Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj
Synacek se pocural na sedacku. Cistila jsem to snad vsim- jarem, mydlem, avivazi, octem.. a porad to je citit. Mate nekdo nejaky napad, jak ten zapach dostat pryc? Nemuzem si ani pozvat navstevu ![]()
@kitty123 profi čističe - co má parní stroj.. Jnak zkus ještě jedlou sodu - posypat, nechat ![]()
Máme z DM takový sprej na textílie. Funguje, si myslím, dobře. ![]()
Ocet…neutralizuje pachy…jinak já mám sprej (je teda na kočky
) neutralizuje zápach z kočičího wc…a když to zlikviduje takovej smrad, tak dětský čůrání levou zadní… ![]()
Mame pocuranou sedacku i matraci v nasi posteli…
..ta potvora pir prebaleni, nez ji umyju zadek polozim ji na zem a dojdu pro osusku, tak nekam skoci a pocura, jak kdyby byla cokl z utulku nevychovanej, ale zabit ji nemuzu ![]()
chteli jsme novy gauc a matraci, ale to odkladame na leto, az bude bez plen a pochopi, ze to nema delat..ja cistim vsim moznym..ocet, savo, avivaz…stejne to z toho citim, takze to pak jedine vyhodime…
Curani je oproti blitkam jak prd. To je teprv smrad. Mam parni cistic a pak to jeste strikam tim sprejem z Dm isvezovac na textilie
Dekuji za rady
vsechno vyzkousim.. ale ten parni cistic.. uz co jsem ho videla v teleshopingu po nem touzim
a jestli pomaha i na smrad z moci, tak bez nej uz asi nebudu moc zit:-D
Zdravím, dcera se v noci ze spaní počůrala do postele, ale odvahu říct mi to našla až po 4 dnech… Bohužel má postel bez matrace, typově spíš gauč, takže to nejde hodit do pračky. Nesmrdí to, pokud místo nenamočím, ale nechci nechávat postel nevyčištěnou jen proto, že to není skoro cítit… Poradíte, jak postel vyčistit? Volat nějakou firmu nechci. ![]()