Gyn. potíže, poradíte?

Anonymní
22.7.22 21:34

Gyn. potíže, nevím co s tím.

Zdravím, 4. den mě trápí jisté potíže… začalo to zrovna teď před MS. Prvně to bylo svědění, pálení, zarudnutí.. teď mám žlutý výtok. Od středy se nemohu dovolat k mému gynekologovi, včera jsem si pořídila Jenamazol a večer jsem si krém dala. Úlevu trochu pociťuji v tom že zarudnutí zmizlo a svědění taky. Cítím jen pálení močové trubice a bolest jako při MS. Když jsem se sprchovala zkusila jsem si nahmatat čípek a je dost napuchlý a pokrytý výtokem.. uprostřed něj je i krev. Dostala jsem strach co to může být, partnera mám x let stejného. Pohlavní styk jsem měla před týdnem bez problémů, vždy chodím potom do sprchy.. Myslíte že zítra můžu na pohotovost? Ani nevím jestli tam o víkendu funguje gynekologie… Přes týden ano ale o víkendu se tam nic nepíše. Je mi fakt hrozně, celý den jen ležím, je mi nepříjemně. Ten Jenamazol se užívá 3 dny po sobě vždy večer, myslíte že si ho mám zavézt nebo to raději nechat tak? Nechci to zhoršit :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Stará známá
22.7.22 21:43

Zavolej na gynekologickou ambulanci v nemocnici, popis problem, domluv navstevu. Je sezona dovolenych, jsou zvykli na tyto pripady, kdy gynekolog neordinuje. Btw, tvuj gynekolog nema web, na kterem by mel info o tom, kam se obratit v pripade akutnich potizi?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.7.22 21:46

@Stará známá Na webu mají napsáno pouze po-pá takže nevím jestli tam někdo bude.. Ale zkusím to

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.7.22 21:48

@Stará známá Právě že ne. Na té klinice se střídá s dalšími třemi doktory a více lidí mělo problém se dovolat, takže nevím… Nemohla jsem se tam ani dostavit že bych se tam podívala…

• Citovat
  • Upravit
25020
22.7.22 21:50

Pokud je to žluté, mohla by to být bakteriální infekce a na tu jsou třeba antibiotika. Jela bych na pohotovost. A kupte si v lékárně Rosalgin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.22 21:54

@lucad77 A to je přenosné pohlavním stykem? Teď mě napadlo že se přítel před týdnem pořád chodil koupat do jezera, sice ze vždy pak osprchoval ale mohl odtamtud něco donést? Tohle se mi opravdu ještě nestalo. Zítra zavolám na pohotovost, snad mě někde vyšetří

• Citovat
  • Upravit
25020
22.7.22 21:57
@Anonymní píše:
@lucad77 A to je přenosné pohlavním stykem? Teď mě napadlo že se přítel před týdnem pořád chodil koupat do jezera, sice ze vždy pak osprchoval ale mohl odtamtud něco donést? Tohle se mi opravdu ještě nestalo. Zítra zavolám na pohotovost, snad mě někde vyšetří

Ano, je. Ale nejčastěji se takto projevují chlamydie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
22.7.22 22:04
@Anonymní píše:
@Stará známá Na webu mají napsáno pouze po-pá takže nevím jestli tam někdo bude.. Ale zkusím to

Vetsi nemocnice, treba v Praze, maji gyn. ambulanci nonstop, nekdy se to jmenuje prijmova gynekologicka ambulance, nebo zavolej na gynekologicke oddeleni nemocnice, poradi ti, kam se obratit.

• Citovat
  • Upravit
mackA159
22.7.22 22:06

Svědění způsobují kvasinky, a na to ti krém nepomůže. Na to jsou tablety - clotrimazol, gyno pevaryl. Jinak to může být bakteriální infekce, nebo chlamydie které se přenáší pohlavním stykem.

• Citovat
  • Upravit
1637
22.7.22 22:17
@lucad77 píše:

Ty asi nebudou z koupani v jezere :oops: ….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.22 22:21

@Petája to už mi došlo, ale teď to řešit nebudu. Chtěla jsem hlavně vědět jestli je možné toto řešit o víkendu na pohotovosti, tak mi radši poraďte s tímto. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
mackA159
22.7.22 22:35
@Anonymní píše:
@Petája to už mi došlo, ale teď to řešit nebudu. Chtěla jsem hlavně vědět jestli je možné toto řešit o víkendu na pohotovosti, tak mi radši poraďte s tímto. Děkuji

U nás v malém městě funguje jako gym pohotovost porodnice. Zavolej si do nemocnice a objednej se. Jinak já chlamydie měla, pálení, svědění, zelený výtok, krev. Polykací ATB na tři dny, a zabrala hned.

• Citovat
  • Upravit
25020
22.7.22 22:40
@Anonymní píše:
@Petája to už mi došlo, ale teď to řešit nebudu. Chtěla jsem hlavně vědět jestli je možné toto řešit o víkendu na pohotovosti, tak mi radši poraďte s tímto. Děkuji

Chlamydie se sice nejčastěji přenášejí pohlavním stykem, ale ne 100%. Existují i jiné formy přenosu, třeba kontaminovanými věcmi, na koupališti, toaletě… Nemyslete hned na nejhorší. Navíc je třeba ani nemáte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11332
22.7.22 22:54

Klidně se může rozjíždět i zánět močového měchýře. Chce to vyšetřit i moč. S tím mám bohaté zkušenosti. Nejdříve to vypadá jako gyn. problém a ve finále je z toho zánět močového měchýře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
22.7.22 22:58
@lucad77 píše:

Nejen. Mozna jen komplikovanejsi kvasinkovy zanet

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí