Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mas teplotu? Zavolej na pohotovost a popis jim potize. Pokud mas teplotu/horecku tak potrebujes nejspis antibiotika. Cim driv tim lip, nez ti to vleze treba na ledviny.
@Anonymní píše:
@Stará známá teď jsem dostala MS kterou jsem měla mít včera. Takže nevím co teď, to mě asi stejně nevyšetří, ne? Možná počkám do pondělí.. Asi to bylo kvůli té MS že mám ten čípek zduřelý.
Jinak jiste, ze te pri akutnich potizich nejakym zpusobem dokazi vysetrit i o vikendu. Zbav se pocitu, ze otravujes…trapis se 4 dny, gynekologa jsi kontaktovat zkousela. Pokud se to horsi tak proste vyraz na pohotovost. Pokud mas teploty, tak nemuzes cekat az do konce MS.
@Aneta.Berg Teplotu vůbec nemám, spíš mi nebylo dobře z toho že jsem ještě nedostala MS, navíc je šílené vedro plus ty další problémy. Dnes si zkusím koupit čaj na močák protože mě to při močení a i po tom pálí. Zkusím počkat do pondělí a pak zajdu ke svému gynekologovi
@Stará známá teď jsem dostala MS kterou jsem měla mít včera. Takže nevím co teď, to mě asi stejně nevyšetří, ne? Možná počkám do pondělí.. Asi to bylo kvůli té MS že mám ten čípek zduřelý.