Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj maminky z Ostravy-Poruby. Ráda bych se zeptala, kde kupujete botky pro své miláčky v Ostravě-Porubě. My chodíme do Just Go na ul. Francouzské, ale už to začíná být finančně dost neúnosné, jelikož máme prcky dva. Takže kam prosím chodíte pro kvalitní, ale cenově dostupnější obuv? Díky moc za tipy a přeji hezkou neděli.
Ja chodim male kupovat botky do daichmana… Pani doktorka na rehabilitacich nam sama ten obchod doporucila. A myslim, ze i cenove dostupne to je:)
@xxxkattyxxx Taky jsme chodili s malym na RHC, tak jsem chtela at ma nejlepsi botky, ale 1200 je fakt moc ![]()
Tak to jsem chtěla vědět, co na to ortopedi a rehabilitacni doktorky…Dik za tip!!
Zdravím, my chodíme taky do deichmanna ale jen na elefantky, ted jsme pořídili pěkné letní za 500 a RHB byla spokojená. jinak ještě na hlavní třídě je obuv - ve směru do kopce nad alšovým náměstím, je to myslím „nadměrná-podměrná“ a tam mají i jiné dětské značky. no a když ani tam ne tak je ještě výborná obuv ale ta je z ruky na Četyny v OV Hrabůvce - býv. OD Maston viz detske-boticky tečka cz mají tam i kamennou prodejnu a mnoho značek, druhů i cenových relací..
![]()
@Petranka79 Ahoj, diky!! V tech detskych botickach jsme byli na podzim kupovat zimni boty a ptz ma maly sirokou nozicku, nic moc mu nesedelo, takze jsme odchazeli s botkama za 1250, takze to vyjde celkem stejne jako v tom Just go. Zkusime ten deichmann, divala jsem se na webovky a maji fakt pekne boticky! A co to jsou prosimte ty elefantky, divala jsem se, ze jsou trosku drazsi nez ty ostatni, to jsou nejake zdravotni, jako je u nas treba zirafa?
Anemary : elefanteny jsou botky z německa které mimo jiné prodávají u deichmana a byli nám doporučeny i rehabilitační dr. jako velmi kvalitní a vyhovující nějakým požadavkům na ohyb pod prstíkama, držení kotníků měkkost, lehkost apod., sice nemají žirafku ale kvalitativně ji odpovídají, jsou celokožené a fajn. teď v deichmanu v tescu v porubě mají slevy na různé sandálky i s krytou špičkou. kolem 600-800 Kč a jsou dost široké i vysoké. ta naše treperenda má vysoký nárt a něco ji jen tak nepadne ale ty ji padly. tak je zkuste měli i v chlapeckém provedení.
@Anemary, my chodíme kupovat na Porubskou nad Alšák, nebo potom jsou dvě prodejny na 17.listopadu (koupila jem tam obou dětem zimní i jarní), pokud sháníš sandálky a máte číslo do 25-ky, tak tam byly pěkné hnědé essiny za 450,– ve slevě
, Bohožel ta moje cácora potřebuje v 27 měsících 26-ku
, Elefantky jsou taky super (ale chcet to vychytat slevy - a hlavně nemít nohu jak Elefant, protože pak jsou jen s volnou patou
- a ty tam teď mají
) ![]()