Teutonia Fun System - mate ho nekdo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
175
12.10.07 08:49

Teutonia Fun System - mate ho nekdo?

Ahoj, premyslim o koupi sportaku Teutonia Fun System www.teutonia.de , teoreticky se mi na nem libi vsechno - ma otocnou sedacku, dlouhou loznou plochu, otaceci predni kolecka (jednoducha, tedy i do snehu), je celkem lehky… Rada bych ale vedela, jak se s nim jezdi a jestli je s nim spokojeny, kdo ho ma. Mate ho nekdo? Diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Sarik78
17.10.07 09:54

Tak ja poradit nemuzu, zkusenosti nemam, ale mam ho objednanej. Moc se me libi, je kvalitni a od vsech, co ho maji jsme slysela jen chvalu! Ja mam sportak + korbu fashion.

• Citovat
  • Upravit
2596
18.10.07 12:58

Ty kola teda do sněhu určitě moc nejsou ale záleží na tom kolik sněhu u vás bývá u nás na vysočině teda i někdy dvacet cm na chodníku s tím bych neměla šanci vím o čem mluvím mám dva kočáry jeden klasický nafukovačky a jeden právě takovýhle a stím jezdim jen když sníh neni.Kočár je to teda nádhernej já bych jen vybrala jiný podvozek pokud nemáš kočárky dva a bývá u vás sníh
 ZUZAN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
21.10.07 15:18

Nenech se odradit, že kolečka nejsou do sněhu!!! Tenko kočár je k tomu zvlášt uspůsobený. Je zajímavý že v Harachově je normálně běžně přes zimu až 2 metry sněhu a tyto kočárky tam odjezdily již tři zimy bez nejmenšího problému. Určitě bych se toho nebála. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
21.10.07 16:14

Snehu se nebojim, ta kolecka jsem videla a jsou dost velka a jednoducha, v tom nevidim problem. :D Jen porad vaham kvuli sedacce - vadi mi, ze nema takove ty boky, jako ma treba Peg Perego. Starsi syn se rad opiral do strany a to by tady lezel v boude.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
21.10.07 20:23

Jojo to se asi nebude moc opřít to máš pravdu 8) v tom je Peg Perego asi lepší. Je to věc názoru, já jsem z Teutonia nadšená. Ale pokud se bude chtít mrňavec opřít tak v teutonii moc neuspěje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
21.10.07 21:36

Jirro, a mas taky Fun System, nebo jiny typ? A tve dite nemelo nikdy tendence opirat se na stranu?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
22.10.07 09:28

Já nemám Fun system, já mám Spirit C3…ale ono to je jedno, je akorát jiná konstrukce a sedačka je stejná. To zda se bude opírat ještě nevím, jsou mu teprva čtyři měsíce a leží ještě v „tašce“. Ale na staršího syna jsem měla kombinovaný velký kočár a když seděl v sedačce tak tam na stranách také nic neměl a ani nevím jak se opíral a později jezdil v obyčejných golfkách a tam to už vůbec nešlo :D chudáček to jeho mladší bráška má ted luxus ne jako on…to ale neznamená že bych chtěla golfky nějak pohanit…posloužily báječně. Ted jsou tak krásný kočárky, že je těžké si vybrat. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí