Boty značka Jujubee - znáte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1247
27.4.13 12:19

Boty značka Jujubee - znáte?

Sháním pro malou (rok a půl) nějaké zdravotní sandálky a hrozně se mi zalíbily jedny této značky. Měly by být zdravotně nezávadné, ale nevím, nikdy jsem o nich neslyšela. Nevíte náhodou? Neznáte je někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1247
27.4.13 12:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
27.4.13 12:26

Nedávno jsem je taky hledala info o této značce, protože jsem narychlo koupila botky pro 2 letého od této značky. Ale tedy nic moc jsem nenašla. Tak mi zbývá jen předpokládat, že by snad měly být dobré, když jsem je kupovala v kamenném obchodě prodejen coop a zatím jsem tam s botami pro malého problémy neměla. Vypadají taky celkem kvalitně a na internetu se taky celkem nabízí a ne za malé ceny. Tak snad budou ok. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
27.4.13 12:27

A když je zkusíš ohnout, tak jsou pružný? A mají pevnou patu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
27.4.13 12:36

My máme tedy uzavřené boty na dva suchý zipy. Ale řekla bych, že ohnout jdou normálně, nejsou nějaký tvrdý a myslím, že patu mají pevnou. I ten vnitřek není nějaký „umělý“ je celkem takový příjemný, nejspíš i savý, typla bych si že je to kůže, ale nebylo u toho nic přiložené z čeho by se to dalo vyčíst. No ale zas ty sandálky budou určitě vzdušnější, takže to je zas něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
27.4.13 12:44

Našla jsem toto… http://www.arno.cz/…/jujubee-120
Takže to vypadá, že by zdravotní být měly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
27.4.13 12:46

@Kacenka20 Ahoj,značku neznám, ale mrkla jsem na ně. Jsou moc hezké, ale nám vždy v obuvi nebo lékárně pro takhle malé děti doporučují se zakrytou špičkou, tady je příklad http://www.detske-artex.cz/…p/5291_0.jpg Jinak přeji šťastný výběr :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
27.4.13 12:48

@Majinka7 Mně se právě ty se zakratou špičkou moc nelíbí :-( Proto jsem hledala nějaký s otevřenou špičkou, který ale budou zdravotní. A nechci zase kupovat Superfity za víc než litr :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
27.4.13 12:50

Tak to jsi našla víc než já. Díky, tak můžu být klidná, že je to kvalitní obuv :palec: Jinak ta stélka je opravdu tvarovaná a obuv vypadá od pohledu dobře a že je kvalitní. Tak uspěšný kup :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wecernice2
27.4.13 12:51
@Kacenka20 píše:
@Majinka7 Mně se právě ty se zakratou špičkou moc nelíbí :-( Proto jsem hledala nějaký s otevřenou špičkou, který ale budou zdravotní. A nechci zase kupovat Superfity za víc než litr :(

A co třeba sandále zn. Protetika? Kupovali jsme teď za 690,–kč je to zdravotní obuv.

• Citovat
  • Upravit
2439
27.4.13 12:51

My teda měli s otevřenou špičkou 8o Myslela jsem, že hlavní je, aby byla pevná pata :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
27.4.13 12:53
@Wecernice2 píše:
A co třeba sandále zn. Protetika? Kupovali jsme teď za 690,–kč je to zdravotní obuv.

Jojo, před ani měsícem jsem koupila Protetiky celoroční. Ale Protetika má sandálky taky s uzavřenou špičkou a navíc jsem chtěla nějaký jednodušší, bílý nebo béžový a Protetika je má všechny růžový nebo fialový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
27.4.13 12:57

A co Beďa obuv ty by měly být taky kvalitní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wecernice2
27.4.13 12:58
@Kacenka20 píše:
Jojo, před ani měsícem jsem koupila Protetiky celoroční. Ale Protetika má sandálky taky s uzavřenou špičkou a navíc jsem chtěla nějaký jednodušší, bílý nebo béžový a Protetika je má všechny růžový nebo fialový.

My máme protetiky bez špice tak jako chceš ty, a barva je šedá v kombinaci se světle modrou :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1247
27.4.13 12:58
@IvaX píše:
My teda měli s otevřenou špičkou 8o Myslela jsem, že hlavní je, aby byla pevná pata :think:

Důležitá je pevná pata a pružná podrážka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková