In-line bruslení s kočárkem

210
13.10.07 10:21

In-line bruslení s kočárkem

Ahojky, máte zkušenosti s Chicco Sada Trio S3 Top? Chceme tuto trojkombinaci koupit hlavně kvůli tomu, abychom s kočárkem mohli aktivně trávit volný čas na bruslích. Zajímají mě také vaše zkušenosti co se týká velikosti kočárku -manipulace při skládání do kufru auta, jestli je pro děťátko dost velký apod. Popř. pokud chodíte na brusle a máte jiný kočárek napište mi prosím také váš názor. Díky váš nezkušený maarty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9130
13.10.07 12:13

Ahoj,
my máme jiný kočárek x-lander na bruslení je fajn, ale když jsme jezdili do Prahy bruslit, tak tam jezdili s různými kočárky, trojkolky, čtyřkolky, golfky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
13.10.07 23:03

Ja bych si hlavne pozorne precetla navod. Co vim, tak skoro ve vsech, pisu skoro se pise, ze s kocarkem se nesmi bruslit. Napr. treba kocarky Red Castle jsou na jogging a in-line uzpusobene.

Osobne znacku Chicco nemusim, tedy male veci pro mimi ano, ale kocarky a autosedacky ne, ale je to jen muj osobni nazor a zkusenost. Jedno Chicco jsem dostala darem v tehotenstvi (trojkolka, ale typ nevim) a jsem rada, ze jsem ho hned prodala pac jsem na nem nachytala chyby jeste pred mimi.

Osobne a kvalitou mi vyhovuji kocarky firmy Dorel, coz jsou Quinny, Maxi Cosi a Mutsy…ale to je uz na jinou diskusi…
Jo jinak ja in-linovala s trojkolkou Quinny s otocnou korbou a rucni brzdou a slo to skvele, jen jsem tu rucni brzdu dost sjela a pak mi ji hodny pan vymenil v cykloservisu za Kc 50,–

• Citovat
  • Upravit
194
16.10.07 16:52

Ahoj,

já mám Slalom PRO 2006 a jezdím s ním na in-liny a absolutní spokojenost. Krásně se s ním jezdí a člověk ani neví, co před sebou " valí ". Je pravda, že v návodu je psáno, že není určen na in-liny , ale to není většina kočárků 8O .

Bibinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
4.4.09 23:19

Kočík na brusle

**chtěla bych obnovit tuhle diskusi

prosím poraďte dobrý kočík na in-line brusle, určitě s ruční brzdou (nejsem tak zdatná, že to zvládnu bez ní)**

jen doplním, že jsem vcelku vysoká 180cm, a nerada bych jezdila v předklonu :lol:
díky všem za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
6.4.09 15:46

Ahoj, taky nejsem nejmenší (175) a naprosto mi vyhovuje quinny speedi - rukověď nemám vytaženou úplně - ještě tam kousek je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
7.4.09 09:58

masek díky moc za odpověď, už jsem se lekla, že nikdo neodpoví.
Quinny speedi je můj favorit zatím, teď ho jen sehnat za dobrou cenu, protože za novej už by mě manžel asi zaškrtil :lol:

Původně to měl být náš jedinej kočár, ale nevešli bysme se do výtahu :?
Zaujalo mě ještě Jané, protože má brzdu, ale cena i jetého je mimo mísu, a kamarádka mě teď uklidnila, že ač má nový brzda není zrovna fungující věc, takže díky nechci.
Ještě mají brzdu teutonie některý, ale tam je ta cena taky jinde bohužel :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
11.4.09 19:43

Quinny, na ty brzdy pozor: chtěj jen ty kočárky, které mají brzdy na ZADNÍ kolečka - pokud máš brzdu vepředu, stačí malinko nadzvednout kočárek a brzda tam je na ...... Bohužel je to z vlastní zkušenosti (měla jsem janéčko). Kočárek se ti nadzvedne téměř ze všech kopců :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
12.4.09 10:22

Masek díky moc za radu.
Z Janéčka mě vyvedla z omylu už druhá kámoška, že brzda je první co jim na kočíku přestalo fungovat a to ho mají 4 měsíce :roll:
a do speeďáka jsem zamilovaná, takže je to jasný, teď už jen sehnat hezkou barvičku v dobrým stavu za super cenu a můžeme vyrazit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
29.5.09 07:32

Tak se jdu pochlubit už přes měsíc jezdíme s Quinny speedi sx a je to tedy pohoda lahoda.
Takže tenhle kočík na brusle určitě doporučuju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.6.09 00:25

Ahojky bruslařky,
my jezdíme s TFK Joggster III, taky můžu jen doporučit-stabilita výborná, brzdy, všechno zatím funguje. Kočárek je vhodný i pro vysoké maminy, rukojeť se dá polohovat hodně vysoko. Lucka

• Citovat
  • Upravit
10482
26.7.09 21:11

speediho můžu teda na brusle doporučit i já! je fakt super, že má brzdu na zadní kola, košík se dá zatánout, a nic z něj nepadá!
není poruchový (jezdíme už skoro 21m :wink:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
1.6.13 11:48

Ahojky, chtěla bych se zeptat, jestli je nutne pro brusleni s kočárkem pouze na bruslařské dráze míti ruční brzdu. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
1.6.13 22:59

Bruslím hodně, máme blízko krásnou dráhu, ale NIKDY bych nejezdila s kočárem bez brzdy. Občas je potřeba brzdit a když člověk veze dítě, tak se žádný hazard nevyplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
2.6.13 11:16

Dekuji. A ma to byt brzda na zadni či úredni brzdy nebo je to spíše jedno? Nevím, jaký mám koupit kocarek. Uvažovala jsem o quinny speedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí