Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Simisa píše:
Materiálem ne, mám pro prcka i onošené značkové věci a než jsem je začala prát já, byli jako nové…
Sorry, omylem jsem reagovala na tvuj prispevek ![]()
@Hanka79 píše:
Jo to jo, to ja spis reagovala na to tricko, pokud je z nejakyho citlivyho materialu, tak mu mozna dlouhy zdimani nedela dobre
To mas pravdu
@Hanka79 píše:
Jo to jo, to ja spis reagovala na to tricko, pokud je z nejakyho citlivyho materialu, tak mu mozna dlouhy zdimani nedela dobre
To mas pravdu
Je zvláštní že se mi prádlo vytahalo až když jsem si koupila novou pračku u staré se mi to nikdy nestalo
@1Luca píše:
Podle toho, co ctu, to bude prackou.Nam stara pracka nicila pradlo, hur prala a prisla jsem na to az doprala a koupila se nova. Nedokazu vysvetlit, jak je to mozne, ze nicila pradlo, asi uz byl buben hin, tezko rict.
To nevím je nová a můžu si tam na displeji nastavit teplotu i otáčky… Ale jestli by nová pračka mohla prát špatně??
@Tiger-lily píše:
@Simisa kolik dáváš prádla do pračky? naplníš ji na plnou váhu?
Myslis, ze to ma na to vliv? Vzdyt je i 1/2 program ![]()
@smudlinka82 píše:?? U nové pračky?? Ta moje je taky nová a sviňka mi vše vytahá ale úplně vše…
Je zvláštní že se mi prádlo vytahalo až když jsem si koupila novou pračku u staré se mi to nikdy nestalo
@jakuve Pokud nastavíš 1/2 program, tak asi ne, ale i servisák mi říkal, že se má buben naplnit pořádně, jinak že to hůř pere a ničí se prádlo.
Má to něco do sebe, víc to tam lítá, když je tam prádla málo.
Zakladatelko a koukala jsi na recenze te pracky co mas? Jestli s ni nema nekdo podobne zkusenosti? I kdyz si nemyslim, ze by to bylo prackou ![]()
@Simisa píše:
To nevím je nová a můžu si tam na displeji nastavit teplotu i otáčky… Ale jestli by nová pračka mohla prát špatně??
Nastavit si muzes, ale treba je problem s vnitrkem, jakym zpusobem to pere. Jinak pokud by to bylo materialem, nebylo by vytahane vsechno.
@jakuve píše:
Zakladatelko a koukala jsi na recenze te pracky co mas? Jestli s ni nema nekdo podobne zkusenosti? I kdyz si nemyslim, ze by to bylo prackou
Nekoukala ani mě to nenapadlo ale myslím že je nejvyšší čas protože je to už zoufalé ![]()
@Simisa píše: ?? U nové pračky?? Ta moje je taky nová a sviňka mi vše vytahá ale úplně vše…
mám ji cca 6 měsíců a nejraději má nové věci ![]()
Bych udelala pokus, az budes mit neco noveho, vzit to, vzit stejny prasek i avivaz ve ktere peres a vyprat u mamky treba nebo nejake kamaradky…pokud bude pradlo ok…tak to bohuzel dela pracka…pokud budes chtit pak ty veci obetovat, zkusit to vyprat i u sebe a pokud to bude zniceny, myslim, ze pak neni co resit… ![]()
@Hanka79 píše:
Bych udelala pokus, az budes mit neco noveho, vzit to, vzit stejny prasek i avivaz ve ktere peres a vyprat u mamky treba nebo nejake kamaradky…pokud bude pradlo ok…tak to bohuzel dela pracka…pokud budes chtit pak ty veci obetovat, zkusit to vyprat i u sebe a pokud to bude zniceny, myslim, ze pak neni co resit…
To je dobrej nápad a to jsem si myslela jak se bude dobře prát
@Simisa píše:
Nekoukala ani mě to nenapadlo ale myslím že je nejvyšší čas protože je to už zoufalé
Jakou máš značku?