Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Sabča05 píše:
@lemanka Jupííí! Konečně se ochladilo! Dneska jsem opět po dlouhé době vytáhla moje krásné CROCS botičky!!!Navíc jsem se jim koukala na nabídku a mají spoustu nových kousků… http://www.nej-ceny.cz/…-sandal.html
Asi budu utrácet
![]()
ceny dobrý, ale boty bych si bez zkoušení nekoupila a osobně tam tedy nepojedu
@tasa Tak jelikož jsem u nich už nakupovala několikrát, tak svoji velikost znám a nikdy se nespletu. Pokud člověk u nich nakupuje prvně, tak na to mám už super vychytávku - stačí si objednat více botiček, třeba troje ve velikostech 37, 38, 39, kdy například očekáváte, že by vám měly sedět 38 a pak si je doma v klidu vyzkoušíte. Ty, které vám neseděly, v klidu do pár dnů vrátíte. Píšou to i obchodních podmínkách, že to tak jde… Já jsem s nima ale nikdy neměla problém a moje velikost mi vždy seděla, a to i poprvé. ![]()
@Sabča05 Já jsem už jednou narazila s velikostí.
Byla jsem přesvědčená, že mám 39, tak jsem si objednala poslední botky v té velikosti, které měli, a když jsem si je natěšeně poprvé vyzkoušela, zjistila jsem, že jsou mi velké. Od té doby si vždycky nohy přeměřuju podle jejich tabulky s velikostma
nejlepší je přeměřovat k večeru, třeba po celém dnu v práci, kdy mám nohu trochu nateklo a opuchlou. Zatím (musím zaklepat) to vždycky perfektně sedělo. ![]()
Takhle se to taky dá udělat!
Když už ale člověk ví, jakou má velikost, tak je to v klidu ![]()
Jo a holky, musím si vám špitnout - jsou teď na ty botky super slevy
Koukněte!!! ![]()
@Sabča05 Tak to je super! Teď se mi to zrovna hodí. Chci totiž koupit crocsy přítelkyni k narozkám. ![]()
Co říkáte z ženského pohledu tady na tyhle?
@Matěj.Drda Podle mě jsou pěkné, akorát ta modrá podrážka je trochu nepraktická, protože by u mě byla hned špinavá. Pokud je ale vaše přítelkyně pořádná a nebude v nich chodit bahnem, tak proč ne…
Já osobně bych brala nějaké takové (protože mi přijdou veselé a barvičky jsou teď IN
)
@Matěj.Drda Záleží jestli se jí hodí barevně, jestli se jí budou líbit. Osobně volím barvy tmavě modré, hnědé, béžové, černé, prostě takové, co se hodí ke všemu. Tyrkysovou nebo tmavě růžovou bych nosila max. ve škole/práci jako přezůvky, nebo k nějakým veselým letním šatům.
@lemanka Přesně! Jak už jsem ale sama napsala - černé boty jsou smutné… Raději bych sáhla po nějaké veselé barvičce ![]()
Černé jsou sice smutné, ale problém je, v tomhle protivném počasí je černá nejlepší. Hlavně její údržba. Navíc se skvěle hodí ke všem hadříkům
.
A taky se musím pochlubit…mrkejte, jaké jsem si ted objednala botky na sezonu. Jsou sice hooodně drahé, ale závislost je závislost…
![]()
Ahoj holky, kdo máte zkušenost, jaké mají ceny v kamenných prodejnách Crocs? Stejné jako na webu nebo vyšší? Díky
@Teruna000 píše:
Ahoj holky, kdo máte zkušenost, jaké mají ceny v kamenných prodejnách Crocs? Stejné jako na webu nebo vyšší? Díky
rozhodně o dost vyšší