Vytahané prádlo po praní?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3175
11.1.14 22:15
@Simisa píše:
Materiálem ne, mám pro prcka i onošené značkové věci a než jsem je začala prát já, byli jako nové…

Sorry, omylem jsem reagovala na tvuj prispevek :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
11.1.14 22:16
@Hanka79 píše:
Jo to jo, to ja spis reagovala na to tricko, pokud je z nejakyho citlivyho materialu, tak mu mozna dlouhy zdimani nedela dobre :think:

To mas pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
@Hanka79 píše:
Jo to jo, to ja spis reagovala na to tricko, pokud je z nejakyho citlivyho materialu, tak mu mozna dlouhy zdimani nedela dobre :think:

To mas pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556

Je zvláštní že se mi prádlo vytahalo až když jsem si koupila novou pračku u staré se mi to nikdy nestalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
11.1.14 22:17
@1Luca píše:
Podle toho, co ctu, to bude prackou.Nam stara pracka nicila pradlo, hur prala a prisla jsem na to az doprala a koupila se nova. Nedokazu vysvetlit, jak je to mozne, ze nicila pradlo, asi uz byl buben hin, tezko rict.

To nevím je nová a můžu si tam na displeji nastavit teplotu i otáčky… Ale jestli by nová pračka mohla prát špatně??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
11.1.14 22:18
@Tiger-lily píše:
@Simisa kolik dáváš prádla do pračky? naplníš ji na plnou váhu?

Myslis, ze to ma na to vliv? Vzdyt je i 1/2 program :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
11.1.14 22:19
@smudlinka82 píše:
Je zvláštní že se mi prádlo vytahalo až když jsem si koupila novou pračku u staré se mi to nikdy nestalo
?? U nové pračky?? Ta moje je taky nová a sviňka mi vše vytahá ale úplně vše…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438

@jakuve Pokud nastavíš 1/2 program, tak asi ne, ale i servisák mi říkal, že se má buben naplnit pořádně, jinak že to hůř pere a ničí se prádlo. :nevim: Má to něco do sebe, víc to tam lítá, když je tam prádla málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175

Zakladatelko a koukala jsi na recenze te pracky co mas? Jestli s ni nema nekdo podobne zkusenosti? I kdyz si nemyslim, ze by to bylo prackou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
11.1.14 22:20
@Simisa píše:
To nevím je nová a můžu si tam na displeji nastavit teplotu i otáčky… Ale jestli by nová pračka mohla prát špatně??

Nastavit si muzes, ale treba je problem s vnitrkem, jakym zpusobem to pere. Jinak pokud by to bylo materialem, nebylo by vytahane vsechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
11.1.14 22:22
@jakuve píše:
Zakladatelko a koukala jsi na recenze te pracky co mas? Jestli s ni nema nekdo podobne zkusenosti? I kdyz si nemyslim, ze by to bylo prackou :think:

Nekoukala ani mě to nenapadlo ale myslím že je nejvyšší čas protože je to už zoufalé :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
11.1.14 22:25
@Simisa píše: ?? U nové pračky?? Ta moje je taky nová a sviňka mi vše vytahá ale úplně vše…

mám ji cca 6 měsíců a nejraději má nové věci :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
11.1.14 22:27

Bych udelala pokus, az budes mit neco noveho, vzit to, vzit stejny prasek i avivaz ve ktere peres a vyprat u mamky treba nebo nejake kamaradky…pokud bude pradlo ok…tak to bohuzel dela pracka…pokud budes chtit pak ty veci obetovat, zkusit to vyprat i u sebe a pokud to bude zniceny, myslim, ze pak neni co resit… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
11.1.14 22:30
@Hanka79 píše:
Bych udelala pokus, az budes mit neco noveho, vzit to, vzit stejny prasek i avivaz ve ktere peres a vyprat u mamky treba nebo nejake kamaradky…pokud bude pradlo ok…tak to bohuzel dela pracka…pokud budes chtit pak ty veci obetovat, zkusit to vyprat i u sebe a pokud to bude zniceny, myslim, ze pak neni co resit… :nevim:

To je dobrej nápad a to jsem si myslela jak se bude dobře prát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
11.1.14 22:33
@Simisa píše:
Nekoukala ani mě to nenapadlo ale myslím že je nejvyšší čas protože je to už zoufalé :,(

Jakou máš značku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný