Druhé sandály

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10726
3.5.13 06:33

[ci

taky jsem o tom přemýšlela, že toho vlastně venku tak nechodí a že na občasnou tůru umyju ty ortopedický
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
4.5.13 08:38
@quinny píše:
My máme plovoučky, takže boso ne, to by bylo studený, na doma kožený capáčky..jsou super, že nekloužou a umožňují stimulaci nohy stejně jako chůze na boso, takže u nás do 3 let jedině ty ;)

Stimulaci nohy na plovoučce? To leda bys ji posypala pískem, štěrkem, dala tam kus mechu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
4.5.13 10:49
@Raduš.ka44 píše:
Stimulaci nohy na plovoučce? To leda bys ji posypala pískem, štěrkem, dala tam kus mechu…

Tak jasně v rámci možností. Já to spíš myslela jako srovnání boso nebo capáčky. Jasně že travička, písek na pláži nebo kamínky jsou jiný level, ale tak to máme doma málokdo že :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
4.5.13 10:56
@Raduš.ka44 píše:
Stimulaci nohy na plovoučce? To leda bys ji posypala pískem, štěrkem, dala tam kus mechu…

dítě nechodí po plovočce stále stejnou rychlostí 10 km jedním směrem. stoupá si, sedá, mění směr, leze na židli, křeslo, kuchyňskou linku a co si budem povídat, stimulaci zajistí kostičky lega, autíčka, kostičky… :twisted: já mám někdy dojem, že děti tu simulaci potřebují a měle si jí vyráběj. Často i dělaj, že jen vyssypou bednu dupla a šlapou po tom. děsně se tomu smějou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková