Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahojky holky máte s nima někdo zkušenosti, chtěla bych si koupit nějaké kvalitní a pohodlné baleríny a napadly mě tyhle, ale nevím zda si je koupit nebo ne, ta cena mě trochu odrazuje ![]()
Tak zalezi za jakym ucelem. kamaradka v nich obsluhuje a nemuze si je vynachvalit, videla jsem v tom i sestricky v porodnici. ale k satum bych si je nevzala ![]()
kazdopadne, pohodlne jsou (kdyz trefis cislo)
Tak já je mám kupovala jsem si je loni… moc jsem je nenosila strašně se v nich potí nohy a to já jsem extrém a opravdu se nepotím málo skoro vůbec
Toho já se taky bojím nejvíc, že se mi budou strašně potit nohy ![]()
Koupila jsem si je před pár lety a po první procházce „šly z domu“. Výrazně se mi nohy nepotí, ale v těchto mi doslova čvachtaly, a tím pádem mě dřely a udělaly se mi šílené puchýře. Zpátky z procházky jsem šla bosa, v těch balerínách bych domů už nedošla.
Ale znám minimálně dvě holky, které si je nemůžou vynachválit..
@Janca910 Myslíš něco takového? http://www.nej-ceny.cz/…nt-flat.html
Holt zkus najít nějakou recenzi, jestli se v tom noha opravdu potí. Já mám raději klasiku - dřeváky, ale k letním šatům, případně sukni to moc není
.
Mám baleríny asi 3 roky a jsou stále v pořádku, neprošlapané a to je nosím hodně
za mě se do nich určitě vyplatí investovat, radši dám 700 za crocs a budu je mít na víc sezón než kupovat každý rok za 400 třeba… Samozřejmě je nenosím k šatům apod… ale ven s dítětem, na výlety, ke sportovnímu oblečení a za mě prostě TOP! Nohy se mi v nich nikdy nepotí, mám i zimní a ty jsou taky super ![]()
@Blanka S píše:
Tak já je mám kupovala jsem si je loni… moc jsem je nenosila strašně se v nich potí nohy a to já jsem extrém a opravdu se nepotím málo skoro vůbec
Presne…taky se mi v nich poti nohy ![]()
Mám několikery, jsou strašně pohodlné, ale je fakt, že nohy se v nich potí hodně, takže hned po příchodu domů vždy do koupelny a umýt nohy, jinak se to nedá ![]()
@Klementyna píše:
Mám několikery, jsou strašně pohodlné, ale je fakt, že nohy se v nich potí hodně, takže hned po příchodu domů vždy do koupelny a umýt nohy, jinak se to nedá
A nedřou tě, když se ti nohy tolik zpotí? Mně se právě nohy hrozně rozedřely, jak mi v tom klouzaly. Víckrát jsem si je netroufla vzít..
A co do nich zkusit nosit malinký ponožky (nízký, speciálně do balerín)? Tyhle baleríny neznám, jen ty „normální“ a ponožky nosím a je to mnohem lepší pocit, než mít zpocený nohy ![]()
Ahoj, mám troje, v lete nenosim nič ineho, vlastne i tedka na jar a taky na podzim
@KPKristy píše:
A nedřou tě, když se ti nohy tolik zpotí? Mně se právě nohy hrozně rozedřely, jak mi v tom klouzaly. Víckrát jsem si je netroufla vzít..
Ne, vůbec mě nedřou ![]()
Osobní zkušenost nemám, ale je zajímavé, jak diametrálně se liší vaše poznatky
Přitom jde o tentýž výrobek a výrobce deklaruje výborné odvětrávání. Osobně se mi balerínky líbí, ale zatím jsem nenarazila na takové, které by mi sedly a byly pohodlné.
@Klementyna píše:
Ne, vůbec mě nedřou
Já ti říkám, že takhle zdevastovaný nohy jsem neměla nikdy předtím ani potom. Dva kilometry bosé chůze po asfaltu pro mě byly balzámem na nohy, když jsem se vyzula ![]()