Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s novinkou gumové baleriny?
Líbí se mi tyhle:
http://www.londonclub.cz/…tem-af-225s/?…
a nevím, co si myslet ![]()
Zkusenost nemam, co si mas myslet netusim, ale ja si myslim, ze a) to vubec nejsou baleriny b) bala bych se, ze se mi budou priserne potit nohy c) jsou vazne osklive ![]()
Mám zkušenost s balerínama od Crocs. Využívámm je jako rychlé nazouváky, když jedu s malou na koupaliště nebo někam k vodě s tím, že v nich i vodou projdu - na tyto účely jsou bezva, rychle uschou. Ale na chození venku, porcházky a tak to neeee. Přestože se mi nohy skoro nepotí, tak v těchto trochu ano. Ty jak vkládáš ty, jsou samozřejmě něco jiného, ale v principu si myslím, že minimálně s tím pocením to bude stejné. Vadí mi u nich hodně nízká podrážka, obávám se, že každý kamínek bude cítit. ![]()
Spis mi to tvarove pripomina mokasiny, nez baleriny. Za ty penize bych je klidne koupila na vyzkouseni a v nejhorsim vyhodila.
Ja mam take crocs baleriny, jine „gumove“ bych z principu nekoupila, jeste mozna Melissy, ale ty jsou na me zase moc drahy.
Ty Crocsy nosim od jara do podzimu porad a nedam na ne dopustit. Noha se mi v nich nepoti, ale to je individualni.
@Kotatko03 @marg holky, jak ty crocs balerínky sedí velikostně? Já si objednávám přímo z ofiko stránek, ale vždy jen klasiky. A nemáte z nich dodřené nohy? Díky za info a omlouvám se za OT ![]()
@Koty me sedi W8 na moji nohu 38-38 a pul vzdycky u kazdych Crocsek. Odrene to mam trochu pod kotnikama nez si noha zvykne na zacatku, ani nedavam naplast, nejak se to pak zahoji a dobry. Mam Carlie flat sede, jsou strasne univerzalni. Samozrejme mam i jine boty, ale tyhle obouvam nejcasteji.
@Koty píše:
@Kotatko03 @marg holky, jak ty crocs balerínky sedí velikostně? Já si objednávám přímo z ofiko stránek, ale vždy jen klasiky. A nemáte z nich dodřené nohy? Díky za info a omlouvám se za OT
Já mám 39 (většinu bot, ale někdy i 38), jak u klasických, tak u balerín od Crocs mi sedí 38-39 (což, podle jejich číslování je tuším 8?…ale tím si nejsem jistá), ale naše EU (D) číslování aspoň mě sedí
puchýře, sedřené nohy z nich nemám, sou opravdu pohodlné ![]()
Koupila jsem si podobne pred dvema rokama, u techto neni patrne, jestli jsou vevnitr z gumy, ty moje byly. Dala jsem si tam sice vlozky z DM, takze nebyl problem s chodidly, ale noha se tam v teple zapari a zacne se tak odirat kuze na prstech i pate. Takze hruza a des. Je to uplne jiny material nez Crocsy!
@marg @Kotatko03 moc děkuji, koukám po nich už nějakou dobu, tak to asi risknu a vyzkouším ![]()