Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj, chci se zeptat, zda mátě někdo zkušenosti s botami Elephant (prodává je Deichman, možná i jiné obchody, nevím, nepátrala jsem). Obecně nemám s botami z Deichmanu dobré zkušenosti, ale tyto dětské boty mi přijdou celkem OK - konkrétně sandálky - tak se chci zeptat, zda je někdo kupujete, jestli vydrží, nerozpadnou se po měsíci nošení apod. - za zkušenosti (pozitivní i negativní) předem díky ![]()
Musím se přidat, jsou s certifikátem, má je i druhé dítě a jedině pozitivum.
Tak za mě nejlepší boty co jsou u nás k sehnání, jen cena by mohla být příznivější
My mame take dobrou zkusenost - sandalky (19, 23 a 25) i nejmensi boticky
Super, tak to jste mě potěšily…taky mám právě nějaký slevový kupon, tak jsem nevěděla, jestli ho vůbec využiju, mají tam slevy, a s kuponem to vyjde docela dobře ![]()
Měla jsem pro dcerku už dvoje sandále a super! Max spokojenost
Kupovala jsem také v Deichmanu ![]()
My taky většinou botky kupujem v Deichmannu a nikdy jsem se nesetkala, že by nevydržely. Děti je vynosili a v deichmannu mají boty za dobrou cenu.
Mela jsem sandalky a uzavreny a za me super! mala je tahala dost dlouho a porad jsou krasny ![]()
Elefanteny jsou jedny z nejkvalitnějších botek. I tím, že se prodávají v různé šířce. S deichmanskýma botama nemají nic společného. Je to samostatná značka, kterou jen deichman prodává. ![]()
Ahoj holky, nevíte, jestli se boty elefanten dají v Deichmanu ještě koupit? Nebo nějaké jiné poddajné boty pro děti? Značky barefoot bot, co se dají koupit přes net znám, ale ráda bych vyzkoušela naživo. Neviděly jste takové boty v některém kamenném obchodě?