Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobry den, mate nektera zkusenost s kocarkem greentom? Strasne me zaujal. Ale u nas je nedostupny/ nikde jsem ho nenasla. Ani vice info o kocarku.Neni tu nektera z vas co ho vlastni? a popripade by prodala?
Dekuji a krasny den
@alhena. Tam je nedostupny, nechavaji si ho posilat ze slovenska
od nich ho posilaji k nam. spise bych uvitala zkusenosti s kocaskem atd. Jinak dekuji.
Našla jsem tento blog, ale je to o GreenTom kombinovaném kočárku http://www.madamecoquette.cz/…planete.html
Je k dostání na e-shopu matickazeme.cz
Mám ho, tu reversibilní verzi a je skvělý, neměnila bych. Lehoučký a všichni ho moc chválí…
Ahoj ![]()
Máte někdo zkušenost s Greentom Upp Classic? Pokud ano, tak jaká jsou kolečka? Nesjíždí se? Nerachotí na nerovnostech typu městské kostky?
![]()
Taky mě zajímá info k tomuhle kočárku. Hlavně jeho skladnost v autě a kolečka, zda zvládnou aspoň trochu i terén (tráva, rozbitý chodník…)?
@matka_Simona nakonec ho kupuju v tm. modré barvě s šedým podvozkem
se moc těším
pak dám vědět jak jede ![]()
@Pavla087 Tak se budu moc těšit na info
a v případě spokojenosti do něj půjdu asi taky ![]()
@Pavla087 Prosím a kolik ten kočárek váží? Já to zatím nikde nenašla…také se mi líbí. Ale váhám i kvuli ceně
Dobrý den, prosím Vás jde položit kočárek úplně do lehu a je pevný? Díky za odpověď ![]()
@AgataJana Greentom Upp Classic nemá polohování nohou, takže jde polohovat zádová opěrka, ale existuje polohování nohou… Je sice neoriginální, ale dá se sehnat.
Reversible má kolébkové polohování.
Kočárek je lehký, malý. Vejde se bez problému do kufru malého auta. Někdy se trochu sekne u skladani, ale jinak spokojenost. I servis super. Když nám vypadlo tlačítko a ztratilo se, tak poslali i po zaruce nový zadara.
Kočárek má však jednu zásadní vadu a to je zavěšení předních koleček. To je velmi moderní a u jiných kočárku ho nepotkate. Ostatní výrobci asi ví proč
osa kola je zavěšena pouze z jedné strany, což vede k tomu, ze při najetí i na menší nerovnost se kolečko Otočí o 90 stupňů a kočárek se na místě zastaví. Což je dost nebezpečné, Zvláště pokud spěchate a jedete rychleji. Kromě toho, ze ležící dite letí na hlavu, tak vy přes kočárek.
Takže rozhodne nedoporučuji. Koupi jiného kočárku si ušetříte dost nervu a nadávani a to i pokud jezdíte zcela výhradně po chodníku. Nevyjede totiž ani běžné překážky, se kterými jiné kočárky nemají nejmenší problém. Napr. sníženy obrubnik nebo větší prasklinu v asfaltu.