Holky, majitelky těchto kočárků, chci se zeptat, jak řešíte přes zimu absenci nánožníku. Vím, že se dá udělat fusak z vložky a nánožníku tašky, ale přijde mi slaboučký. Navíc mám doma klasický fusak-beránka a je mi teda škoda ho nevyužít. Takže mám dvě možnosti, buď jezdit s beránkem jen tak holým…to je ale děs, ani to není hezký a nebo využít ten originál slabý fusak a dítě víc oblékat. Ale ani se mi ten kočárek s tím originál fusakem nelíbí, je v místě těch nožiček tak placatý , oproti úpravě, kdy je tam vložná taška. Nebo jste to vyřešili tak, že jste si koupili od nějaké firmy (např. Emitex) univerzální nánožník, příp. jaký ?
Díky za všechny reakce a rady.
Holky, majitelky těchto kočárků, chci se zeptat, jak řešíte přes zimu absenci nánožníku. Vím, že se dá udělat fusak z vložky a nánožníku tašky, ale přijde mi slaboučký. Navíc mám doma klasický fusak-beránka a je mi teda škoda ho nevyužít. Takže mám dvě možnosti, buď jezdit s beránkem jen tak holým…to je ale děs, ani to není hezký a nebo využít ten originál slabý fusak a dítě víc oblékat. Ale ani se mi ten kočárek s tím originál fusakem nelíbí, je v místě těch nožiček tak placatý
, oproti úpravě, kdy je tam vložná taška. Nebo jste to vyřešili tak, že jste si koupili od nějaké firmy (např. Emitex) univerzální nánožník, příp. jaký ?
Díky za všechny reakce a rady.