Boty Crocs

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tykvička
8.5.13 22:01
@Lenny0 píše:
Já jsem na ně ujetá a mám teda pěknou sbírku. Nenosím skoro nic jiného, jsou strašně pohodlné a do písku, ke kočárku, ale i na pochůzky ideál. Jinak já mám úzkou nohu, takže nosím hlavně ty balerínky.

Šťastná to žena - já mám opačný „problém“ a v balerínkách vypadám jak de.il :roll: :)

• Citovat
  • Upravit
541
8.5.13 22:04

Ahoj, za mě super, ale jedině originál, v tomto případě se vyplatí připlatit, ale nám už koneckonců noha neroste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
8.5.13 22:07

Já mám tyhle a potí se mi v nich nohy…docela dost…(normálně ne)
 http://www.nej-ceny.cz/…s-jayna.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
8.5.13 22:07

Ahojky tak já nosím snad jenom crocsky. jak tenisky, tak balerínky apod. a můžu říct, že se mě taky v nich potí noha.. ale jsou užasný, lehký pohodlný. neměnila bych!! A přítele jsem už taky naočkovala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
8.5.13 22:08

Rozhodně doporučuji. mám crocsu plno, klasicke, balerinky, pantofle. Maji je i děti i manžel.
Noha se vnich trochu poti. Ale mně nijak hrozne, třeba me sestre ale hodně.
Silonky jsem v nichmela zrovna dnesksa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
8.5.13 22:29

@Antonie Bolavá nechce se mi to počítat, ale asi 15? Mám i zimní, žabky, balerínky i ty širší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
8.5.13 22:36
@Lenny0 píše:
@Antonie Bolavá nechce se mi to počítat, ale asi 15? Mám i zimní, žabky, balerínky i ty širší.

ty jsi hustááá :potlesk: :mrgreen: Já mám jen devatery asi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
8.5.13 22:46
@Antonie Bolavá píše:

neboj třeba mě doženeš, já si je kupuju už několik let a jak sama víš tak jsou poměrně nezničitelné. Tento rok si nechci kupovat žádné, že mě stačí, ale už mám obkouknuté nové modely a bojuju ze sebou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
8.5.13 22:47
@Antonie Bolavá píše:

Ty jo holky, já myslela, kolik crocsek nemám :mrgreen:. Ale já mám jen sedmery. Nohy se mi potí jak v kterých, ale nějak mě dřou hover lace up, a to jsou to extra široké tenisky :nevim:. Prostě se mi dělají puchýře na malíčcích. Přitom jsou jinak tak pohodlné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
8.5.13 22:49
@butinka píše:
Ahoj holky :-) Máte zkušenosti s balerínkami Crocs? Zajímalo by mě, jestli se v nich potí nohy nebo se do nich popř. dá vzít silonková ponožka :lol: Např. takové… http://www.nej-ceny.cz/…-5-flat.html Díky ;)

Mám z loňské kolekce z výprodeje a zatím sem je nosila jen doma, a v botech sem měla kaluže potu :oops:. Plánuji je nosit jen u moře na pláži, na běžné nošení bych to neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
8.5.13 23:00
@Tykvička píše: Šťastná to žena - já mám opačný „problém“ a v balerínkách vypadám jak de.il :roll: :)

no moje maminka a sestra ty balerínky taky nenosí, ale našly se v jiných typech. Jsou fakt pro každého. Nemáš náhodou 41?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
9.5.13 07:19

Jsou pohodlny, ale extra zdravy nebudou - zkousel jste do nich někdo ortopedickou vložku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
9.5.13 08:22

Teda teď jsem úplně nalomená :-) Ta letošní kolekce se mi fakt líbí! Díky moc za vaše zkušenosti, půjdu je při nejbližší příležitosti vyzkoušet :dance: Jsou hezké všechny, to je boj!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tykvička
9.5.13 12:23
@Lenny0 píše:
no moje maminka a sestra ty balerínky taky nenosí, ale našly se v jiných typech. Jsou fakt pro každého. Nemáš náhodou 41?

Ne, mám 39 a co jsem po těch různých typech zjistila, tak u Crocsů se nemohu spolehnout na jednu velikost - jinou mám v ledních, jinou v zimních,.. ségra mi v zimě přivezla z USA zimní kozajdy a já se do svého běžného čísla ani nevlezla, natož abych v tom odešla.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Tykvička
9.5.13 12:23
@tasa píše:
Jsou pohodlny, ale extra zdravy nebudou - zkousel jste do nich někdo ortopedickou vložku?

Ortopedickou vložku? 8o Viděla jsi vnitřek té boty? Je anatomicky tvarovaný, takže ortopedická vložka je součástí boty..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková