Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj, za mě super, ale jedině originál, v tomto případě se vyplatí připlatit, ale nám už koneckonců noha neroste…
Já mám tyhle a potí se mi v nich nohy…docela dost…(normálně ne)
http://www.nej-ceny.cz/…s-jayna.html
Ahojky tak já nosím snad jenom crocsky. jak tenisky, tak balerínky apod. a můžu říct, že se mě taky v nich potí noha.. ale jsou užasný, lehký pohodlný. neměnila bych!! A přítele jsem už taky naočkovala ![]()
Rozhodně doporučuji. mám crocsu plno, klasicke, balerinky, pantofle. Maji je i děti i manžel.
Noha se vnich trochu poti. Ale mně nijak hrozne, třeba me sestre ale hodně.
Silonky jsem v nichmela zrovna dnesksa.
@Antonie Bolavá nechce se mi to počítat, ale asi 15? Mám i zimní, žabky, balerínky i ty širší.
@Lenny0 píše:
@Antonie Bolavá nechce se mi to počítat, ale asi 15? Mám i zimní, žabky, balerínky i ty širší.
ty jsi hustááá
Já mám jen devatery asi
@Antonie Bolavá píše:
ty jsi hustááá![]()
Já mám jen devatery asi
neboj třeba mě doženeš, já si je kupuju už několik let a jak sama víš tak jsou poměrně nezničitelné. Tento rok si nechci kupovat žádné, že mě stačí, ale už mám obkouknuté nové modely a bojuju ze sebou. ![]()
@Antonie Bolavá píše:
ty jsi hustááá![]()
Já mám jen devatery asi
Ty jo holky, já myslela, kolik crocsek nemám
. Ale já mám jen sedmery. Nohy se mi potí jak v kterých, ale nějak mě dřou hover lace up, a to jsou to extra široké tenisky
. Prostě se mi dělají puchýře na malíčcích. Přitom jsou jinak tak pohodlné.
@butinka píše:
Ahoj holkyMáte zkušenosti s balerínkami Crocs? Zajímalo by mě, jestli se v nich potí nohy nebo se do nich popř. dá vzít silonková ponožka
Např. takové… http://www.nej-ceny.cz/…-5-flat.html Díky
Mám z loňské kolekce z výprodeje a zatím sem je nosila jen doma, a v botech sem měla kaluže potu
. Plánuji je nosit jen u moře na pláži, na běžné nošení bych to neviděla.
@Tykvička píše: Šťastná to žena - já mám opačný „problém“ a v balerínkách vypadám jak de.il![]()
no moje maminka a sestra ty balerínky taky nenosí, ale našly se v jiných typech. Jsou fakt pro každého. Nemáš náhodou 41?
Jsou pohodlny, ale extra zdravy nebudou - zkousel jste do nich někdo ortopedickou vložku?
Teda teď jsem úplně nalomená
Ta letošní kolekce se mi fakt líbí! Díky moc za vaše zkušenosti, půjdu je při nejbližší příležitosti vyzkoušet
Jsou hezké všechny, to je boj!!! ![]()
@Lenny0 píše:
no moje maminka a sestra ty balerínky taky nenosí, ale našly se v jiných typech. Jsou fakt pro každého. Nemáš náhodou 41?
Ne, mám 39 a co jsem po těch různých typech zjistila, tak u Crocsů se nemohu spolehnout na jednu velikost - jinou mám v ledních, jinou v zimních,.. ségra mi v zimě přivezla z USA zimní kozajdy a já se do svého běžného čísla ani nevlezla, natož abych v tom odešla.. ![]()
@tasa píše:
Jsou pohodlny, ale extra zdravy nebudou - zkousel jste do nich někdo ortopedickou vložku?
Ortopedickou vložku?
Viděla jsi vnitřek té boty? Je anatomicky tvarovaný, takže ortopedická vložka je součástí boty..
Šťastná to žena - já mám opačný „problém“ a v balerínkách vypadám jak de.il