Matka diktátor

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12869
9.1.14 18:55

Není to normální. Pokud bych měla peníze na to, abych bydlela s někým ve spolubydlení (stačí cca 6000-3000 na byt a 3000 na ostatní věci), pak bych v případě zmalování rodičem(pokud je tím myšleno bytí) volala policii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
9.1.14 19:00

Já sice nevím kolik vyděláváš, ale je spousta podnájmů i za levno, nebo taky společné bydlení? Nebo koleje? :roll:… myslím, že 25 let je už dost na to, aby ses mohla osamostatnit a žít si svůj život..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
9.1.14 22:33

Tady je fakt tak strašně moc zlejch lidí, že fakt nestačím zírat :zed: :zed: :zed:. Slečna se ptá na radu či zkušenosti a vy ji hnedka nadáte do příživnickejch věčnejch studentů :pocitac: :pocitac: :pocitac:.Vy byste tohle svým dětem udělali či co??? Já budu svým dětem pomáhat co to půjde a dokud o to budou stát. A teda pardon, ale za takovouhle kravinu dítě zmlátit, to není normální, ještě když noťas není přímo matky. Nenabízím sice žádnou radu či řešení, ale alespoň nikoho neshazuju a neurážím!!!
Já jen popřeju brzké vyřešení situace, zdárné dokončení VŠ a pak dál klidný život bez nervní matky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný