Grunge styl

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
10.7.18 20:38
@Prof. Farnsworth píše:
My to taky nosili na základce nebo v prváku. Připadali jsme si tehdy jako drsňáci - v pátek večer na koncert místní rockové kapely, pivo, cigáro (a o půlnoci doma a předstírat že střízlivý :mrgreen: Ne, nekouřil jsem, to načihlo od ostatních :mrgreen: ).

Já byla slušňačka, tak bych v tom nešla :P V pátek večer jsem seděla doma a poslouchala Beatles nebo Queen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
10.7.18 20:38

Joooo to byly časy… :) Grunge je mrtvý, holka. :) Flanelka, obyč triko a rozervané rifle stačí. Najdi si obrázky kapely L7 jestli chceš dámskou grungeovou módu. Sekáč to jistí.

Příspěvek upraven 10.07.18 v 20:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
10.7.18 20:39

@Tableta :mrgreen: Pr.ele, ja nemam ani ponětí, o čem je tu rec, nez jsem si to složitě vyhledala… :lol: Nemám co poučovat. Beru misto “podpadků” tenisky a jdu si radši zabehat. Tady jsem k h.vnu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A do sluchátek si dam Edith, Takze by ten grunč nebo co ani nešel do tymu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
10.7.18 20:46
@Russet píše:
Já byla slušňačka, tak bych v tom nešla :P V pátek večer jsem seděla doma a poslouchala Beatles nebo Queen.

Hele, my jsme tam museli, protože tam chodily stejně starý a starší holky. No samozřejmě jenom koukat - ale jak se kámoš naparoval, když za ním přišla jedna z těch holek ke stolu, shýbla se (on měl její výstřih kousek od hlavy) a požádala ho, jestli nemá deset korun na pivo. Vysolil je a ještě se tímhle chubil asi měsíc :mrgreen: Kouzelná doba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
10.7.18 20:52

Ty jo, to už je dávno pryč, ne? :D Poslouchala jsem grunge… Pearl Jam, Soundgarden, Alice in chance apod… hmmmmm, sladkých osmnáct :mrgreen: Zrovna dnes jsme se bavili s manželem, že tehdy to bylo super, ale dnes už bysme (tak jako jako tenkrát) na koncert třeba Pearl Jamu nešli, už je to mrtvé, je to pryč :D Jsme už někde jinde, ale vzpomínky jsou fajn ;)
Zakladatelko, zkus sekáče. Boty jsem tehdy nosila kotníkové “martensky”, v létě jsem měla černé tenisky s pořádným “traktorem”. :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
10.7.18 20:59
@bartsch píše:
Ty jo, to už je dávno pryč, ne? :D Poslouchala jsem grunge… Pearl Jam, Soundgarden, Alice in chance apod… hmmmmm, sladkých osmnáct :mrgreen: Zrovna dnes jsme se bavili s manželem, že tehdy to bylo super, ale dnes už bysme (tak jako jako tenkrát) na koncert třeba Pearl Jamu nešli, už je to mrtvé, je to pryč :D Jsme už někde jinde, ale vzpomínky jsou fajn ;)
Zakladatelko, zkus sekáče. Boty jsem tehdy nosila kotníkové “martensky”, v létě jsem měla černé tenisky s pořádným “traktorem”. :jazyk: :mrgreen:

A já myslím, že by to mohlo být super - po těch letech se třeba sejít s tehdejšími kamarády, oblíknout si ty starý hadry, vyrazit na koncert, dát si pivo, zavzpomínat… A třeba si říct, komu se podařilo nakonec ty pěkný holky sbalit (třeba i někdo přijde v páru právě s tou co jsme tehdy obdivovali…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
10.7.18 21:06

@Prof. Farnsworth Tak to by mohl můj manžel jít se mnou :mrgreen: I když takhle mě fakt nebalil :mrgreen: Udělal to celkem nenápadně … hmmm, zkušený :mrgreen: . Ale je to fakt pryč. Nedávno jsem si pustila nějaké své tehdy oblíbené písničky … a je to minulost. Nostalgie. Vzpomínky jsou však super a grunge styl mně fakt slušel :oops: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
10.7.18 21:17
@bartsch píše:
Zakladatelko, zkus sekáče. Boty jsem tehdy nosila kotníkové “martensky”, v létě jsem měla černé tenisky s pořádným “traktorem”. :jazyk: :mrgreen:

A to já šla a pořád je to super, jediný rozdíl je, že dřív jsem musela být v první řadě, letos jsem byla ráda, že mám lupeny k sezení a nemusím být nikde 4 hodiny předem :mrgreen: já nosivala „glady“ flanelku, černý tlustý svetr skoro celé dospívání, na prvním jejich koncertě jsem byla snad už ve čtrnácti a drží mě to pořád. I když mezitím jsem měla obrovskou odbočku k technu :lol: ale za to mohl ten frajer co jsem s ním chodila :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
10.7.18 23:36
@Run píše:
A to já šla a pořád je to super, jediný rozdíl je, že dřív jsem musela být v první řadě, letos jsem byla ráda, že mám lupeny k sezení a nemusím být nikde 4 hodiny předem :mrgreen: já nosivala „glady“ flanelku, černý tlustý svetr skoro celé dospívání, na prvním jejich koncertě jsem byla snad už ve čtrnácti a drží mě to pořád. I když mezitím jsem měla obrovskou odbočku k technu :lol: ale za to mohl ten frajer co jsem s ním chodila :jazyk:

Na Nirvanu bych šla kdykoliv a kamkoliv. Bože, jak.ja ji milovala. No bohužel. Letos jsem ale zvládla alespoň Ozzyho. Ikdyz to je samozřejmě jiný styl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7382
11.7.18 14:41
@Russet píše:
Já byla slušňačka, tak bych v tom nešla :P V pátek večer jsem seděla doma a poslouchala Beatles nebo Queen.

Queen & Beatles :palec: My v 17 (v roce 1997) chodili na Beatles revivalovy kapely na KD Chodov (nebo Opatov???) a kazdou sobotu poslouchali hodinku s Beatles a rockovou sobotu s Jirkou Svatkem na Kiss 98 Praha :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová