Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj, máte prosím někdo zkušenost s nějakými balerínami od Mustangu. Jde mi také o velikost, mám nohu 24,5cm, tak nevím, zda si objednat 37 nebo 38. Chtěla bych je přes nett. Díky za vaše zkušenosti. Díky K.
Já bych boty přes net neobjednávala právě kvůli té velikosti. Už kolik let mám vel.38, a ejhle, teď poprvý jsem si kupovala boty od Baťy 39. Zbytečné komplikace můžou nastat… ![]()
Po pravdě, bych si žádné boty od Mustangu nekupovala… Za ty prachy mužes mít kvalitní obuv. A hlavně, nééé vždy sednou… Takže bych se asi spíš porozhlédla po kvalitě. Ale jestli Ti záleží na značce…
A už vubec bych neobjednávala boty (takhle drahé) přes net. Radši si je jdi někam zkusit po krámech třeba i jiný model aby jsi věděla jak jsou a nejsou pohodlné
@kvítko najsi na internetu délku stélky…nebo někde v obchodě vyzkoušet a pak objednat přes net. Já třeba hledám i v bazarových nabídkách, kde prodávající délku stélky uvádí…
@kvítko dobrá volba
zkus si je někde v obchodě a pak objednej na netu, jestli se ti to vyplatí. Osobně bych boty přes net nekupovala, mám 36 a některá mi je i velká
je to podle tipu boty.
Ja mam boty od mustangu hodne rada…mam nohu nejakych 25cm..asi nejakej milimetr k tomu..vetsinou beru boty 25,5 od mustangu mam 40 ale bezne i 41 ![]()
Zrovna Mustangy jsem brala o číslo větší. A i po netu jdou kdyžtak vyměnit.
Mám nohu 23cm a mustangy mám číslo 36, jinak všechny ostatní boty 37 ![]()
Ahoj, od Mustangu mám boty o číslo větší. Ale nevím jestli jsem měla smůlu na kusy ( měla jsem balerínky, takový nízký plný a kozačky) ale nikdy moc dlouho nevydržely, ošlapal se podpatek a celkově znám značky co vydrží déle - a to se o ty boty starám!!!
Díky, na mustngách netrvám, jen se mi líbily!!Nemám s touto značkou zkušenost.
Já si boty přes net objednávám normálně a pokud nastane situace, že váhám, beru vždy větší velikost. Teda kromě lodiček ![]()
@kvítko píše:
Holky a co s. Oliver? Vydržely vám tyto botky déle?
mě jo, taky kolik let. Ale mě vydrží všechny boty, nevím jak to dělám, ale spíš zničím oblečení než boty ![]()
Ja zase znicim vsechny boty, i ty kvalitnich znacek, asi neumim chodit:-)