Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@veruska92 píše:
@araw Nebyl jeji.
nebyl její, v úvodním příspěvku píšeš, že jsis půjčila její notebook… Tak jak to vlastně je? v tom aby se prase vyznalo ![]()
@veruska92 píše:
@araw Nebyl jeji.
vzdyt v uvodu pises, ze to byl jeji notas
Tak zeptala si se ji nebo ne?
@araw @rachel55 Nevidíte, že diskuse je už UZAVŘENÁ?
Tahle slečna si na emiminu profil už nikdy nezaloží ![]()
@rachel55 píše:
vzdyt v uvodu pises, ze to byl jeji notasTak zeptala si se ji nebo ne?
Ne, protože nebyl její. A jsme u toho a jestli byla hubatá, že beztak na něm řeší jen kraviny na fb nebo hraje přiblblé hry
![]()
@marmelada78 píše:
Tahle slečna si na emiminu profil už nikdy nezaloží
přesně, už nikdo nepište!!!
@marmelada78 píše:
Tahle slečna si na emiminu profil už nikdy nezaloží
Jak jako uzavřená, jakmile se to netočí jen směrem který se ji líbí, tak to uzavře? nene, tak to tu nefunguje ![]()
@araw píše:
Jak jako uzavřená, jakmile se to netočí jen směrem který se ji líbí, tak to uzavře? nene, tak to tu nefunguje
možná bude změna pravidel, kdoví ![]()
@veruska92 píše:
Mamposledni rok vysoke, v cervnu koncim. Pak jdu za pritelem. Ptam se, jen, jestli vam to prijde normalni.
tak ne, mně to nepřijde normální, moje máma by mi tohle nikdy neudělala, já svým dětem bych t neudělala.
Tvoje maminka je závislá, proto taková reakce. A není normální, mohla ti vynadat, říct ti, že se máš zeptat, ale když si potřebuješ něco vytisknout, tak je ta reakce neadekvátní. A pramení z její závislosti.
@veruska92 píše:
Obracim se na vas s tim, ze tu najdu spoustu zen, ktere mi porozumi. S kamaradkou jsme nemohly najit reseni, proto to zkousim-e tady.Ziju s rodicemi. Pritele mam v zahranici (kvuli praci) a vlastni byt si dovolit nemuzu. Prace mi nenabizi tolik financi. U toho studuji nekolik let VS. Tento tyden jsem ale doma. A se shodou okolnosti i matka. No a ja si dnes dovolila pujcit jeji notebook (muj je v opravne), abych si vytiskla veci do skoly a vyuzila tak dny, ktere sedim doma (jinak se ucim po nocich). A co se nestalo? Matka rozzurena, ze nemuze hrat onlinovky, a ze ma kamaradku online na Facebooku, priutikala za mnou, vytrhla flashku z notasu, cimz ji zlomila, takze veskere info pryc. Pry jsem nemocna a nemam na notasu co delat (pritom tam sama sedi), zmalovala me jak male dite a jeste me servala, jak si dovoluju byt online v noci (psala jsem si s pritelem), kdyz mam spat. To me vzbudila v 5 rano a oznamila, ze jdu do obchodu. Podotykam, ze mi je 25 let. Prijde vam to normalni? Nebo co mam delat?
To je strašné, jak s tebou jedná
.
Nemohla bys jít s kamarádkama do společného podnájmu, že by jste si pronajaly společně byt a každá si platila svůj pokoj?
Jiné řešení nevidím, než s tama utéct.
@araw píše:
Jak jako uzavřená, jakmile se to netočí jen směrem který se ji líbí, tak to uzavře? nene, tak to tu nefunguje
to se ale pleteš, musí se odpovídat pouze na otázku, neodchylovat se od tématu a pokud možno neplevelit a mít sluníčkovou ikonku
Zakladatelko, musíš zvolit sama co bude pro tebe lepší
mít svoje bydlení i za cenu těch suchých rohlíků (já třeba kolikrát neměla ani na ten suchý rohlík) a nebo žít u rodičů a trpět chování tvoje matky ![]()
@veruska92 píše:
Mamposledni rok vysoke, v cervnu koncim. Pak jdu za pritelem. Ptam se, jen, jestli vam to prijde normalni.
Ne normální mi to určitě nepříjde, aby ti jednak bránila v učení a ještě dospělou ženskou/dceru bila
.