Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Proč nemůže mít kluk červený kočár? Pokud se ti líbí, tak kup červený, ten je univerzální.
Halka
Ahoj,
já vozila dceru v modrém kočárku a druhá dcera kterou čekám ho podědí.
Kamarádka čeká kluka a chce kočár červený. A proč ne?
Já taky váhám, jestli jít do kolekce 2007 nebo už zvolit novou, mě se z nové líbí moka a čekáme holčičku. Korbičku už má zamluvenou zelenou z loňské kolekce.
Jinak jsem viděla sporťák moka naživo a myslím, že ten materiál potahu je trošku jiný, uvnitř takový jemnější. Ta starší kolekce ho má drsnější, a myslím i pevnější.
Viděl jste už někdo nový GT3 2008 na živo. Líbí se mi, ale nevím zda je ušitý ze stejného materiálu. Když jsem volala na nějaké prodejny, tak mi někde řekly, že je to úplně stejné a jinde zase, že je materiál trošku jiný. Nemám teď možnost to jet nikde omrknout, tak prosím o radu. Je materiál na sporťáku a korbě (i materiál uvnitř korby) stejný jako kolekce 2007 nebo ne? Pokud ne, tak jestli se Vám zdá lepší nebo horší? Předem děkuji všem za odpověď
Viděl jste už někdo nový GT3 2008 na živo. Líbí se mi, ale nevím zda je ušitý ze stejného materiálu. Když jsem volala na nějaké prodejny, tak mi někde řekly, že je to úplně stejné a jinde zase, že je materiál trošku jiný. Nemám teď možnost to jet nikde omrknout, tak prosím o radu. Je materiál na sporťáku a korbě (i materiál uvnitř korby) stejný jako kolekce 2007 nebo ne? Pokud ne, tak jestli se Vám zdá lepší nebo horší? Předem děkuji všem za odpověď
Chtěla bych se Vás zeptat zda už má doma někdo nový model GT3 2008? Stále váháme mezi modrým (2007) a moka (2008). Bude to kluk, jinak bych šla určitě do červené 2008. Jaký je rozdíl v kolekci 2007 a 2008. Je stejný materiál látky, konstrukce, atd. ????