Botičky pro první samostatné krůčky

1313
28.5.16 09:44

Boticky pro prvni samostatny krucky

Ahojky, dcera 13.mesicu zacina samostatne chodit, obcas leze obcas chodi, mame na ven botky s pevnou patou ale prijde mi, ze v nich je takova nejista jeste. Nemela bych ji koupit jinaci druh botek? A jakej? Pisou ze s mekkou podrazkou ale kde se to da sehnat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
28.5.16 09:46

Dala bych neco takoveho:

http://www.littlebluelamb.cz/…6-24-mesicu/

ja nejsem zastancem buhvi jak pevnych bot na prvni krucky. doma bych nechavala bez bot. bud rada, ze je leto, je to i venku jednodussi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
28.5.16 09:51
@Ali-Ali píše:
Dala bych neco takoveho:

ja nejsem zastancem buhvi jak pevnych bot na prvni krucky. doma bych nechavala bez bot. bud rada, ze je leto, je to i venku jednodussi.

Samozrejme doma nedavam vubec ale my mame pred domem kaminky a prach. Navic hlavne kdyz je treba lehce mokro. :-) rikaji pevnou patu a mekkou podrazku ale vubec nevim kde se neco takovyho schani. :think: Dekuji za tip obhlidnu si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21529
28.5.16 09:58

Nejlepší jsou buď capáčky a nebo velmi měkkou podrážku mívají superfity. Dále třeba koukni na ty „barefoot“. Já nakupovala hodně ve speciálních obchodech s dětskou obuví. Hlavně u prvních bot mi prodavačka poradila, na co se zaměřit a zkonzultovala správnou velikost. Superfit prodává třeba Humanic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7072
28.5.16 09:59

@Barunkaska Sestnactimesicni syn nosi sandalky (se zavrenou spickou) z toho odkazu od @Ali-Ali. Nevim, jak ostatni modely, ale ten nas je delany na sirokou nohu. Na uzkou bych se mrkla po Bobuxech. Ma jeste polobotky D.D.step, ale ja naopak vybirala ne moc vysoky opatek a rozhodne ne tvrdy opatek. Pokud i venku hodne pada a popoleze si, tak ji pevny opatek musi byt neprijemny. Ale ja jsem zastancem barefoot, takze pevny opatek mi prijde u deti stejne pohodlny jako lyzaky u dospelych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
28.5.16 10:02
@Ali-Ali píše:
Dala bych neco takoveho:

Samozrejme doma nedavam vubec ale my mame pred domem kaminky a prach. Navic hlavne kdyz je treba lehce mokro. :-) rikaji pevnou patu a mekkou podrazku ale vubec nevim kde se neco takovyho schani. :think: Dekuji za tip obhlidnu si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
28.5.16 10:09
@bee.rush píše:
@Barunkaska Sestnactimesicni syn nosi sandalky (se zavrenou spickou) z toho odkazu od @Ali-Ali. Nevim, jak ostatni modely, ale ten nas je delany na sirokou nohu. Na uzkou bych se mrkla po Bobuxech. Ma jeste polobotky D.D.step, ale ja naopak vybirala ne moc vysoky opatek a rozhodne ne tvrdy opatek. Pokud i venku hodne pada a popoleze si, tak ji pevny opatek musi byt neprijemny. Ale ja jsem zastancem barefoot, takze pevny opatek mi prijde u deti stejne pohodlny jako lyzaky u dospelych.

No v pevnym opatku vubec chodit nechce. Myslela jsem, ze snad ani chodit nebude. A vcera jsem ji dala na zahradu na boso a behala si vesele ostosest, tak si rikam jestli ji to neni proste jen neprijemny chodit v tech botech. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
28.5.16 10:10

@Barunkaska Na léto Ti stačí sandálky, kluk měl od Sante. Dobré celoročky s velmi ohebnou podrážkou v malých velikostech dělá D. D. Step (spíš na širší nohu) nebo již zmiňovaný Superfit (ty jsou ale pro děti s úzkou nohou.
Boty kupuji ve speciálce s dětskou obuví. pro sotva chodící dítě bych se rozhodně vyhla nákupům potek v klasických řetězcích a vyprdla bych se na nějaké roztimilé adidasky, pumičky a pod., ve kterých tu u nás vídám běhat sotva chodící prckoše dost často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
28.5.16 10:23
@Svistice píše:
@Barunkaska Na léto Ti stačí sandálky, kluk měl od Sante. Dobré celoročky s velmi ohebnou podrážkou v malých velikostech dělá D. D. Step (spíš na širší nohu) nebo již zmiňovaný Superfit (ty jsou ale pro děti s úzkou nohou.
Boty kupuji ve speciálce s dětskou obuví. pro sotva chodící dítě bych se rozhodně vyhla nákupům potek v klasických řetězcích a vyprdla bych se na nějaké roztimilé adidasky, pumičky a pod., ve kterých tu u nás vídám běhat sotva chodící prckoše dost často.

Jej a jak poznam jestli ma sirsi nebo uzci? Ma 21 nohu to ke vsechno co vim. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21529
28.5.16 10:28

@Barunkaska vezmeš dítě do obchodu a vyzkoušíš, která bota mu sedí. Takhle to poznáš ;-) Dobré je vyndavat při zkoušení stélku z boty a zkontrolovat, že je dostatečně velká jak na dílku, tak i na šířku. Tedy že nožička dítěte nikde tu stélku nepřesahuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21529
28.5.16 10:29

Ještě dodám, že proto je dobré chodit ze začátku do specializovaných obchodů s dětskou obuví, protože tam mají výběr různých značek a měl by tam být proškolený personál, který poradí co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
28.5.16 10:43

No jo jenze my sme z takovyho zapadakova, ze ani nevim ze by tu nejaka detska obuv byla. :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7072
28.5.16 10:57

@Barunkaska tak nohu obkresli na papir a premer jak do delky, tak do sirky a podivej se na internetove obchody, ktere uvadeji prave rozmery do delky i do sirky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21529
28.5.16 11:07

@Barunkaska no tak bych sebrala dítě, auto a udělala si výlet do nejbližšího většího města.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
28.5.16 11:18

Zkusim vsechno. Snad najdem ty prave. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková