Botičky - prosím poraďte

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
155
25.5.16 10:52

Botičky - prosím poraďte

Prosím poraďte,

dnes jsem byla se synem kupovat letní boty, podotykam, ze jsme z malého města a moc výběr tu není.. každopádně jsem koupila botky Essi za 1000,– a ted jsem z toho doma docela nešťastná - jsou ty boty vůbec kvalitní? Nikde nevidím zirafku i když jsem prodavacce říkala, že chci kvalitní boty s zirafkou, certifikované.
Přikládám fotky.
Mám jít boty vrátit? Vezmou mi je vůbec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35697
25.5.16 10:55

Na nějakou žirafu bych se vykašlala. Spíš jak dítěti sedí. Jak vypadají a z čeho jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
25.5.16 10:56

http://www.essishoes.com/firma/ Tady píší zdravotně nezávadné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
25.5.16 11:01

@Amandi Essi je dobrá česká firma. Mají ověřenu zdravotní nezávadnost, nemusí to být vždy žirafa.

• Citovat
  • Upravit
9935
25.5.16 11:04

Na žirafce opravdu ne vždy záleží. Essi nejsou špatné botky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038

Prosimte klid. I boty bez zirafky muzou byt kvalitni. Ja jsem napriklad jeste zadne se zirafou nekoupila. Pokud malemu sedi, dobre v nich chodi a jsou ohebne tak bych nic nevracela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527

Sázavan jako výrobce bot má dlouholetou tradici, já bych se hlavně dívala na to, jestli má botka správnou šířku a délku a nikde netlačí nebo není větší, pokud je dítko mladší, tak pevný kotník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
25.5.16 11:19

Mě by naštvala akorát ta cena, protože na netu se dají sehnat skoro za půlku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
25.5.16 11:23
@iiiv píše:
Mě by naštvala akorát ta cena, protože na netu se dají sehnat skoro za půlku :(

S tímto souhlasím, dala jsi za ně moc. Ale boty jako takové budou určitě v pohodě, naši měli Essi už několikrát a ok, dobré, zdravotně nezávadné boty :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13709
25.5.16 11:49

Myslím, že na žirafce nezáleží, já vybírám boty tak, aby byly široké, hlavně v prstech a měly co nejměkčí a nejohebnější podrážku, byly bez tvarované stélky a ne kotníkové. Takže pro mně by boty Essi kvalitní nebyly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
25.5.16 12:05

Taky na žirafky nehledím, žirafka se dává jen některým botám, nemá ji firma na všechny boty- to aby firma dostala tento certifikát, stojí celkem dost peněz, což se pak promítne v obuvi. Hlavní je, jak dítku sedí. Určitě nekupovat boty typu adidas nike apod, do 3 let má mít dítko u všech botů pevnou patu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková