Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Patron Bohemia Fenix F4?
Přidejte zkušenost s Patron Bohemia Fe...jo tak tu mám taky jinou ![]()
sestřenka mi ji včera přivezla z Kanady, myslím že u nás si na nich nedávají moc záležet
takhle vypadá
http://royalbabyboutique.com/shop/index.php?…
jinak jsem dnes objednala toho zeleného Fenixe, psali mi ze dodaci lhuta bude 9 tydnu, nakonec mi vysel nejlevneji vcetne doplnku v tomto eshopu
http://obchod.vlacek.cz/
Luciska - Tak ta taška je fakt povedená, doufám, že se mi taky podaří nějakou pěknou sehnat:o). A co všechno si teda objednávala ke kočárku? Kdy máš vlastně termín, teda pokud to neni moc dotěrná otázka:o).
děkuji, termín máme 25.1. až 31.1. ale moc se tím nezabývám je mi jasný, že to může být i 5.1. nebo 7.2.
takže si na vánoce připravím tašku a ono se uvidí
ke kočárku jsem si objednala - adaptér na maxi cosi autosedačku, pláštěnku, pumpičku, vložnou tašku standard a zimní doplněk přikrývky, myslím, že by to mělo být vše co budeme potřebovat, předpokládám stejně, že budu více jezdit s autosedačkou, protože jsem hodně cestovatelský typ a doma moc nevydržím, kočárek bude hlavně používat manža při procházkach s prckem a pejskem ![]()
Tak ať ti vše dobře dopadne a až přijde kočárek, tak se ozvi, jak jsi nadšená:o), já už se na něj taky hrozně těšim, ještě sehnat hezkou tašku a bude to:o).
Jestli sem zavítá ještě někdo, kdo má s tímto kočárkem zkušenosti nebo třeba s F3, tak určitě napište, budu moc ráda!
Leni tak já jsem zase na začátku
výrobce přestal vyrábět adaptéry na Maxi Cosi autosedačky a tak jsem musela objednávku zrušit a vybírám kočárek zase od znova ![]()
Tak to je pech, to je mi líto, mi máme autosedačku stejně jinou, takže ten adaptér neřešíme, ale ten nový výběr ti nezávidim. A máš nějaké favority? A ten adaptér by se nedal sehnat v obchodě, myslim jako ze starých zásob?
Ahojky,
ja mam doma fenixe z kolekce 2005. Kocarek je v plne vybave vcetne adapteru a autosedacky MC. Nyni v nem vozim jiz 2 mimi. Muzu rict, ze me vyhovuje. Nejvetsi plus vidim v prostornosti. Do vlozne tasky se mi dcera vesla dokonce i v roce. Jako jedine negativum vidim, ze nema otocna predni kolecka. Avsak i toto Patron vyresil, dnes jiz vyrabi model s otocnymi koly. Tento kocarek mohu vrele doporucit.
Preji stastnou ruku pri vyberu.
Dobrý den,Máme F4 od narození, je to výborný jezdítko.Taška na mimi je supr, nikdy jsem neměla pocit, že by mrňous mrznul, jsme narozený v listopadu.Že nemá přehazovací rukojět´mi nikdy nevadilo, nejdřív byl u mně a teď juká na svět, nejsem z těch co dítko pětkrát za den otáčí.Skládá se najedno zatažení,máme kombika a bez problému, ale narvala jsem ho i do maleho třídvéřového auta.Má jedno z nejdelších lůžek, což jsme přivítali, protože máme malé velké miminko.Jsme horalové a kočár s náma jezdí po všech možných kopcích, odjezdili jsme Šumavu, Jizerky, Orlický a město zvládá na jedníčku.Opravdu toho dost vydrží,kořeny kameny a malej je tam spokojený.Nákupní koš je taky držák, až se někdy divím, co se do něj vejde.Ale narovinu říkám, že jediné, co mi teď vadí, když náš malej má už 11 kilo, je to že nemá aretovací kolečka, proto ho teď budu prodávat, kočár s Malým je i na mě makačka.Ale kdyby to šlo nějak vymyslet, nikdy bych ho pryč nedala.Nevím co víc napsat, ale jestli máte nějaké otázka mile ráda je zodpovím,tak hodně štěstí při výběru
Ahoj, máme F4 2007 s novými brzdami v barvě šedé s oranžovou.Musím říct, že kočárek trošku vrže, ale jinak nemáme problém, zvládáme krásně jakýkoli terén a malá je spokojená, teď je malé 5 měsíců, vyndali jsme tašku a místo ní fusakt od emitexu a drandíme dál. Ohledně sluníčka - přehazovací rukojeť by se hodila, ale celkem levně jsme sehnali přes intenet slunečník, takže problém vyřešen!!!
Ale velké negativum je objednávací doba, ano slibují, že to bude 6-8 týdnů, ale realita je zcela jiná, přes léto a jaro měli tolik objednávek, že jsme čekali přes 3 měsíce a někteří ještě déle, nakonec nám to vyšlo přesně den po porodu, ale co vám budu řikat, byla jsem pěkně nervozní a doplňky ke kočárku - letní - zimní, přicházeli ještě postupně skoro 2 měsíce.Takže vám držím palce ať se brzy dočkáte!!