Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
PRosímvás, protože jí matka nechce půjčit notas, tak je u kamarádky, a píše z jejího profilu no..
Jinak to nechápu vůbec. 7 km se dá chodit pěšky nebo na kole. Řešíš prostě číčoviny a neřešíš co máš řešit.
To myslíš vážně? ![]()
Nepřijde mi normální chování tvojí matky a ani to se v 25 nechat matkou zbít, jestli dobře chápu slovo „zmalovat“. Asi bys měla zapracovat na sebevědomí…
Šla bych buď na kolej, pokud jde sehnat, našla si spolubydlení s několika dalšími studenty. Jinou možnost s tak „divnou“ matkou nevidím. Anebo to matčino chování vydržet než dostuduješ a utéct do podnájmu nebo do zahraničí za přítelem.
Ona jiná možnost ani není, nebo se ještě naučit karate a matce se ubránit ![]()
@veruska92 Jestli se můžu zeptat, tak kolik si viděláš za měsíc a přítel jakožto otec tvého dítěte by ti měl taky něco posílat na malého, když je pryč
@veruska92 hele jako jasný že se chovala nepřiměřeně, ale ptala ses zada můžeš na její noťas? Protože tam má nejspíš své soukromé věci a ty tam bez dovolení nemáš co dělat ![]()
Mamposledni rok vysoke, v cervnu koncim. Pak jdu za pritelem. Ptam se, jen, jestli vam to prijde normalni.
@ospalámyš jj rodiče a fyzické tresty.. já dostala poslední facku v 18.. od táty a takovou, že mi roztrhl ret
![]()
Jako tvoje máma není normální, ale ty by jsi mohla ve svém věku vědět, že pokud si chci půjčit něčí věc, je slušnost se zeptat
jako upřímně, taky by mi to vadilo a taky bych hiolku seřvala, má svůj noťas a pokud by chtěla na můj, musí se zeptat. Asi takhle, pokud ti to doma nevyhovuje, odstěhuj se, pokud se ti nechce stěhovat, pak je to mámin byt a její pravidla ![]()
@veruska92 píše:
Mamposledni rok vysoke, v cervnu koncim. Pak jdu za pritelem. Ptam se, jen, jestli vam to prijde normalni.
ne
Aha takže dítě nemá
, to je tak těžký si založit vlastní profil, tím pádem nevím co řeší, existuje tolik možností… viz. víše
@veruska92 píše:
normální to rozhodně není! seber se a běž pryč, když nemáš ani dítě, jsi svobodná bez závazků, máš práci tak se zvládneš uživit sama.
@sophinka1 píše:
@veruska92 hele jako jasný že se chovala nepřiměřeně, ale ptala ses zada můžeš na její noťas? Protože tam má nejspíš své soukromé věci a ty tam bez dovolení nemáš co dělat
No přesně tak
to mi nepřijde normální, no
brát si soukromou věc druhého bez toho, aniž bych se zeptala ![]()
@marmelada78 píše:
Aha, takže jsi šmírák co
ja ho vidim v podpisu, nemusim ani na profil… Slecna puvodne nepsala, ze pise od kamaradky.
Takze bud suche rohliky a svaty klid nebo snaset hysterii a diktaturu matky. Mezi tim je jen velka propast - zadne reseni. Nevidi ho ani kamaradka s ditetem? Dite zpravidla odkryva cloveku nove dimenze a schopnost nadhledu.
to je logika

jo a vůbec mi to nevadí