Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Zdravím fanynky bot Crocs ![]()
Chtěla jsem se zeptat, jaký mate názor na to, že už delší dobu přemýšlím o vlastnim kamenném obchůdku s touto značkou bot..chtěla bych tam mit od balerinek až po zimní botky, zkrátka vše co Crocs nabízí..Žiju ve větším městě kde takový obchod není…myslíte že je to realné?? ![]()
@bílásek píše:
Zdravím fanynky bot Crocs
Chtěla jsem se zeptat, jaký mate názor na to, že už delší dobu přemýšlím o vlastnim kamenném obchůdku s touto značkou bot..chtěla bych tam mit od balerinek až po zimní botky, zkrátka vše co Crocs nabízí..Žiju ve větším městě kde takový obchod není…myslíte že je to realné??
To nevím, Crocs si docela hlídá komu dá licenci /má jen pár výhradních distributorů v ČR/,aby jeho výrobky prodával a je to myslím dosti zdlouhavý proces, ale za zkoušku nic nedáš. Samozřejmě mluvím o originálech, fake bys prodávat nemohla, ale to je ti určitě jasné. ![]()
Jasně že originál.
. ja si s touto myšlenkou zatím jen tak popravám, abych pravdu řekla vůbec ani nevím kde bych měla začít něco rešit kdybych to opravdu chtěla dotáhnout do konce, myslim například zrovna s tou licencí jak pišeš
a to že to je zdlouhavý proces to je mi uplně jasné
ale láká mě to moc,, myslím že bych si svou klientelu našla ![]()
@bílásek píše:
Jasně že originál.. ja si s touto myšlenkou zatím jen tak popravám, abych pravdu řekla vůbec ani nevím kde bych měla začít něco rešit kdybych to opravdu chtěla dotáhnout do konce, myslim například zrovna s tou licencí jak pišeš
a to že to je zdlouhavý proces to je mi uplně jasné
ale láká mě to moc,, myslím že bych si svou klientelu našla
Klientelu bys měla určitě, o tom žádná, ale když o tom nemáš ani páru tak nevím. A taky bys samozřejmě potřebovala nějaké peníze jako základ, což si myslím tak 150-200 tisíc, jestli by to nebylo ještě málo. Taky záleží na tom, jestli na to máš alespoň prostory, nebo by sis musela něco pronajmout atd.
Ano jsem na začátku toho abych si vše zjistila
prostor bych měla pronajatý malý obchůdek a peníze do začátku by také byly…asi teda ne tolik kolik piseš, musela bych si něco půjčit… licence se také plati nebo jak toto funguje? ![]()
Tak ten internet mě taky napadl asi jako prvni, musim se přiznat že u draších věcí také hledám na netu levnější
tak dlouho jsem přemýšlela co by se tady dalo rozjet až mě napadly croscy a jak to tak vypadá ani to mi neproskočí
s tou licenci se asi také nečapu ![]()
@bílásek Nenech se odradit nejakymi komentari a jdi si za svym
Snaz se a zjistuj informace. Proc to vzdavat driv, nez zacnes?
Drzim pesti. Taky do toho nevidim, ale prijde mi prehnane 150-200 tis. do zacatku. Ale nevim no ![]()
@Efsheny píše:
Já mám tyhle a potí se mi v nich nohy…docela dost…(normálně ne)
http://www.nej-ceny.cz/…s-jayna.html
ty se mi hrozně líbí. pocení je asi indivudální. mě by zajímalo, jestli ten pásek přes patu, jestli to drží, jestli se to nepřežvýkne, šmajdání atd.
@tasa píše:
ty se mi hrozně líbí. pocení je asi indivudální. mě by zajímalo, jestli ten pásek přes patu, jestli to drží, jestli se to nepřežvýkne, šmajdání atd.
chodi se v nich dobře, jetli je velikost akorát…ja mam přesně, tak hezky drží, nevyzouvá se, nedře, a je pevnej!!
@Efsheny píše:
chodi se v nich dobře, jetli je velikost akorát…ja mam přesně, tak hezky drží, nevyzouvá se, nedře, a je pevnej!!
Dekuju
@butinka píše:
Ahoj holkyMáte zkušenosti s balerínkami Crocs? Zajímalo by mě, jestli se v nich potí nohy nebo se do nich popř. dá vzít silonková ponožka
Např. takové… http://www.nej-ceny.cz/…-5-flat.html Díky
Já už balerínky od crocs mám nějaký ten pátek a jsem s niam maximálně spokojená. Jsou mnohem měkčí a pohodlnější než obyčejné baleríny, ale zase na druhou stranu se v nich vůbec nepotí noha, protože jsou z takové jakoby pěny. Cena by sice mohla být nižší, ale už jsem si na ně tak zvykla, že na ně nedám dopustit…
@Lucka05 Pohodlne jsou, ale me se v nich teda poti noha jak pr.se.
@lemanka Jupííí! Konečně se ochladilo! Dneska jsem opět po dlouhé době vytáhla moje krásné CROCS botičky!!!
Navíc jsem se jim koukala na nabídku a mají spoustu nových kousků… http://www.nej-ceny.cz/…-sandal.html
Asi budu utrácet
![]()