Boty Crocs

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
26.7.14 11:25

boty Crocs

Zdravím fanynky bot Crocs :D
Chtěla jsem se zeptat, jaký mate názor na to, že už delší dobu přemýšlím o vlastnim kamenném obchůdku s touto značkou bot..chtěla bych tam mit od balerinek až po zimní botky, zkrátka vše co Crocs nabízí..Žiju ve větším městě kde takový obchod není…myslíte že je to realné?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
26.7.14 11:30
@bílásek píše:
Zdravím fanynky bot Crocs :D
Chtěla jsem se zeptat, jaký mate názor na to, že už delší dobu přemýšlím o vlastnim kamenném obchůdku s touto značkou bot..chtěla bych tam mit od balerinek až po zimní botky, zkrátka vše co Crocs nabízí..Žiju ve větším městě kde takový obchod není…myslíte že je to realné?? :think:

To nevím, Crocs si docela hlídá komu dá licenci /má jen pár výhradních distributorů v ČR/,aby jeho výrobky prodával a je to myslím dosti zdlouhavý proces, ale za zkoušku nic nedáš. Samozřejmě mluvím o originálech, fake bys prodávat nemohla, ale to je ti určitě jasné. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.7.14 11:42

Jasně že originál. :D. ja si s touto myšlenkou zatím jen tak popravám, abych pravdu řekla vůbec ani nevím kde bych měla začít něco rešit kdybych to opravdu chtěla dotáhnout do konce, myslim například zrovna s tou licencí jak pišeš :nevim: a to že to je zdlouhavý proces to je mi uplně jasné :cert: ale láká mě to moc,, myslím že bych si svou klientelu našla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
26.7.14 11:46
@bílásek píše:
Jasně že originál. :D. ja si s touto myšlenkou zatím jen tak popravám, abych pravdu řekla vůbec ani nevím kde bych měla začít něco rešit kdybych to opravdu chtěla dotáhnout do konce, myslim například zrovna s tou licencí jak pišeš :nevim: a to že to je zdlouhavý proces to je mi uplně jasné :cert: ale láká mě to moc,, myslím že bych si svou klientelu našla :)

Klientelu bys měla určitě, o tom žádná, ale když o tom nemáš ani páru tak nevím. A taky bys samozřejmě potřebovala nějaké peníze jako základ, což si myslím tak 150-200 tisíc, jestli by to nebylo ještě málo. Taky záleží na tom, jestli na to máš alespoň prostory, nebo by sis musela něco pronajmout atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.7.14 11:54

Ano jsem na začátku toho abych si vše zjistila :lol: prostor bych měla pronajatý malý obchůdek a peníze do začátku by také byly…asi teda ne tolik kolik piseš, musela bych si něco půjčit… licence se také plati nebo jak toto funguje? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.7.14 20:25

Tak ten internet mě taky napadl asi jako prvni, musim se přiznat že u draších věcí také hledám na netu levnější :roll: tak dlouho jsem přemýšlela co by se tady dalo rozjet až mě napadly croscy a jak to tak vypadá ani to mi neproskočí :,( s tou licenci se asi také nečapu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
28.7.14 21:46

@bílásek Nenech se odradit nejakymi komentari a jdi si za svym ;-) Snaz se a zjistuj informace. Proc to vzdavat driv, nez zacnes? ;-) Drzim pesti. Taky do toho nevidim, ale prijde mi prehnane 150-200 tis. do zacatku. Ale nevim no ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
24.6.15 08:18
@Efsheny píše:
Já mám tyhle a potí se mi v nich nohy…docela dost…(normálně ne)
http://www.nej-ceny.cz/…s-jayna.html

ty se mi hrozně líbí. pocení je asi indivudální. mě by zajímalo, jestli ten pásek přes patu, jestli to drží, jestli se to nepřežvýkne, šmajdání atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
24.6.15 09:39
@tasa píše:
ty se mi hrozně líbí. pocení je asi indivudální. mě by zajímalo, jestli ten pásek přes patu, jestli to drží, jestli se to nepřežvýkne, šmajdání atd.

chodi se v nich dobře, jetli je velikost akorát…ja mam přesně, tak hezky drží, nevyzouvá se, nedře, a je pevnej!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
24.6.15 13:16
@Efsheny píše:
chodi se v nich dobře, jetli je velikost akorát…ja mam přesně, tak hezky drží, nevyzouvá se, nedře, a je pevnej!!

Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucka05
20.7.15 14:26

Balerínky

@butinka píše:
Ahoj holky :-) Máte zkušenosti s balerínkami Crocs? Zajímalo by mě, jestli se v nich potí nohy nebo se do nich popř. dá vzít silonková ponožka :lol: Např. takové… http://www.nej-ceny.cz/…-5-flat.html Díky ;)

Já už balerínky od crocs mám nějaký ten pátek a jsem s niam maximálně spokojená. Jsou mnohem měkčí a pohodlnější než obyčejné baleríny, ale zase na druhou stranu se v nich vůbec nepotí noha, protože jsou z takové jakoby pěny. Cena by sice mohla být nižší, ale už jsem si na ně tak zvykla, že na ně nedám dopustit…

• Citovat
  • Upravit
1437
20.7.15 23:05

@Lucka05 Pohodlne jsou, ale me se v nich teda poti noha jak pr.se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucka05
21.7.15 11:04

Tak teď v těch vedrech se mi potí noha i bez bot…  ;)

• Citovat
  • Upravit
Sabča05
10.8.15 10:43
@lemanka píše:
@Lucka05 Pohodlne jsou, ale me se v nich teda poti noha jak pr.se.

Teď v těch extra teplých dnech se není čemu divit. Určitě ale za to nemůžou crocsy. Prostě je vedro. Co si budeme nalhávat.

• Citovat
  • Upravit
Sabča05
17.8.15 10:14

@lemanka Jupííí! Konečně se ochladilo! Dneska jsem opět po dlouhé době vytáhla moje krásné CROCS botičky!!! :* Navíc jsem se jim koukala na nabídku a mají spoustu nových kousků… http://www.nej-ceny.cz/…-sandal.html :oops: Asi budu utrácet :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková