Nákup v Ikea a poslání poštou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
138
8.1.14 21:58

Nakup v Ikea a poslani postou

Ahojda maminky,
mam k vam dotaz. Od zname jsme slysela, ze pry existuje nejaka skupinka maminek, ktere jsou ochotni udelat maly nakup v Ikey a poslat to ostatnim postou, aby nemuseli kvuli jedne veci za par stovek jezdit treba i 100km.. nevite o to neco? Dekuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7569
8.1.14 22:03

@BritChicco na Mimibazaru jsou určitě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.1.14 22:05
@BritChicco píše:
Ahojda maminky,
mam k vam dotaz. Od zname jsme slysela, ze pry existuje nejaka skupinka maminek, ktere jsou ochotni udelat maly nakup v Ikey a poslat to ostatnim postou, aby nemuseli kvuli jedne veci za par stovek jezdit treba i 100km.. nevite o to neco? Dekuji moc.

Jo jo, mám jednu „svou“, našla jsem ji na Mimibazaru. Je to fajn možnost, protože cesta do nejbližší Ikey by nás stála tisícovku, plus bych tam nakoupila ještě milion dalších blbostí. Takhle dám seznam a nikam nemusím, přijde, co potřebuju, super!
A s poštovným i provizí pro tu paní to pořád vyjde parádně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
8.1.14 22:08

A posílají i větší věci???
Provize je zhruba jaká??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
8.1.14 22:12

Ahojda vsem, diiky moc..snad se mi podari na mimibazaru nekoho sehnat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
8.1.14 22:13

Taky jsem nasla jednu na MMB. Provize asi podle veci, ja jsem se ji jednou ptala na satni tyc, ktera v IKEA stoji 50 Kc, pani by mi ji nakoupila za 65 Kc a poslala za 70 Kc postovneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.1.14 22:13
@carambol píše:
A posílají i větší věci???
Provize je zhruba jaká??

Mně paní posílala i kovový věšák. Provizi si účtuje podle množství věcí. Před Vánocemi jsem objednávala dětská křesílka a s provizí a poštovným jsem se vešla do dvou stovek, což je pěkný. Když posílá menší věci, platím kolem 120,– :palec:. Když to porovnám s cenou benzínu, který bychom projeli, tak to se fakt vyplatí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
8.1.14 22:14

Její ID na MMB je Prodávající: Radana Malíková (MIMIPLUSÍK) ID 85276

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
8.1.14 22:16

Ahojda, diiky za jmeno..ja ted prochazim mimibazar, a nasla jsem sice Diskuzi, ale nevidim nikde polozku Zalozit tema..abych si nasla nejakou dobrou dusi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
8.1.14 22:17

Mám na mysli třeba ten policová díl expedit nebo police lack.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
8.1.14 22:18

Hele ze se vetru a na mimibazaru si ji najdu pod cim???Taky bych potrebovala neco v Ikea.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
8.1.14 22:18

My máme na FB taky jednu a paní nám to rozváží až domů :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
8.1.14 22:19

Taky to ted koukam, jak tam nekoho najdu..chodim na mimibazar jen na hackovani..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.1.14 22:28
@carambol píše:
Mám na mysli třeba ten policová díl expedit nebo police lack.

Myslím, že jsou schopné poslat cokoli, záleží, jestli zaplatíš poštovné :nevim:. Ale asi je to o domluvě s konkrétní paní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
8.1.14 22:30
@KPKristy píše:
Myslím, že jsou schopné poslat cokoli, záleží, jestli zaplatíš poštovné :nevim:. Ale asi je to o domluvě s konkrétní paní.

Tak poštovné je pro nás stále levnější, než tam jet autem, které nemáme - takže otravovat někoho, aby nás tam vzal, platit mu benzín nebo naftu na 100km tam a 100 zpátky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný