Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, chtěla bych se oblékat v grunge stylu, ale nevím kde to sehnat, na internetu je metal shop a keramika jediné nirvana trička. Prý Se to dá sehnat někde v seconhandu.Atd a cenově to vyjde levnější, akorát jsem malá, tak bych chtěla boty ale s podpadkem ve vnitřním,(skritým)Abych je mohla nosit i na podzim, a nechci aby někdo poznal že mám podpadky. Poraďte kde sehnat Grunge styl, v sekáči, co můžu všecko jako grunge.
Jsem úplně out. Začínám stárnout. Musela jsi si to Zadat do vyhledávače, abych se podívala
. Takze pardon. Jsem mimo mísu ![]()
To ještě jede? To jsme nosili v devadesátkách. Pamatuju jak se Cobain zabil. Jo, pracovní boty, roztrhaný jeany, triko (zásadně černý) s Nirvanou, rozepnutá flanelová košile nebo dlouhej vytahanej svetr… To byly časy ![]()
@Tiffany1
Bez základních znalostí si na ni ale nevydělá
Leda by si musela vzít „podpadky“ a jít si vydělat někam na odpočívadlo k dálnici ![]()
To jsem nosila v nácti
ale mělo to výhodu, teď to po mně unosí manžel na chalupě
obecně je to tu teď samé téma „Chci být/vypadat jako…“. Myslíš že by má láska nebožtík Cris Cornell řešil u ženský výšku? Co takhle být sama sebou?
Nirvana
flanelka, roztrhané seprané džíny a ideálně vytahanej červenočerný pruhovaný svetr ![]()
A btw… Stačí se podívat na klipy Nirvany, Pearl Jam nebo Foo Fighters… To je základní přehled grunge ![]()
Prohledej šatník rodičům tohle se nosilo v 90. letech
jinak obchod neporadím, ale zkus projet ebay, Ali, wish atd tam většinou seženeš všechno ![]()
@Andysa píše:
Ahoj, chtěla bych se oblékat v grunge stylu, ale nevím kde to sehnat, na internetu je metal shop a keramika jediné nirvana trička. Prý Se to dá sehnat někde v seconhandu.Atd a cenově to vyjde levnější, akorát jsem malá, tak bych chtěla boty ale s podpadkem ve vnitřním,(skritým)Abych je mohla nosit i na podzim, a nechci aby někdo poznal že mám podpadky. Poraďte kde sehnat Grunge styl, v sekáči, co můžu všecko jako grunge.
Podpadky
nemyslela si odpadky? ![]()
@MyDestinka píše:
A btw… Stačí se podívat na klipy Nirvany, Pearl Jam nebo Foo Fighters… To je základní přehled grunge
Soundgarden… ![]()
@Andysa píše:
Tak na maškarním bys byla za hvězdu
V té době jsem vyrůstala, kdy se to nosilo, ale nikdy jsem tomu nepřišla na chuť. Sekáč a pak i nějaké skryté poklady možná už vrstevníků tvých rodičů
Jestli nesmíš nosit podpatky, tak jsi asi ještě hodně mladá. I podle těch hrubek hádám, že budeš ještě na základce.
@MyDestinka píše:
Nirvana![]()
![]()
flanelka, roztrhané seprané džíny a ideálně vytahanej červenočerný pruhovaný svetr
Jo, úplně vidím svou kamarádku. Díky ní znám C.C. Ale poslouchala jsem to jen se sebezapřením ![]()
@Russet píše:
Tak na maškarním bys byla za hvězduV té době jsem vyrůstala, kdy se to nosilo, ale nikdy jsem tomu nepřišla na chuť. Sekáč a pak i nějaké skryté poklady možná už vrstevníků tvých rodičů
Jestli nesmíš nosit podpatky, tak jsi asi ještě hodně mladá. I podle těch hrubek hádám, že budeš ještě na základce.
My to taky nosili na základce nebo v prváku. Připadali jsme si tehdy jako drsňáci - v pátek večer na koncert místní rockové kapely, pivo, cigáro (a o půlnoci doma a předstírat že střízlivý
Ne, nekouřil jsem, to načihlo od ostatních
).