zahranici (kvuli praci) a vlastni byt si dovolit nemuzu. Prace mi nenabizi tolik financi. U toho studuji nekolik let VS. Tento tyden jsem ale doma. A se shodou okolnosti i matka. No a ja si dnes dovolila pujcit jeji notebook (muj je v opravne), abych si vytiskla veci do skoly a vyuzila tak dny, ktere sedim doma (jinak se ucim po nocich). A co se nestalo? Matka rozzurena, ze nemuze hrat onlinovky, a ze ma kamaradku online na Facebooku, priutikala za mnou, vytrhla flashku z notasu, cimz ji zlomila, takze veskere info pryc. Pry jsem nemocna a nemam na notasu co delat (pritom tam sama sedi), zmalovala me jak male dite a jeste me servala, jak si dovoluju byt online v noci (psala jsem si s pritelem), kdyz mam spat. To me vzbudila v 5 rano a oznamila, ze jdu do obchodu. Podotykam, ze mi je 25 let. Prijde vam to normalni? Nebo co mam delat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Elessar
9.1.14 17:25
8o 8o 8o
  • Citovat
  • Upravit
3157
9.1.14 17:27

Matka nebude úplně v cajku asi, ale předpokládám že ji nezměniš, takže jediným řešením je holt začít žít sama. Moc nevím, co by ti kdo mohl dát za rady. Prostě budeš se muset omezit ve spoustě věcí, ale radši bydlet někde v podnájmu, v garsonce, při VŠ se v dnešní době dá pracovat (možná u medicíny teda ne, ale jinak bez problému.

Edit - ted čtu, že studuješ při práci, což je v pořádku, tak na nějaký nájem by jsi snad měla mít ne, nebo to vyděláváš tak strašně málo? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
9.1.14 17:28

@marmelada78 Pracuju a delam VS, jak jsem psala. Kdybych se odstěhovala, mam max. na najem a jist budu asi suché rohliky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
9.1.14 17:29

8o to je for ze?
Pokud ne tak spolubydleni, podnajem, most, cokoliv ale tohle bych nedala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557

Mě (a ségře) rodiče vždycky říkali, že dokud bydlím doma, tak budu poslouchat.Ale ve 25 jsem už bydlela ve svým, ať mám rodiče sebezlatý, tak soukromí a vlastní byt je holt něco jinýho. A chodíš na brigády? Nešel by sehnat levnější podnájem? Nebo aspoň pokoj, co kolej? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119

Čím jsi ji tak vytočila, nebo je taková normálně?
Máš přítele v zahraničí, tak proč nežiješ buď na koleji, nebo na privátě se spolužákama? Spousta studentů žije pohromadě v jednom bytě a finančně to prý teď vyjde lépe než kolej. Btw. zkus dojít nějak do opravny, třeba ti s USBčkem pomůžou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
@veruska92 píše:
@marmelada78 Pracuju a delam VS, jak jsem psala. Kdybych se odstěhovala, mam max. na najem a jist budu asi suché rohliky

a s kamarádkama, nebo přítelem by nešlo bydlet???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
9.1.14 17:30
@veruska92 píše:

Jíst suché rohlíky.. to je taková formulace.. Hoď čísla na papír, na šetření jsou tady expertky.
Jak už někdo psal, než tohle, tak cokoliv jiného.
Co čekáš za radu? Že máš matku taky zmalovat? Nebo jak bys to chtěla řešit? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
9.1.14 17:30

To jsem si myslela v puberte, ze je matka diktator…ale cim vic rozumu mam, tak tim lepsi vztah mezi sebou mame :mrgreen:…a vazne nechapu, proc ti brani v uceni 8o…je to sice matka, ale ohy na raamena..ja bych risla tu cizinu a vydala se za pritelem…teoreticky i kdyby vam vztah nevysel, tak uplne blba asi nebudes, kdyz jsi na VS a uchytis se tam a budes se mit lepe, nez tady..seber se a odjed… :hug:

• Citovat
  • Upravit
30420
9.1.14 17:32

Mi to příjde celé jakésik divné…pracuješ, máš dítě, do toho VS, máš přítele, který vydělává (oteec dítěte??) určitě kdybys měla svoje bydlení tak by ti socka pomohla.
Matku radši komentovat nebudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81

U nas je problem v tom, ze nejblizsi byty jsou 7km a ja bych nemela jak dojizdet do prace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black

Zůstala jsi rodičům na krku i s dítětem, přítel je pryč. Pokud je to tak hrozně hrozný tak jdi do svého ne? ale zase ono se to vyplatí zůstat doma než se začít starat sama o sebe že?

• Citovat
  • Upravit
K-Black
9.1.14 17:33
@veruska92 píše:
U nas je problem v tom, ze nejblizsi byty jsou 7km a ja bych nemela jak dojizdet do prace.

jasný všechno je problém :roll:

• Citovat
  • Upravit
4620
9.1.14 17:33

Nevim kolik vydelas ale podnajem sezenes okolo 2 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný