Matka diktátor

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
K-Black
9.1.14 17:36
@veruska92 píše:
@Januliiik Jaké dite, prosim te? Pisu pres kamaradcin profil.

to je logika :zed: :lol:

@marmelada78 píše:
Aha, takže jsi šmírák co :mrgreen:

jo a vůbec mi to nevadí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3157
9.1.14 17:38

PRosímvás, protože jí matka nechce půjčit notas, tak je u kamarádky, a píše z jejího profilu no..

Jinak to nechápu vůbec. 7 km se dá chodit pěšky nebo na kole. Řešíš prostě číčoviny a neřešíš co máš řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
9.1.14 17:40

To myslíš vážně? 8o
Nepřijde mi normální chování tvojí matky a ani to se v 25 nechat matkou zbít, jestli dobře chápu slovo „zmalovat“. Asi bys měla zapracovat na sebevědomí…

Šla bych buď na kolej, pokud jde sehnat, našla si spolubydlení s několika dalšími studenty. Jinou možnost s tak „divnou“ matkou nevidím. Anebo to matčino chování vydržet než dostuduješ a utéct do podnájmu nebo do zahraničí za přítelem.

Ona jiná možnost ani není, nebo se ještě naučit karate a matce se ubránit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
9.1.14 17:40

@veruska92 Jestli se můžu zeptat, tak kolik si viděláš za měsíc a přítel jakožto otec tvého dítěte by ti měl taky něco posílat na malého, když je pryč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
9.1.14 17:41

@veruska92 hele jako jasný že se chovala nepřiměřeně, ale ptala ses zada můžeš na její noťas? Protože tam má nejspíš své soukromé věci a ty tam bez dovolení nemáš co dělat :think:

• Citovat
  • Upravit
81
9.1.14 17:41

Mamposledni rok vysoke, v cervnu koncim. Pak jdu za pritelem. Ptam se, jen, jestli vam to prijde normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
9.1.14 17:42

@ospalámyš jj rodiče a fyzické tresty.. já dostala poslední facku v 18.. od táty a takovou, že mi roztrhl ret :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013

Jako tvoje máma není normální, ale ty by jsi mohla ve svém věku vědět, že pokud si chci půjčit něčí věc, je slušnost se zeptat :nevim: jako upřímně, taky by mi to vadilo a taky bych hiolku seřvala, má svůj noťas a pokud by chtěla na můj, musí se zeptat. Asi takhle, pokud ti to doma nevyhovuje, odstěhuj se, pokud se ti nechce stěhovat, pak je to mámin byt a její pravidla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81

@sophinka1 Je to rodinny notas. Chodi na nej vsichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
@veruska92 píše:
Mamposledni rok vysoke, v cervnu koncim. Pak jdu za pritelem. Ptam se, jen, jestli vam to prijde normalni.

ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620

@kotaska91 nema dite :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733

Aha takže dítě nemá :roll:, to je tak těžký si založit vlastní profil, tím pádem nevím co řeší, existuje tolik možností… viz. víše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
9.1.14 17:43
@veruska92 píše:

normální to rozhodně není! seber se a běž pryč, když nemáš ani dítě, jsi svobodná bez závazků, máš práci tak se zvládneš uživit sama.

• Citovat
  • Upravit
17013
@sophinka1 píše:
@veruska92 hele jako jasný že se chovala nepřiměřeně, ale ptala ses zada můžeš na její noťas? Protože tam má nejspíš své soukromé věci a ty tam bez dovolení nemáš co dělat :think:

No přesně tak :mrgreen: to mi nepřijde normální, no :mrgreen: brát si soukromou věc druhého bez toho, aniž bych se zeptala :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
@marmelada78 píše:
Aha, takže jsi šmírák co :mrgreen:

ja ho vidim v podpisu, nemusim ani na profil… Slecna puvodne nepsala, ze pise od kamaradky.
Takze bud suche rohliky a svaty klid nebo snaset hysterii a diktaturu matky. Mezi tim je jen velka propast - zadne reseni. Nevidi ho ani kamaradka s ditetem? Dite zpravidla odkryva cloveku nove dimenze a schopnost nadhledu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný