Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Prof. Farnsworth píše:
My to taky nosili na základce nebo v prváku. Připadali jsme si tehdy jako drsňáci - v pátek večer na koncert místní rockové kapely, pivo, cigáro (a o půlnoci doma a předstírat že střízlivýNe, nekouřil jsem, to načihlo od ostatních
).
Já byla slušňačka, tak bych v tom nešla
V pátek večer jsem seděla doma a poslouchala Beatles nebo Queen.
Joooo to byly časy…
Grunge je mrtvý, holka.
Flanelka, obyč triko a rozervané rifle stačí. Najdi si obrázky kapely L7 jestli chceš dámskou grungeovou módu. Sekáč to jistí.
Příspěvek upraven 10.07.18 v 20:41
@Tableta
Pr.ele, ja nemam ani ponětí, o čem je tu rec, nez jsem si to složitě vyhledala…
Nemám co poučovat. Beru misto “podpadků” tenisky a jdu si radši zabehat. Tady jsem k h.vnu
A do sluchátek si dam Edith, Takze by ten grunč nebo co ani nešel do tymu ![]()
@Russet píše:
Já byla slušňačka, tak bych v tom nešlaV pátek večer jsem seděla doma a poslouchala Beatles nebo Queen.
Hele, my jsme tam museli, protože tam chodily stejně starý a starší holky. No samozřejmě jenom koukat - ale jak se kámoš naparoval, když za ním přišla jedna z těch holek ke stolu, shýbla se (on měl její výstřih kousek od hlavy) a požádala ho, jestli nemá deset korun na pivo. Vysolil je a ještě se tímhle chubil asi měsíc
Kouzelná doba ![]()
Ty jo, to už je dávno pryč, ne?
Poslouchala jsem grunge… Pearl Jam, Soundgarden, Alice in chance apod… hmmmmm, sladkých osmnáct
Zrovna dnes jsme se bavili s manželem, že tehdy to bylo super, ale dnes už bysme (tak jako jako tenkrát) na koncert třeba Pearl Jamu nešli, už je to mrtvé, je to pryč
Jsme už někde jinde, ale vzpomínky jsou fajn ![]()
Zakladatelko, zkus sekáče. Boty jsem tehdy nosila kotníkové “martensky”, v létě jsem měla černé tenisky s pořádným “traktorem”.
![]()
@bartsch píše:
Ty jo, to už je dávno pryč, ne?Poslouchala jsem grunge… Pearl Jam, Soundgarden, Alice in chance apod… hmmmmm, sladkých osmnáct
Zrovna dnes jsme se bavili s manželem, že tehdy to bylo super, ale dnes už bysme (tak jako jako tenkrát) na koncert třeba Pearl Jamu nešli, už je to mrtvé, je to pryč
Jsme už někde jinde, ale vzpomínky jsou fajn
Zakladatelko, zkus sekáče. Boty jsem tehdy nosila kotníkové “martensky”, v létě jsem měla černé tenisky s pořádným “traktorem”.![]()
A já myslím, že by to mohlo být super - po těch letech se třeba sejít s tehdejšími kamarády, oblíknout si ty starý hadry, vyrazit na koncert, dát si pivo, zavzpomínat… A třeba si říct, komu se podařilo nakonec ty pěkný holky sbalit (třeba i někdo přijde v páru právě s tou co jsme tehdy obdivovali…)
@Prof. Farnsworth Tak to by mohl můj manžel jít se mnou
I když takhle mě fakt nebalil
Udělal to celkem nenápadně … hmmm, zkušený
. Ale je to fakt pryč. Nedávno jsem si pustila nějaké své tehdy oblíbené písničky … a je to minulost. Nostalgie. Vzpomínky jsou však super a grunge styl mně fakt slušel
![]()
@bartsch píše:
Ty jo, to už je dávno pryč, ne?Poslouchala jsem grunge… Pearl Jam, Soundgarden, Alice in chance apod… hmmmmm, sladkých osmnáct
Jsme už někde jinde, ale vzpomínky jsou fajn
Zakladatelko, zkus sekáče. Boty jsem tehdy nosila kotníkové “martensky”, v létě jsem měla černé tenisky s pořádným “traktorem”.![]()
A to já šla a pořád je to super, jediný rozdíl je, že dřív jsem musela být v první řadě, letos jsem byla ráda, že mám lupeny k sezení a nemusím být nikde 4 hodiny předem
já nosivala „glady“ flanelku, černý tlustý svetr skoro celé dospívání, na prvním jejich koncertě jsem byla snad už ve čtrnácti a drží mě to pořád. I když mezitím jsem měla obrovskou odbočku k technu
ale za to mohl ten frajer co jsem s ním chodila ![]()
@Run píše:
A to já šla a pořád je to super, jediný rozdíl je, že dřív jsem musela být v první řadě, letos jsem byla ráda, že mám lupeny k sezení a nemusím být nikde 4 hodiny předemjá nosivala „glady“ flanelku, černý tlustý svetr skoro celé dospívání, na prvním jejich koncertě jsem byla snad už ve čtrnácti a drží mě to pořád. I když mezitím jsem měla obrovskou odbočku k technu
ale za to mohl ten frajer co jsem s ním chodila
Na Nirvanu bych šla kdykoliv a kamkoliv. Bože, jak.ja ji milovala. No bohužel. Letos jsem ale zvládla alespoň Ozzyho. Ikdyz to je samozřejmě jiný styl ![]()
@Russet píše:
Já byla slušňačka, tak bych v tom nešlaV pátek večer jsem seděla doma a poslouchala Beatles nebo Queen.
Queen & Beatles
My v 17 (v roce 1997) chodili na Beatles revivalovy kapely na KD Chodov (nebo Opatov???) a kazdou sobotu poslouchali hodinku s Beatles a rockovou sobotu s Jirkou Svatkem na Kiss 98 Praha ![]()