Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobrý den chci se zeptat chodim na orli a jsem v 15 tydnu těhotenství včera jsem byla na kontrole chtěla jsem gotku mimca bylo mi recene ze ne az ve 20 tydnu moc tomu neverim tak bych se chtela zeptat na radu
Je možné v 15 týdnu poznat pohlaví miminka děkuji za odpověď
Samozřejmě, mně doktor Vlašín řekl pohlaví už ve 12.týdnu, ale záleží na tom, jak je mimi natočené.
@LennyL1 aha dekuji za odpověď
A nevíte jak je to s fotkou mimi můžeme mi ju dat v 15 týdnu normálně Řekla mi až ve 20 týdnu
Asi bude lepsi najit noveho doktora
Zda se mi ze to docela odbyva ![]()
@HanaKr chodila jsem tam k dr Jančovi když jsem čekala syna,bude mít 10 let
fotku mi vždy na požádání vytiskl a platila jsem 50 kč myslím. Jen že začátku okomentoval, že je mimo malé a není tam nic moc vidět, ale neměl problém, jen to chce říct za včas na začátku ultrazvuku. Dělal mi i NT screening a pohlaví mi tenkrát řekl až ve 20tt, teď chodím jinam a pohlaví mi řekli ve 12tt a trefili ![]()
Taky jsem chodila na orli cca pred 10lety, fotky z ultrazvuku se davaly za poplatek, musela jste si rict dopredu, protoze ultrazvuk mi delali tusim 3×, zbytek byly jen prohlidky. Co vim, nekde delaji ultrazvuk kazdou kontrolu, fotky davaji za poplatek, jinde zdarma. Zalezi na lekarich.
Fotky jsem dostala na 1. screeningu a 2. screeningu a někdy na začátku těhotenství, jinak se na prohlídkách utz nedělá, pohlaví jsem se s jistotou dozvěděla až na druhém screeningu
Fotku mi dali vždy na požádání při jakémkoliv utz, cena byla 50 Kč.
Ahoj, najde se tu nějaká sestřička z onoho centra?