Druhé sandály

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10726
2.5.13 10:16

Druhé sandály

Malýmu je 18 měs. a ortopedické botičky- kotníkové s otevřenou špičkou-firma Essi má jedny - na doma. Asi bude potřebovat ještě tytéž nebo podobné na ven. Bohužel jsou docela drahý. Jak to řešíte vy? Umývat se mi je teda nechce :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81475
2.5.13 10:27

Chodí doma bosky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
2.5.13 10:29

Děti nosí ortopedické vložky a vždy tedy jen na ven. Doma chodí bosky (všude máme koberce).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
2.5.13 10:30

Taky bosky doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
2.5.13 10:31

Na doma backory a sandale jedine ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
2.5.13 10:52

My máme plovoučky, takže boso ne, to by bylo studený, na doma kožený capáčky..jsou super, že nekloužou a umožňují stimulaci nohy stejně jako chůze na boso, takže u nás do 3 let jedině ty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
2.5.13 10:59

Malá taky chodí doma bosá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
2.5.13 11:20

Malá 19.měsíců musí mít i doma otevřený sandále s pevným kotníčkem takže jedny na doma, jedny na ven, taky Essi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
2.5.13 12:19

Příspěvek upraven 18.05.16 v 12:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
2.5.13 12:20
@gabi.design píše:
Syn má vtočené kotníky, po druhém roce ho čekají vložky do bot a na doma má taky doporučené sandálky. Takže zkrátka jedny jsou na ven a druhé na doma, nedá se nic dělat. :nevim: Neustále je umývat, to by mě velmi brzy přestalo bavit a asi bych nedělala nic jiného.

mám stejný názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
2.5.13 12:31

Sandálky na ven zase tak často nenosí, i když bylo okolo 25st. tak měl malej kecky nebo kotníkový kožený, takže je pak z venku omyju a dám zase nadoma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
2.5.13 20:58

A nachodi ti toho venku hodne? Maly ma taky na doma kotnikove sandalky Essi - musi, vytacel nohy ven a ma valgozni paty. Na domaci obuvi nesetrim, travi v ni totiz dost casu. Naopak venku toho moc nenachodi - vylezeme pred barak na hriste a hraje si tam na pisku anebo se klouze na skluzavce. Na to snad nebude potrebovat zadne extra znackove boty - zatim chodi venku v kotnikovych celorocnich (taky Essi), ale na opravdove hicy poridim jen nejake obyc sandale na hriste. Pokud bychom sli nahodou na nejakou delsi trasu na ven, dala bych mu ty domaci kvalitni a pak je zase umyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81475
2.5.13 21:04
@monika215 píše:
A nachodi ti toho venku hodne? Maly ma taky na doma kotnikove sandalky Essi - musi, vytacel nohy ven a ma valgozni paty. Na domaci obuvi nesetrim, travi v ni totiz dost casu. Naopak venku toho moc nenachodi - vylezeme pred barak na hriste a hraje si tam na pisku anebo se klouze na skluzavce. Na to snad nebude potrebovat zadne extra znackove boty - zatim chodi venku v kotnikovych celorocnich (taky Essi), ale na opravdove hicy poridim jen nejake obyc sandale na hriste. Pokud bychom sli nahodou na nejakou delsi trasu na ven, dala bych mu ty domaci kvalitni a pak je zase umyla.
:think:
u nás bych to tipla opačně. ani nemá cenu dětem nazouvat boty domu, protože hned jsem ven. Doma jsme jen na spaní a oběd. ted už ani ty obědy a spaní často ne. spí se pod stromem a pořádají pikniky. :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
2.5.13 21:11
@Lama Lama píše: :think:
u nás bych to tipla opačně. ani nemá cenu dětem nazouvat boty domu, protože hned jsem ven. Doma jsme jen na spaní a oběd. ted už ani ty obědy a spaní často ne. spí se pod stromem a pořádají pikniky. :D

A bydlis v domku se zahradkou anebo v nejakem cinzaku/panelaku s vytahem? My bydlime v bytovem dome v patre bez vytahu a mam 2 male deti - 9 a 25 mesicu, ktere jeste schody nezvladaji. Jsem rada, kdyz je z/do tech schodu dostanu jednou denne. Pokud bych se mela vracet na jidlo anebo naopak jeste tahat jidlo s sebou, to uz bych asi nedala. A taky sourozenecky kocar je dost tezky - na vzdalenejsi trasu ho mit musim, protoze dvouletak nechce chodit za ruku a mame tu hodne rusnou vypadovku plnou kamionu. Jsem jistejsi, kdyz je v kocaru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81475
2.5.13 21:16
@monika215 píše:
A bydlis v domku se zahradkou anebo v nejakem cinzaku/panelaku s vytahem? My bydlime v bytovem dome v patre bez vytahu a mam 2 male deti - 9 a 25 mesicu, ktere jeste schody nezvladaji. Jsem rada, kdyz je z/do tech schodu dostanu jednou denne. Pokud bych se mela vracet na jidlo anebo naopak jeste tahat jidlo s sebou, to uz bych asi nedala. A taky sourozenecky kocar je dost tezky - na vzdalenejsi trasu ho mit musim, protoze dvouletak nechce chodit za ruku a mame tu hodne rusnou vypadovku plnou kamionu. Jsem jistejsi, kdyz je v kocaru

v bytě. já se tu nechci dohadovat, jestlitak jo nebo ne a proč ne. Každýmu vyhovuje něco jiného. jen mi překvapilo, že u nás je to přesně naopak.
Jinak já nosím v šátku, vláčet kočár se mi nechce. Starší od 22ti měsíců zvládá všechno na odrážedle, koloodrážedle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková