Boty Crocs

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1437
4.8.13 13:02
@CokeLady píše:
@lemanka
Mně se nejvíc líbí ty protřední, přijde mi, že na té černé vynikne ta jejich „gumovost“.

No mě se taky líbí nejvíc, a o té gumě máš pravdu. Ještě to promyslím, černé by se mi totiž hodily k více věcem :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
4.8.13 13:21

@butinka mám skoro stejné a jsou super!! jenom mám občas mokrou nohu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
4.8.13 15:32

Baby, kde objednavate crocsy? Myslim zahranicne obchody.
Vcera som si skusala nejake baleriny, ale problem bol ten, ze W8 mi bola mensia na pravej nohe a w9 mi bola uz vacsia na lavej nohe. Tak teraz neviem, ktoru velkost si mam objednat? Radsej mensiu s tym, ze sa to prisposobi alebo radsej vacsiu, aby ma to netlacilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
4.8.13 16:10
@niklo píše:
Baby, kde objednavate crocsy? Myslim zahranicne obchody.
Vcera som si skusala nejake baleriny, ale problem bol ten, ze W8 mi bola mensia na pravej nohe a w9 mi bola uz vacsia na lavej nohe. Tak teraz neviem, ktoru velkost si mam objednat? Radsej mensiu s tym, ze sa to prisposobi alebo radsej vacsiu, aby ma to netlacilo?

No pokud ty větší padaly z nohy, tak bych vzala menší. Jakou máš velikost normálních bot? A délku nohy?
Jinak objednávám z Mimibazaru, někdo kupuje přímo z Crocs.eu, ale to je na mě příliš risk, nehledě na to, že se celkem často stalo, že odeslali botu každou jiné velikosti, vracet je pak někam do ciziny, to se nevyplatí.. Ale zas tobě by se ty jinak velké boty hodily :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
4.8.13 16:59

Sice hodily, ale musela by byt vacsia ta prava :D. Normalne nosim velkost 40, niekedy aj 41 kvoli pravej nohe. Blbe je, ze mam velmi utle nohy a vsetko mi je siroke a pada z nohy. Vcera som si skusala viacero balerin a jedny mi boli celkom ok aj W8, boli celkom makke a poddajne a na palcoch tolko netlacili, ostatne sa mi zdali take tuzsie na nohe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
4.8.13 17:34
@lemanka píše:
No pokud ty větší padaly z nohy, tak bych vzala menší. Jakou máš velikost normálních bot? A délku nohy?

A delka lavej nohy je 25 cm a pravej 25,5. Na mimibazare som nasla Malindy za 400 Kc tak to risknem s W8. Ak mi budu male, tak ich posuniem dalej, alebo si kupim este W9 a urobim si kombinaciu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
4.8.13 17:43

Ahoj, já si objednala balerínky Jayna ve W8 a byly mi malé, tak pozor! A to mám vel.38,5! Niklo, jak ti mohly být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
4.8.13 18:46

Já si objednávám z Německa a nikdy žádný problém nebyl. Stálým zákazníkům často pak posílají slevy (20%,30%, atp.). Když mi náhodou boty nesedí, tak je prodám dál, nikdy se mi nestalo, že by mi zůstaly a musela bych je posílat do Německa.
Mě se v nich noha nepotí, nosím je docela často. Měla jsem v jedněch balerínkách dokonce jednou silonky a bylo to v pohodě. Jinak je nosím vždy na boso. Nosí je i naše dcera a je strašně spokojená. Už zbývá jen tatínek, který se ovšem ale už přesvědčil, že jsou to fakt perfektní boty a žádná umělotina! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
4.8.13 19:24
@niklo píše:
Sice hodily, ale musela by byt vacsia ta prava :D. Normalne nosim velkost 40, niekedy aj 41 kvoli pravej nohe. Blbe je, ze mam velmi utle nohy a vsetko mi je siroke a pada z nohy. Vcera som si skusala viacero balerin a jedny mi boli celkom ok aj W8, boli celkom makke a poddajne a na palcoch tolko netlacili, ostatne sa mi zdali take tuzsie na nohe.

Hale já nosím normal boty většinou 38 a baleríny crocs mám w7, což je 37-38, takže bych řekla, že odpovídají tou druhou velikostí. Takže tobě by měly být podle tohoto ok w9. Záleží na typu boty, některé jsou ok, jiné jsou malé i když mají stejné číslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
4.8.13 19:24

Lufonek, ja neviem :). Napriklad take Springi flat mi boli este aj W8 nejake volne a trosku sa vyzuvali :lol:..mozno prave kvoli tomu, ze mam velmi uzku nohu, tak ju neroztiahnem do sirky, ale povoli do delky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
19.11.13 20:22

.

Příspěvek upraven 23.12.13 v 23:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7372
19.11.13 20:26

@lufonek Prosím jakou máš zkušenost s gumovkami?

A někdo jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
19.11.13 21:55

Tu nejlepší. Sedí, jsou lehký, akorát jak jsou profilovaný, trochu hůř se svlékají. Mám růžové jakoby tygří, myslím, že je to model Jaunt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
19.11.13 21:58
@lufonek píše:
Tu nejlepší. Sedí, jsou lehký, akorát jak jsou profilovaný, trochu hůř se svlékají. Mám růžové jakoby tygří, myslím, že je to model Jaunt.

ty mám taky :pankac: akorát jsou tuhý, no. Ale jinak super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7372
19.11.13 21:59

@lufonek Néééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...