Gumáky správný výběr

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2889
14.10.15 15:27

@Suzuveverka Teď jsem koupila Demar Mammut. Lehké a zateplené vlnou. Já kupovala v e-shopu, ale mají je prý na Budějovické v DBK vedle Skibi.
Stejný region, žádný asfalt, taky chodím v holinách :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
14.10.15 15:29

O víkendu jsem kupovala hezké holinky pro syna do školky v Tescu, nevím, jestli jsou dostatečně měkké, mně přijdou normální. Měli docela výběr motivů. Jinak mají leckde jinde- Deichman, Globus, Hypernova… Já musela vybírat hlavně podle toho, aby nebyly moc úzké v ohybu nad nártem, ty pak mu nemůžeme narvat na nohu (když už narvem, tak pohoda, ale prolézt tím úzkým místem… a jsou do školky, tam by mu to nikdo nerval).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
14.10.15 16:04

@Pipi 00 Ty vypadají dobře, mrknu na to. Sobě taky kupuju užitkovou obuv v pracovních potřebách, tak snad budou mít kvalitní i pro děti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
14.10.15 16:48

@Suzuveverka Jo, teď jsem koukala při vyzvedávání v lesní školce. Je to tam jednoznačně nejčastější bota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
14.10.15 18:53

@Pipi 00 No tak to by mohlo být to pravé, tam mají děti tu botu na noze často celý den :-) Ostatně do lesní školky půjde malá časem taky, tak aspoň zapadne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
14.10.15 22:43

@Pipi 00 Jakou máš zkušenost s výběrem velikosti? Dcera teď nosí boty 21, koukám, že mají velikosti po dvou, zrovna 20/21 a 22/23, tak si nejsem moc jistá, co vzít, kdybych to brala přes e-shop. Navíc od té doby, co jsem měla v ruce dvě boty velikosti 19 a každá byla jinak velká, jsem trochu opatrnější :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
15.10.15 07:07

Radši větší, jenže u malých dětí nevíš, jestli v tom nebudou zakopávat. Starší má velikost 25 (třeba Superfity s nadměrkem 1 cm) a tyhle má 26/27. Ona to dost zmenšuje vevnitř ta vložka. Nosí do toho ještě vlněné ponožky, ale ne extra tlusté. Mladší má 20 měsíců a už ve velkých holinách chodí a dobrý a to má jiný, těžký, určitě větší než normální boty. Tu vůbec nejde dostat z louží, takže bez holin to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
15.10.15 11:30

@Pipi 00 Dneska jsem jen na zkoušku koukla tady v obchodě na jinou značku a tam byla velikost 22/23 moc velká. Ale nebyly zateplené. radši bych do tohohle počasí už ty s vložkou. No, asi mi nezbyde, než to objednat a doufat, že budou, abych to nemusela hned zase vracet. Zkusím to ještě oměřit podle popisu na jejich stránkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
15.10.15 18:29

Tak jsem objednala, jedny menší míň zateplené a o číslo větší víc zateplené, snad budou dobré a unosíme je. Jen aby teď už nebylo jenom hezky :mrgreen: Z louže jsem dceru taky dneska nemohla dostat, a ještě zjistila, že plavou ořechy, takže jsem do toho „rybníka“ pak nakonec lezla taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková