Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Dobrý den, chtěla bych se zeptat spíš těch, kteří používají BF obuv.. Máme už druhé Attipasky, existuje něco na podobný způsob, akorát ve stylu sandálek? Prosím nechci žádné celokožené, kotníkové boty a ani poučky že dítě musí mít pevnou botu.. Popřípadě by se hodily i odkazy kde seženu pěknou BF obuv ![]()
Jinak zkus na facebooku skupinu přímo na barefoot, tam určitě poradí
Úzká, normální, nebo široká noha? Jaká velikost?
Super je bosonozka.cz, neobuto.cz, detskaobuvberanek.cz…
@Fjodorka široká nožka, vysoký nárt.. Attipasky nám právě v tomto vyhovují a ještě má nadměrek na bocích..
Máme Zeazoo. Už jsem pár dětských BF bot v ruce měla a tyhle jsou bezkonkurenční.
@PM94 Zeazoo, pokud seženeš ve větší šířce (klasická šířka by vám byla asi úzká, to je tak na normální, mírně širší nohu). Jsou teda celokožené, ale jsou to bf boty, lehoučké, měkoučké, super ohebné. E-shopy zrovna naskladňují, tak pokud by tě zaujaly, zkus se dívat během dneška, zítřka, tipuju, že se po nich jen zapráší.
Na širokou nohu s vysokým nártem by mohly sedět Vivo Ultra dětské.
Keen - to je hódně velký kompromis (já osobně ho nepovažuju ani za kompromis) a spíš pro starší děti - sice široké a dobrá špička, ale méně ohebné, hrubší podrážka, těžké.
Další možnost - na Fleru jsou výrobci, kteří dělají capáčkové sandálky s mžností vibramové podrážky, problém je, že, většina má stop stav, musela bys pohledat a domluvit se.
Nebo zkusit bazar v rámci té zmíněné FB skupiny, třeba tam na něco narazíš.
Nebo mě ještě napadly Kidofity, ty mají sandálky sice uzavřenější, ale možnost to je, syn miloval Kidofit celoročky a já měla jejich sandálky předvybrané v záloze, kdyby to nevvyšlo s těmi Zeazoo.