Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Koupila jsem dítěti Keen sandále. Mají se prosím impregnovat? Až vydrží aspoň měsíc dva, už je nosí, na zahradu v pohodě, jen jestli se neměly nastrikat…
nějaký keen seacamp. Eventuálně dostříkat…?
jsou vůbec dobrý?
Ty jsi koupila kozene? My je mame se synem (23m) oba a nicim je nestrikam.. mame ty newporty…
@Denis11 píše:
Ty jsi koupila kozene? My je mame se synem (23m) oba a nicim je nestrikam.. mame ty newporty…
To netuším, asi ale ne, ma to jen kosočtverec, ne znak kůže ![]()
Snad poznas jestli jsou latkove nebo kozene…?
Příspěvek upraven 12.06.16 v 19:06
Keen Seacamp nejsou kozene a impregnovat nepotrebuji, na co bys chtela impregnovat sandale?
@AnastazieB píše:
Keen Seacamp nejsou kozene a impregnovat nepotrebuji, na co bys chtela impregnovat sandale?
Tenhle dotaz me taky napadl.
No já měla za to že impregnace je ochrana boty, aby to vydrželo právě… dobrý no ![]()
Kupujeme už několik let. Nedám na ně dopustit. Aktuálně je mají na noze všechny tři děti včetně mě. Neimpregnuju nic…materiál je super, když se namočí, za chvilku jsou suché.
@H8N2O4S Mám Keeny už několikáté a nikdy jsem neimpregnovala a drží perfektně, nedám na ně dopustit
Bota se impregnuje, aby nepropustila vlhkost, ne? Sandály Keen bych opravdu neimpregnovala
![]()
@H8N2O4S Tak ja impregnaci povazuju za neco, co ma zajistit aby nohy v botach zustaly v suchu.