Nové botičky - modré paty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3157
27.4.13 08:39

Nové botičky - modré paty

Koupila jsem synovi 17m nové boty (Bubble Gummers), měli jsme zimní a byly skvělé. Teď jsem koupila jarní, po třech dnech nošení má úplně modré paty, tedy ne od barvy, prostě modřiny, nevím jak to popsat, nejsou to vyloženě paty, ale noha vzadu ta kost, jednu má i trochu odřenou. Je pravda že teda má ty boty skoro celý den na noze, jsme pořád venku. Teď teda lítá druhej den v crocskách ale nevím jestli mu ty boty ještě mám dávat, nebo spíš, v čem může být problém, velikostně jsou dobré, nesedl mu prostě ten tvar?
 http://www.bata.cz/…kove-tenisky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
27.4.13 08:45

@marmelada78 tak jsou asi vzadu pro něj špatně tvarovaný… Já si loni koupila docela drahý boty S. Oliver a dělají mi to samý.. Dala jsem tam mokrý hadry a napínáky.. Akorát teda nevím, jestli dělají i dětské napínáky, ale můžeš zkusit vymyslet něco jinýho co tam nacpat. Jako důvod k reklamaci to asi nebude, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
27.4.13 08:47

Hele a určitě modřiny, koukám na ten odkaz a vevnitř jsou barevný :think: To by se asi ozval, kdyby ho tolik tlačily, ne? @marmelada78

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
27.4.13 08:48
@gabriela82 píše:
@marmelada78 tak jsou asi vzadu pro něj špatně tvarovaný… Já si loni koupila docela drahý boty S. Oliver a dělají mi to samý.. Dala jsem tam mokrý hadry a napínáky.. Akorát teda nevím, jestli dělají i dětské napínáky, ale můžeš zkusit vymyslet něco jinýho co tam nacpat. Jako důvod k reklamaci to asi nebude, bohužel.

Děkuji za reakci, pravda je že ted koukám na jiný boty, a tyhle jsou vzadu prostě jen kůže, žádný polstrování, což asi většitna dětských botiček má. CO vyřeším těmi napínáky? To se asi dost roztáhnou ne? Mně právě přijde že má vepředu dost místa..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
27.4.13 08:53
@gabriela82 píše:
Hele a určitě modřiny, koukám na ten odkaz a vevnitř jsou barevný :think: To by se asi ozval, kdyby ho tolik tlačily, ne? @marmelada78

Tak jsem se šla kouknout do boty a fakt je to tam tak modře rozpitý. Tak jsem vzala děcko koukám na paty, a netuším jestli je to barva nebo modřina tak to je mazec, ale smýt to nejde (ted si připadám trochu jak cvok), no každopádně přes to „modrý“ má i malý odřeninky, prostě jak když si odřeš paty z boty. Ted jak ty boty zkoumám tak to tam mají fakt hodně tvrdý ten opatek. Nevím co s tím. Našla jsem doma takový gelový náplasti zkusím to tam nalepit uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
27.4.13 09:02

@marmelada78 no já si myslím, že to je zrovna blbý místo na tvorbu modřin a hlavně by asi ječel, že ho to bolí.. No napínáky - já mám 41, takže mě moc neroztáhnou, jsou tam spíš od toho aby vzadu držely nacpanej mokrej hadr.. Zkus ty náplasti, ještě mě napadlo, že jestli je to kůže, tak se pamatuju, že babička boty „roztloukala“ vzadu kladívkem :mrgreen: Aby změkly ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
27.4.13 09:03

@marmelada78 no a jestli teda barvěj, tak bych je zkusila vrátit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
27.4.13 09:08

Pokud by to byly modřiny a má dost místa v botě, tak v obuvi se dají koupit tzv. patěnky, buď jsou kožený nebo gelový. Tím by se to asi vyřešilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
27.4.13 09:34

A nelíta mu ta paticka vzadu v tech botkach, ze ma patu odrenou? Zkusila bych vatu do spicky at mu tam ta nozka nelita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
27.4.13 10:49

@gabriela82 Právě vůbec nedal najevo že by ho něco bolelo, měl ty boty na nohách tři dny fakt snad 10 hodin denně, možná teda na střídačku se sandálama, ale lítal jak šus, tak mi taky je divný že by byl tak spokojenej, ale když sem uviděla ty modrý paty vůbec bych netipovala že je to barva, je to dost věrohodný :nevim: No každopádně má ty paty ale odřený takže problém je tam tak jako tak. Ted mě štve že jsem si ty boty víc neprohlídla je to fakt tvrdý jak šutr na té patě :think: Jenže kupovat boty s malým je očistec pořád ho hlídat aby nevyskladňoval regály a nestrhával všecko co potká, pak to tak dopadá, když není na to klid. :roll: Teď přemýšlím jestli ty boty obratem prodat nebo je teda zkusit nějak rozklepat tím kladívkem.. A že boty barví je důvod k vrácení? To by taky bylo eventuelně řešení :think:

@Ivoka Asi zřejmě se mu tam ta nožka hýbe když má ty odřeninky, na pohled to teda vidět není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
27.4.13 10:50

@gabriela82 Právě vůbec nedal najevo že by ho něco bolelo, měl ty boty na nohách tři dny fakt snad 10 hodin denně, možná teda na střídačku se sandálama, ale lítal jak šus, tak mi taky je divný že by byl tak spokojenej, ale když sem uviděla ty modrý paty vůbec bych netipovala že je to barva, je to dost věrohodný :nevim: No každopádně má ty paty ale odřený takže problém je tam tak jako tak. Ted mě štve že jsem si ty boty víc neprohlídla je to fakt tvrdý jak šutr na té patě :think: Jenže kupovat boty s malým je očistec pořád ho hlídat aby nevyskladňoval regály a nestrhával všecko co potká, pak to tak dopadá, když není na to klid. :roll: Teď přemýšlím jestli ty boty obratem prodat nebo je teda zkusit nějak rozklepat tím kladívkem.. A že boty barví je důvod k vrácení? To by taky bylo eventuelně řešení :think:

@Ivoka Asi zřejmě se mu tam ta nožka hýbe když má ty odřeninky, na pohled to teda vidět není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
27.4.13 10:55

@marmelada78 fakt je, ze ja si vzit nove boty na 10 h hned tak mi nohy snad upadnou. Jeste bych jim dala sanci a na mene hodin a prostridat s jinyma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
27.4.13 10:57
@Ivoka píše:
@marmelada78 fakt je, ze ja si vzit nove boty na 10 h hned tak mi nohy snad upadnou. Jeste bych jim dala sanci a na mene hidin prostridat s jinyma.

Já vím, to jsem posr… :cert: Já jsem to trochu střídala s crocskama a sandálema (ty jsou ale taky nový). Venku 25 stupnu tak zimní jsem mu dát nemohla a jiný jsme neměli vlastně, jen nový sandály a tyto nový :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková