Velikost boty na zimu

chatwenna
6.5.13 19:56

Velikost boty na zimu

Kotata, jak velkou nohy meli vasi chlapecci ve 14 - 18 mesicich???

Mam super nabidku na nove snehule na tuto zimu - ale nevim, jake cislo.

Mam osmimesicniho chlapecka, momentalne desetikilove, spise vetsiho :) Momentalne nosime velikost capacku 18, ale ty jsou mu vetsi…
V zari bude mit rok a predpokladam, ze snehule bude nosit od listopadu do unora - brezna???

Vydrzi vam vubec boty celou sezonu nebo jste kupovali dvoje?

Diky za tipy a rady :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15811
6.5.13 20:00

Ono je lepší mít dvoje bot, jedny sněhule a jedny zimní kožené, teda aspoň já to tak dětem kupuju.
Je těžko odhadnout jak mu poroste nožička, každé dítě je jiné, i každá botička je jinak šitá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
6.5.13 20:01

@chatwenna do toho bych nešla. Malá je v říjnu. V létě 20, podzim 21, celou zimu 22, teď 23 už mám koupený i sandály 24 a jsou ji. Stejně starý chlapeček začínal vel.18 stále je tak o číslo a půl pozadu než malá. On měl za zimu dvoje. Nebo kup a kdyžtak prodáš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
6.5.13 20:02

Já bych to nekupovala. Každému dítěti ta noha roste jinak rychle, někdy X měsíců nic, někdy je to naopak skok o pár čísel z ničeho nic. V tomto věku měl syn 23, začínal na 20,5 v 9 měsících. Přes zimu mu noha narostla o dvě čísla. Celou sezonu nevydržely, byly mu už v únoru malé.

Příspěvek upraven 06.05.13 v 20:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
6.5.13 20:03

Nevydrží :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
6.5.13 20:04

@gabriela82 @gabi.design Diky holky… Musim si to nechat rozlezet…

Kamaradka objednava z Ameriky, maji tam snehulky Adidasky slevnene na tri stovky z tisicovky, je mi to lito tam nechat… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
6.5.13 20:04

@Žirafátko Ty jsi porad nejaka nabrousena :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15811
6.5.13 20:05

@chatwenna jenže pak ti budou ležet třeba nevyužité doma. Nebo bys je pak jedině mohla prodat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
6.5.13 20:05

@chatwenna sem zrovna přemýšlela co znamená ta tvoje přezdívka :think:
a pak jsem si vzpomněla jak do školky kupuju každých 14 dní nové boty. Kvůli odrážedlu :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
6.5.13 20:06

@chatwenna No tak za ty prachy bych je klidně vzala. :mrgreen: To kdyžtak pošleš dál. Jako kdyby to byly boty za litr, tak to ne, to by byly asi fakt vyhozený peníze a bylo by mi jich líto, ale ty tři stovky bych do toho asi dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
6.5.13 20:08

@Žirafátko jj, ty odrážedla to je věc :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
6.5.13 20:09

@pvmr No, prave jsem uplne rozhozena z toho a nevim :mrgreen:

Ach jo, to jsou problemy :)

@Žirafátko Musis detatko naucit jezdit na slapacim kole :)))

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
6.5.13 20:10

@gabi.design No, vezmu asi vetsi a uvidim :) Kdyz je nevynosi v listopadu, tak treba v unoru, letos byla taky dlouha zima, co.. :think:

• Citovat
  • Upravit
35438
6.5.13 20:11

Boty nám vydrží jak kdy, noha někdy poroste víc a musím za půl roku kupovat nové a někdy vydrží boty i jaro+podzim. S velikostí je to různé, můj chlapeček měl v tom věku asi 25, holka 23. Takhle dopředu bych boty nekupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
6.5.13 20:12

@Tiger-lily 25?? Ty blááááho, to mas doma Obra Kolodeje, ne? :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat