Greentom golfky

233
17.1.17 14:03

Greentom golfky

Dobry den, mate nektera zkusenost s kocarkem greentom? Strasne me zaujal. Ale u nas je nedostupny/ nikde jsem ho nenasla. Ani vice info o kocarku.Neni tu nektera z vas co ho vlastni? a popripade by prodala?
Dekuji a krasny den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1090
17.1.17 15:07

Prodávají ho a snad je i k vyzkoušení v Bráně k dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
17.1.17 15:47

@alhena. Tam je nedostupny, nechavaji si ho posilat ze slovenska ;-) od nich ho posilaji k nam. spise bych uvitala zkusenosti s kocaskem atd. Jinak dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
17.1.17 18:15

Našla jsem tento blog, ale je to o GreenTom kombinovaném kočárku http://www.madamecoquette.cz/…planete.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.3.17 10:28

Je k dostání na e-shopu matickazeme.cz :) Mám ho, tu reversibilní verzi a je skvělý, neměnila bych. Lehoučký a všichni ho moc chválí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
12.1.18 15:54

Ahoj :mavam:
Máte někdo zkušenost s Greentom Upp Classic? Pokud ano, tak jaká jsou kolečka? Nesjíždí se? Nerachotí na nerovnostech typu městské kostky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
matka_Simona
13.4.18 12:02

:mavam:
Taky mě zajímá info k tomuhle kočárku. Hlavně jeho skladnost v autě a kolečka, zda zvládnou aspoň trochu i terén (tráva, rozbitý chodník…)?

• Citovat
  • Upravit
1051
13.4.18 12:41

@matka_Simona nakonec ho kupuju v tm. modré barvě s šedým podvozkem :) se moc těším :) pak dám vědět jak jede :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
matka_Simona
13.4.18 15:19

@Pavla087 Tak se budu moc těšit na info :) a v případě spokojenosti do něj půjdu asi taky :)

• Citovat
  • Upravit
1051
13.4.18 15:54

@matka_Simona neboj, dám vědět :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.18 19:03

@Pavla087 Prosím a kolik ten kočárek váží? Já to zatím nikde nenašla…také se mi líbí. Ale váhám i kvuli ceně

• Citovat
  • Upravit
1051
18.4.18 23:25

Anonymko, Greentom Upp Classic váží 7,1 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.1.19 15:05

Dobrý den, prosím Vás jde položit kočárek úplně do lehu a je pevný? Díky za odpověď :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
23.1.19 22:53

@AgataJana Greentom Upp Classic nemá polohování nohou, takže jde polohovat zádová opěrka, ale existuje polohování nohou… Je sice neoriginální, ale dá se sehnat.
Reversible má kolébkové polohování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.5.20 10:32

Kočárek je lehký, malý. Vejde se bez problému do kufru malého auta. Někdy se trochu sekne u skladani, ale jinak spokojenost. I servis super. Když nám vypadlo tlačítko a ztratilo se, tak poslali i po zaruce nový zadara.
Kočárek má však jednu zásadní vadu a to je zavěšení předních koleček. To je velmi moderní a u jiných kočárku ho nepotkate. Ostatní výrobci asi ví proč :) osa kola je zavěšena pouze z jedné strany, což vede k tomu, ze při najetí i na menší nerovnost se kolečko Otočí o 90 stupňů a kočárek se na místě zastaví. Což je dost nebezpečné, Zvláště pokud spěchate a jedete rychleji. Kromě toho, ze ležící dite letí na hlavu, tak vy přes kočárek.

Takže rozhodne nedoporučuji. Koupi jiného kočárku si ušetříte dost nervu a nadávani a to i pokud jezdíte zcela výhradně po chodníku. Nevyjede totiž ani běžné překážky, se kterými jiné kočárky nemají nejmenší problém. Napr. sníženy obrubnik nebo větší prasklinu v asfaltu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí