Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
[ci
taky jsem o tom přemýšlela, že toho vlastně venku tak nechodí a že na občasnou tůru umyju ty ortopedický@quinny píše:
My máme plovoučky, takže boso ne, to by bylo studený, na doma kožený capáčky..jsou super, že nekloužou a umožňují stimulaci nohy stejně jako chůze na boso, takže u nás do 3 let jedině ty
Stimulaci nohy na plovoučce? To leda bys ji posypala pískem, štěrkem, dala tam kus mechu…
@Raduš.ka44 píše:
Stimulaci nohy na plovoučce? To leda bys ji posypala pískem, štěrkem, dala tam kus mechu…
Tak jasně v rámci možností. Já to spíš myslela jako srovnání boso nebo capáčky. Jasně že travička, písek na pláži nebo kamínky jsou jiný level, ale tak to máme doma málokdo že ![]()
@Raduš.ka44 píše:
dítě nechodí po plovočce stále stejnou rychlostí 10 km jedním směrem. stoupá si, sedá, mění směr, leze na židli, křeslo, kuchyňskou linku a co si budem povídat, stimulaci zajistí kostičky lega, autíčka, kostičky…
já mám někdy dojem, že děti tu simulaci potřebují a měle si jí vyráběj. Často i dělaj, že jen vyssypou bednu dupla a šlapou po tom. děsně se tomu smějou.