Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, prosím vás, máte někdo zkušenost s kočárkem patron fenix F4? V únoru čekáme miminko a chtěli bysme tento kočárek využít od narození s vložnou taškou. Moc se nám líbí barevné kombinace, které u tohoto kočárku jsou. Za všechny postřehy nebo rady předem moc děkuju. Mějte se moc hezky!
Máte zkušenost s Patron Bohemia Fenix F4?
Přidejte zkušenost s Patron Bohemia Fe...Ahoj, já s tímto kočárkem nemám sice žádnou zkušenost, ale důvod, proč Ti píšu je ten, že v těhotenství to byl také můj favorit č. 1…
Líbily se nám barvy, cena a především to, že to je kočárek od českého výrobce…
Ale jak šel čas a já si sháněla víc a víc informací, tak jsem zjistila, že firma se sice pyšní, že je český výrobce (někde na Mělníce), ale že je to stejně made in China ![]()
Barvy byly sice stále pěkné a když se na něj šly podívat do obchodu, tak mě pak nakonec odradila právě ta vložená taška! Je sice fajn, že ji vezmeš za uši a vyndáš, ale přišlo mi, že záda nejsou vůbec dobře vystužená, nehledě na to, když čekáš dítě v únoru, bude třeba fusak, který se tam moc nevejde
Navíc mi přijde, že mimi je moc nízko(pro sedící dítě ok, ale pro mimi v tašce ![]()
A co mě dostalo nevjíc: pyšní se tím, že kočárek můžeš vézt oběma směry- není tam však přehazovací rukojeť, ale musíš vyndat a otočit celou tu a lá korbičku- už vidím, když bude svítit slunce, jak s tím člověk šíbuje a dítě uvnitř…
NECHCI tě absolutně odradit od koupi tohoto kočárku, jen jsem byla na podobné vlně, a tak jsem měla potřebu napsat Ti své důvody, proč jsem se pak rozhodla jinak…
tak šťastnou ruku při výběru http://sirmi.ic.cz/smajl/14.gif
Korsinka - i za negativa jsem ráda. A jaký kočárek vyhrál, jestli se můžu zeptat? Za chvilku se na něj jedeme podívat, tak jsem zvědavá.
Tak jsme se byli podívat v obchodě, koukala jsem i na Aluxe, ale prostě F4 mě stejně okouzlila nejvíc, projíždím všude diskuze a koukám na fotky, asi oželím tu přehazovací rukojeť.
Já si zase tu vložnou tašku nemůžu vynachválit…a mám lednového chlapečka a v pohodě se do tašky vešel i s fusakem ![]()
Nechala jsem si ho na druháčka, protože tohle byla jedna z věcí, který mi fakt vyhovovali.
já mám sice F3,ale s kočárem jsem byla spokojená malý se narodil v září a fusak se mi tam vešel celou dobu a hlavně ta takša se dá ještě rozložit,kdyby jsi měla delší miminko,ale já jsem fakt spokojená i s vložnou taškou.sice jsem byla trošku nešťstná že nebyla přehazovací rukojeť,ale člověk si zvykne a když svítilo slunočko tak jsem jezdila po zadu. a teď když malý už sedí a je vetší tak na zimu bude zase super.
sice to nebyl můj favorit,ale na konec jsem ráda že ho mám.chtěla jsem jane (ale to je jiná cenová kategorie a tak vyhrál Fenix) tak mám aspoň golfáče od této firmy můžu ti je na pozdější dobu taky jenom doporučit
tak šťastný výběr Lucie
Tak holky, asi máme vybráno, viděli jsme naživo i námi vybranou barevnou kombinaci a jsme unešeni:o). Všem moc děkuju za postřehy!!!
Ale ještě máme čas na objednání, tak pište prosím klidně dál postřehy, budu moc ráda!
ahoj Lenko,
Fenix F4 mám také vybraný, už jsem se na něj byla dívat dvakrát a jelikož již sedím na výběrem kočárku půl roku, tak jsem přesvědčena, že jsem zvážila pro a proti a je ok.
Pročetla jsem i příspěvky na emiminu a utvrdili mě, že dělám dobře. Budu si jej objednávat přes internet včetně adaptéru na autosedačku maxi cosi, kterou si k němu koupím.
Jediné nad čím stále váhám je barva ![]()
Luciska - tak to jsem na tom stejně, já taky furt projíždím internet a hledám, ale teď už je to jasný:o). Na začátku listopadu si jdeme kočárek objednat, radši dřív než aby pak nebyla barva, přece jen bude konec roku. A jaký barvy se ti líbí?
no já bych chtěla nějakou v zelém odstínu, takže zatím je mým favoritem 554C, ale psala jsem do Patrona a odpověděli mi, že koncem října - začátkem listopadu, budou i nové barevné odstíny pro kolekci 2008
Ještě k tomu fusaku - nemyslím si, že je třeba. Syn se narodil v listopadu, máme Apollon Alux, kde je vložná taška stejná. Byl zabalený v zavinovačce a na tom měl ještě deku. V pohodě se tam vešel, studený nikdy nebyl. Fusak jsme nepoužili nikdy. Další rok, když seděl, sloužila jako fusak ta vložná taška. Vyndá se zádová deska, přichytí gumou k opěrce a je z toho fusak …
Martina
my teda kupujeme i fusak (Aestetic) protoze budeme vic nez v kocarku jezdit hodne v autosedacce nasazene na podvozku (kvuli castemu cestovani autem), a jelikoz bydlime kousek za Brnem na severu byva tady dost velka zima a vyfukuje
Tak ten fusak Aesthetic jsme už koupili, taky spíš do autosedačky, do kočárku si taky myslim, že bude stačit zavinovačka. Jediný co se mi od Patrona moc nelíbí jsou ty jejich tašky na kočárky, myslim ty na madlo, takže dokoupim asi nějakou jinou.