Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ono je lepší mít dvoje bot, jedny sněhule a jedny zimní kožené, teda aspoň já to tak dětem kupuju.
Je těžko odhadnout jak mu poroste nožička, každé dítě je jiné, i každá botička je jinak šitá.
@chatwenna do toho bych nešla. Malá je v říjnu. V létě 20, podzim 21, celou zimu 22, teď 23 už mám koupený i sandály 24 a jsou ji. Stejně starý chlapeček začínal vel.18 stále je tak o číslo a půl pozadu než malá. On měl za zimu dvoje. Nebo kup a kdyžtak prodáš ![]()
Já bych to nekupovala. Každému dítěti ta noha roste jinak rychle, někdy X měsíců nic, někdy je to naopak skok o pár čísel z ničeho nic. V tomto věku měl syn 23, začínal na 20,5 v 9 měsících. Přes zimu mu noha narostla o dvě čísla. Celou sezonu nevydržely, byly mu už v únoru malé.
Příspěvek upraven 06.05.13 v 20:03
@gabriela82 @gabi.design Diky holky… Musim si to nechat rozlezet…
Kamaradka objednava z Ameriky, maji tam snehulky Adidasky slevnene na tri stovky z tisicovky, je mi to lito tam nechat… ![]()
@chatwenna jenže pak ti budou ležet třeba nevyužité doma. Nebo bys je pak jedině mohla prodat ![]()
@chatwenna sem zrovna přemýšlela co znamená ta tvoje přezdívka ![]()
a pak jsem si vzpomněla jak do školky kupuju každých 14 dní nové boty. Kvůli odrážedlu ![]()
@chatwenna No tak za ty prachy bych je klidně vzala.
To kdyžtak pošleš dál. Jako kdyby to byly boty za litr, tak to ne, to by byly asi fakt vyhozený peníze a bylo by mi jich líto, ale ty tři stovky bych do toho asi dala.
@pvmr No, prave jsem uplne rozhozena z toho a nevim ![]()
Ach jo, to jsou problemy ![]()
@Žirafátko Musis detatko naucit jezdit na slapacim kole ![]()
@gabi.design No, vezmu asi vetsi a uvidim
Kdyz je nevynosi v listopadu, tak treba v unoru, letos byla taky dlouha zima, co.. ![]()
Boty nám vydrží jak kdy, noha někdy poroste víc a musím za půl roku kupovat nové a někdy vydrží boty i jaro+podzim. S velikostí je to různé, můj chlapeček měl v tom věku asi 25, holka 23. Takhle dopředu bych boty nekupovala.
Kotata, jak velkou nohy meli vasi chlapecci ve 14 - 18 mesicich???
Mam super nabidku na nove snehule na tuto zimu - ale nevim, jake cislo.
Mam osmimesicniho chlapecka, momentalne desetikilove, spise vetsiho
Momentalne nosime velikost capacku 18, ale ty jsou mu vetsi…
V zari bude mit rok a predpokladam, ze snehule bude nosit od listopadu do unora - brezna???
Vydrzi vam vubec boty celou sezonu nebo jste kupovali dvoje?
Diky za tipy a rady