Boty Crocs

161
8.5.13 21:26

Boty Crocs

Ahoj holky :-) Máte zkušenosti s balerínkami Crocs? Zajímalo by mě, jestli se v nich potí nohy nebo se do nich popř. dá vzít silonková ponožka :lol: Např. takové… http://www.nej-ceny.cz/…-5-flat.html Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11522
8.5.13 21:28

Mam trosku jiny (stary) typ a za me dobry :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
8.5.13 21:30

Za mě doporučuji, nohy se mi nepotí a jsou hooodně pohodlný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1788
8.5.13 21:34

Doporučuji! trochu se v nich potí noha, ale neni to tak hrozný :) nosím je denně když chodím s kočárkem a paráda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
8.5.13 21:36

Taky je mám ráda :palec: Já jsem na Crocsy vyloženě ujetá :mrgreen: Balerínky nosím ráda a nezdá se mi, že by se mi v nich noha nějak potila. Ale mně se všeobecně nohy nepotí. Silonovou ponožku jsem snad nezkoušela, nosím je naboso

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
8.5.13 21:36

Mam také, ale mě se teda v nich noha potí( a to se mi normálne nepotí).
Naposledy se mi nepotilaa, protoze mi byla zima a obula jsem si do nich ponožky, tak to bylo dobrý… jinak silonky určitě pujdou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
8.5.13 21:46

Ahojky, mám je taky. Nohy se mi normálně nepotí, ale v těch balerínách Crocs šíleně. Nevím jak je to možný, ale nosím je hodně v kempu když jezdíme karavanem a minule jsem nemohla pomalu ani vyšlápnout kopeček jak mi v tom ta noha jezdila :D takže za mě jo, potí se v tom nohy! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
8.5.13 21:47

Ale jak koukám na ten tvůj odkaz, tak já mám jiný typ…

http://www.blackcomb.cz/…opetal-pink/

Mám tyhle ale růžové…

Příspěvek upraven 08.05.13 v 21:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.5.13 21:47

Já si je koupila předloni, krásné, na první vyzkoušení ultrapohodlné. Při první procházce se mi zpotila noha (normálně s tím nemám problém) a začaly mě hodně dřít. Měla jsem paty rozedřené do krve a domů docházela bosa :zed:. A to nebyla žádná dálka, celkově jsem v nich šla slabou hodinku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
8.5.13 21:49

@KPKristy

Přesně, paty mám rozedřený taky.. Teda jen jednu - pravou… :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
8.5.13 21:50

Já jsem na ně ujetá a mám teda pěknou sbírku. Nenosím skoro nic jiného, jsou strašně pohodlné a do písku, ke kočárku, ale i na pochůzky ideál. Jinak já mám úzkou nohu, takže nosím hlavně ty balerínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.5.13 21:52
@ilyz píše:
@KPKristyPřesně, paty mám rozedřený taky.. Teda jen jednu - pravou… :-/

Já je hned dala ségře, podruhé už jsem to nezkoušela. Jí vyhovují náramně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
8.5.13 21:54
@Lenny0 píše:
Já jsem na ně ujetá a mám teda pěknou sbírku. Nenosím skoro nic jiného, jsou strašně pohodlné a do písku, ke kočárku, ale i na pochůzky ideál. Jinak já mám úzkou nohu, takže nosím hlavně ty balerínky.

schválně, kolikery máš? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tykvička
8.5.13 21:58

Já jsem taky crocsofil, už nějaké dva roky prakticky nechodím v ničem jiném a nejradši bych je povolila i do divadla a na plesy :lol:
Ale musím přiznat, že se zimními mám též problém, co se potivosti týče - ty fakt nejsou gut.. Ty letní ale pohoda :palec: Ale kupuju ty otevřenější, přeci jenom je to nějaká guma.. - takže zrovna do těch, co jsi dala odkaz, bych nešla.
Jo a jinak na letošek pokukuju po těchto:
 http://www.urbanlux.cz/…t-women.html

• Citovat
  • Upravit
22236
8.5.13 21:59

Mam lonsky model, jsou pohodlne, ale nohy se mi v nich lehce poti. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...